Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano
pred 5 urami je Shrek napisal:

Golob je kriv 😋

Če bi imeli oni holoba, bi ga s svojo vročekrvnostjo lastnoročno odnesli iz parlamenta na cesto. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je ignacij napisal:

20241029_174628.jpgEvo v živo poročam iz Andaluzije. Prevozil sem 1300km v 1 tednu in na celi poti srečal samo 1 x Ev Teslo in se to samo v mestu v Sevilji. Elektricnih polnilnic je tudi zelo malo. Prav tako sem opazil da španci niso čist notr padli v SUV manijo in je škatel bistevno manj kot pri nas.

Vglavnem očitno so španci ocenili da EV ni za njih.

Ali pa nimajo dovolj visokega standarda, da bi bilo več električarjev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviserji-šalabajzerji
Napisano
pred 4 urami je Agerg napisal:

Ja, vse sorte se danes zaposluje po firmah, ker ni ljudi, kadra. Te napake bi bilo dobro reklamirati in dati pritožbo, ker drugače tudi do vodstva ne pride feedback, da nekdo res slabo opravlja svoje delo in ga je dobro odrezati. Sem mnenja, da je to neka dolžnost stranke ker s tem skrbi za nivo storitve v prihodnosti. Vem pa da v praksi večinoma ni tako...

Tako je odletela zaposlena na sprejemu za Mazde na Avto plus. Bilo je kar nekaj pritožb strank (med drugimi tudi moja) in sledila je zamenjava. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviserji-šalabajzerji
Napisano
pred 13 minutami je vzupan3 napisal:

Ko ti na servisu zategnejo nosilce injektorjev "do konca" in ti posledično počijo. En nosilec je po ceniku 120 eur. Brez komentarja (no, razen tega, da je uradni Mazda servis).

IMG_20241005_082730.jpg

Kot smo že velikokrat ugotovili, so uradni servisi večinoma šalabajzerji. 

Ko mine garancija se jih je potrebno izogibati kot hudič križa. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh)

"Forumske" gume? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 urami je etcho napisal:

Dizel je za traktorje.

Kolega, ki prodaja BMW-je pravi, da je velika večina prodanih avtov in suv-ov še vedno dizelskih. In pa razno razne kombinacije hibridov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 4 urami je etcho napisal:

Ravno danes sem gledal (bolj iz firbca), katere letne dat gor, ko bo čas za menjavo tovarniških. In te (PremiumContact 7) zgledajo obetavne. Bridgestonke po suhem ajde ajde, po mokrem v ovinku malenkost hitreje voziš in si že na limitu zdrs/ne zdrs - spredaj. Ampak, jih bo treba ponucat prej.

Zimske Hankook i-cept evo3 pa čakajo na zimo, da jih preizkusim.

V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi. 

Pa da ne bo kdo mislil, da se to dogaja zaradi prehitre vožnje. V krožiščih je dovolj 30/uro,da ti sprednji del že nosi ven. Res, tako slabih gum na mokri cesti nisem še imel nikoli. Navajen sem  GY, F1 assimetric, ki dobesedno enako držijo po suhem in po mokrem. In venomer je to odlično. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Tudi sam najprej pogledam teste...a kot nekaj absolutno objektivnega jih ne vzamem...sem se tudi že "opekel" z P6 Cinturato...

So mi mnenja v bistvu bolj važna...na koncu pa itak neko svojo izbiro usekam.

Za teste pa...da vidim,kaj se ponuja,kaj obstaja,k kaj je bilo par let nazaj z ADACom ...vse plačano,sam da se folk nategne...

Tako da teste le infirmativno.

Tukaj se pa absolutno strinjam....saj za neko umirjeno vožnjo ni razlike...sam ko gre "na oštro" npr. po serpentinah čez zaporedne ovinke...na slabi cesti itd...je razlika.

To so te gume in mnenja drugih uporabnikov, ker so nekateri toliko pametni, da ne zaupajo forunašem, ki imajo izpit za, avto že 43 let in so zamenjali nešteto znamk in modelov gum na svojih avtih. 

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Bridgestone/Turanza-T005.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Tp je tko redko, da si prav zapomnim take dogodke. Zanč je šel en z Zoe celo več kot 140km/h. Sem si moral kr očke pomencat a prav vidim.

Res je. Tega sem si zapomnil po   "junaški", hitri vožnji. Tudi v klancih je bil presneto hiter. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 45 minutami je Bini napisal:

Bejžte od Nexenk, jim zunanje robe pobira.... :nevem: Za pametno ceno mogoče še dobite Dunlop in Kleber pa kake Falken, ostale premijke pa imajo ceno 50€+

Tudi te naše prvovgradne Bridgestonke na cx30 so en polom od gum. Po dveh letih in prevoženih 35000 km so fuč. 

Sploh si ne upam več vozit v dežju, ker spredaj ne drži nič in nos beži takoj ven. Spomladi gredo gor nove Conti 7.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Mislim, da še ne... pač s 100km/h na AC ne moreš glih bit pobalin. :nevem:

Imaš pa modele z Teslami, ki recimo peljejo iz Kopra do Ljubljane in nekateri jih kar poženejo, ker ne rabijo šparat. Ena raka črna je bila včeraj  celo med najhitrejšimi na avtocesti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Tilen5 napisal:

2.5 imel bi tudi jaz, sam ne v tej gajbici s tako konjenico

Saj ga imaš lahko. Samo kako staro šestko z dinozavrom moraš najti in seveda  sponzorja za benzin. 😉

pred 8 urami je Bini napisal:

Bo pa zato "večen" in bo zagotovo zgodovinski primerek čez sto let, če ga rja nebo prej pojedla.... :nevem:

Saj je zgodovinski primerek že sedaj. 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 17 minutami je Matick napisal:

v Makedoniji ze reklamirajo ta "novo" masino s 140km

V kakem smislu? Da ima dinozaver 2.5 motor "celih" 140 konjičev? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Naj mi še kdo reče, da ni dovolj stanovanj v Sloveniji.

To vidim sedaj, ko hodijo na oglede stanovanja, ki ga prodajam sami pacienti, ki preko nakupa stanovanj najbrž  perejo denar ali pa kupujejo stanovanje, ker imajo višek denarja in je to kao investicija in  ga dajo pozneje v najem - seveda po oderiških najemninah. Do sedaj ni prišla še niti ena družina na ogled, pa jih je bilo že kar nekaj. Tako, da nekateri imajo višek denarja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Bom po vsakem pranju dobro očistil gume, če ne bom imel gor sloj, kot pravi Alex, trdovraten in težek za očistit.

Saj je skoraj normalno, da tudi gume očpeteš, ne? Jaz imam posebno grobo gobo samo za gume prat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)
pred 18 urami je skritikrt napisal:

...vidim,da imajo eni kar orgazme🧐...

Kaj me "boli pimpek", da je električen😂🤣 

SIOL.NET

Porsche je novo obdobje z macanom, ki bo v novi generaciji v Evropi na voljo le še z električnim pogonom, začel tudi v...

Tukaj so ga pa fejst usrali. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 6 urami je etcho napisal:

Ja, takšnega imam tudi jaz, ampak sem opazil, da po nekaj nanosih ostane na gumi sloj, zaradi katerega zgleda, kot da je guma razpokana. Je pa bolj obstojen kot pena. Ampak sem se prav zaradi izgleda vrnil nazaj na peno.

Gume je potrebno vsake toliko dobro oprati in zdrsati stare nanose dol. 

Ne samo vedno znova in znova nanašati to gor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Nisi povedal koliko stanejo🧐 

Jaz sem Dunlopke vozil 3 leta,pol pa nove gor...ni računice zame pri 12-13.000km/leto.

Na gumah se ne špara, kot ne tudi na orodju. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.