To sem gledal ?e pred meseci, bila je karambolirana, rjavi na sovoznikovi strani pri vetrobranskem steklu, ma?ina ?udno laufa - kot da bi bila zamorjena, ko da? gas ni takoj?njega odziva.... pa tudi znotraj je malo zdelana, ne priporo?am.
Do 2005 nimajo DPF filtra, ko sem jaz kupoval sem gledal letnike od 2004 do 2007. na koncu sem vzel l. 2004, je bila bolj ohranjena od vseh do leta 2007 in ni bila od prvega lastnika, pa ?e DPF-ja nima. Spla?a se ?akat in reskirat nekaj ?asa in denarja za bencin. ?e bo? hodil po celi dr?avi ?ekirat, v roku kak?nega meseca ziher kar pametnega najde?
Morda sem se narobe izrazila. Za cca 9.000 EUR bi radi zadosti zanesljiv avto za vsakdanje vo?nje, ki ne bo kar naprej na servisu zaradi tega ali onega. Logi?no mi je, da to ni kvaliteta, udobje ali presti?, ki ga ponujajo mnogo dra?ji avtomobili.
Za primer: : gledali smo tudi Fiat Punto, ki je cenej?i, ampak je odpadel zaradi prakti?nih izku?enj s slu?benimi fiati, ki so non-stop na servisu.
?e ?elite zanesljiv avto, ki se ne kvari, je M2 zagotovo dobra izbira.
Zadnji tank,ve?inoma mestna vo?nja 7,5l/100.Zanimivo pri tem pa je,da je BC kazal povpre?no porabo
6,3 l/100.Niti ni tako veliko odstopanje.
meni je pri zadnjem tanku, 80% avtocesta, BC kazal 5,6, dejanska poraba 6,3. Se da ra?unalnik kje nastaviti, ko bi vsaj preostale km pravilno kazal, ne pa da mi ka?e 300km in sveti lu?ka.
ima M6, letnik 2004 kodiran radio? Jaz sem kupil italijansko, pa nisem dobil nobene kode zraven, zdaj pa ne vem kak?na bo reakcija, ?e radio ven vzamem, da namontiram xcarlink. Pa ?e glede mosti?ka me zanima, je treba lotat, ali se da kak?en standardni jumper not?
sem ?el pogledat dve ?estice, ena slab?a kot druga, tale mi je tudi sumljiva, premalo km ima prevo?enih. zanima me pa od kje ta maska? A so to montiral na kak?ne modele?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani