Čas vožnje vidiš po tem, da štartaš ponoči in prideš v Dalmacijo zjutraj.
To velja seveda za tiste, ki hodijo k hrčkom. 😉
pred 7 urami je GregorV napisal:
Torej, če grem na daljšo vožnjo z več postanki (na morje in nazaj...), ni variante, da bi videli skupno prevoženo razdaljo, povprečno porabo, morda še čas trajanja vožnje?
Če je tako, ni ravno dobro. 😪
Preden štartaš na dolgo pot predvidevam, da tankaš poln rezervoar.
No, ko med potjo ali na koncu potovanja tankaš ponovno poln rezervoar, na roke izračunaš točno porabo. To deluje bolje od vseh računalnikov v avtu.
Če kaj ni kičasto, sta ti dve skodelici. Bi si pa upal trditi, da sta kičasti tvoji 2 Mazdi. Ampak, vsak ima svoj okus ... imej kičasti. 😃
"Rdeč avtolahko deluje bolj kičasto, če je zelo svetleč ali ima dodatne okrasne elemente."
Vsak ima svoj okus. Za mene do te dve skodelici (made in china) kičasti.
Kot sem že napisal, ko sem sam kupil avto sem jih moral prositi za ene navadne tepihe. Nekateri pa dobijo zadnji nosilcev za kolo v vrednosti 600€. Tako, da ja. Je kičasto darilo in tudi če ga ne bi dobil, bi mi bilo vseeno. 😉
Ja, od časa do časa te male pozornosti spreminjajo vsakih par let. Pred več kot 20 leti sem dobil dežnik, 7.let nazaj obeske za ključe, nazadnje rdečo šalčko in sedaj že kake 3 leta dobite kar dve šalčki....
Namesto, da bi ti dali zimske gume in feltne zastonj, ti dajo mi - šalčko. 😉
Eh, nekakšna navada. Drugače se tudi jaz pri teh 10.000 km ne sekiram preveč, glavno da ni ravno 15 L na 100 km. Vsako šparanje pri teh kilometrih se na koncu leta pozna za par 100€.
Važno je, da med vožnjo uživaš. Če hočeš, da si res hiter s cx30-ko jo moraš dobro na obrate navijati. In takrat se ve, da pije več.
Ne se sekirat bomo pa tanke delal pa orožje za pobijat ljudi. V to nas poskušajo zdaj prepričat, da je nujno, ker smo nasedli zeleni agendi in se dobesedno deindustrializirali v civilni sferi.
Bo pa s tem proizvodnja stekla. To je dobro za Evropo. V avtomobilih ni prihodnjosti. Bodi pa tanki baje morali imeti dpf filter in EGR.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne.
So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta).
Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti.
Kar se tiče porabe so pa tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔
Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja.
So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani