Evo v živo poročam iz Andaluzije. Prevozil sem 1300km v 1 tednu in na celi poti srečal samo 1 x Ev Teslo in se to samo v mestu v Sevilji. Elektricnih polnilnic je tudi zelo malo. Prav tako sem opazil da španci niso čist notr padli v SUV manijo in je škatel bistevno manj kot pri nas.
Vglavnem očitno so španci ocenili da EV ni za njih.
Ali pa nimajo dovolj visokega standarda, da bi bilo več električarjev.
Ja, vse sorte se danes zaposluje po firmah, ker ni ljudi, kadra. Te napake bi bilo dobro reklamirati in dati pritožbo, ker drugače tudi do vodstva ne pride feedback, da nekdo res slabo opravlja svoje delo in ga je dobro odrezati. Sem mnenja, da je to neka dolžnost stranke ker s tem skrbi za nivo storitve v prihodnosti. Vem pa da v praksi večinoma ni tako...
Tako je odletela zaposlena na sprejemu za Mazde na Avto plus. Bilo je kar nekaj pritožb strank (med drugimi tudi moja) in sledila je zamenjava.
Ko ti na servisu zategnejo nosilce injektorjev "do konca" in ti posledično počijo. En nosilec je po ceniku 120 eur. Brez komentarja (no, razen tega, da je uradni Mazda servis).
Kot smo že velikokrat ugotovili, so uradni servisi večinoma šalabajzerji.
Ko mine garancija se jih je potrebno izogibati kot hudič križa.
nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh)
Ravno danes sem gledal (bolj iz firbca), katere letne dat gor, ko bo čas za menjavo tovarniških. In te (PremiumContact 7) zgledajo obetavne. Bridgestonke po suhem ajde ajde, po mokrem v ovinku malenkost hitreje voziš in si že na limitu zdrs/ne zdrs - spredaj. Ampak, jih bo treba ponucat prej.
Zimske Hankook i-cept evo3 pa čakajo na zimo, da jih preizkusim.
V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi.
Pa da ne bo kdo mislil, da se to dogaja zaradi prehitre vožnje. V krožiščih je dovolj 30/uro,da ti sprednji del že nosi ven. Res, tako slabih gum na mokri cesti nisem še imel nikoli. Navajen sem GY, F1 assimetric, ki dobesedno enako držijo po suhem in po mokrem. In venomer je to odlično.
Tudi sam najprej pogledam teste...a kot nekaj absolutno objektivnega jih ne vzamem...sem se tudi že "opekel" z P6 Cinturato...
So mi mnenja v bistvu bolj važna...na koncu pa itak neko svojo izbiro usekam.
Za teste pa...da vidim,kaj se ponuja,kaj obstaja,k kaj je bilo par let nazaj z ADACom ...vse plačano,sam da se folk nategne...
Tako da teste le infirmativno.
Tukaj se pa absolutno strinjam....saj za neko umirjeno vožnjo ni razlike...sam ko gre "na oštro" npr. po serpentinah čez zaporedne ovinke...na slabi cesti itd...je razlika.
To so te gume in mnenja drugih uporabnikov, ker so nekateri toliko pametni, da ne zaupajo forunašem, ki imajo izpit za, avto že 43 let in so zamenjali nešteto znamk in modelov gum na svojih avtih.
Mislim, da še ne... pač s 100km/h na AC ne moreš glih bit pobalin.
Imaš pa modele z Teslami, ki recimo peljejo iz Kopra do Ljubljane in nekateri jih kar poženejo, ker ne rabijo šparat. Ena raka črna je bila včeraj celo med najhitrejšimi na avtocesti.
Naj mi še kdo reče, da ni dovolj stanovanj v Sloveniji.
To vidim sedaj, ko hodijo na oglede stanovanja, ki ga prodajam sami pacienti, ki preko nakupa stanovanj najbrž perejo denar ali pa kupujejo stanovanje, ker imajo višek denarja in je to kao investicija in ga dajo pozneje v najem - seveda po oderiških najemninah. Do sedaj ni prišla še niti ena družina na ogled, pa jih je bilo že kar nekaj. Tako, da nekateri imajo višek denarja
Ja, takšnega imam tudi jaz, ampak sem opazil, da po nekaj nanosih ostane na gumi sloj, zaradi katerega zgleda, kot da je guma razpokana. Je pa bolj obstojen kot pena. Ampak sem se prav zaradi izgleda vrnil nazaj na peno.
Gume je potrebno vsake toliko dobro oprati in zdrsati stare nanose dol.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če bi imeli oni holoba, bi ga s svojo vročekrvnostjo lastnoročno odnesli iz parlamenta na cesto. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani