Skoči na vsebino
Mazda 6 Sportkombi CD 120
Napisano

?e ena kandidatka, relativno malo prevo?enih, mogo?e kake izku?nje s prodajalcem? :unsure:

klik

To sem gledal ?e pred meseci, bila je karambolirana, rjavi na sovoznikovi strani pri vetrobranskem steklu, ma?ina ?udno laufa - kot da bi bila zamorjena, ko da? gas ni takoj?njega odziva.... pa tudi znotraj je malo zdelana, ne priporo?am.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

To mi delaj !!!

Sam V6 ima lep?i zvok, turbak je kot bi zalaufal ventilator, sam suva pa bolj.

jaz sem tud za bencinarje, sam je te?ko dobit rabljeno mazdo karava 2.3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Sportkombi CD 120
Napisano

Do 2005 nimajo DPF filtra, ko sem jaz kupoval sem gledal letnike od 2004 do 2007. na koncu sem vzel l. 2004, je bila bolj ohranjena od vseh do leta 2007 in ni bila od prvega lastnika, pa ?e DPF-ja nima. Spla?a se ?akat in reskirat nekaj ?asa in denarja za bencin. ?e bo? hodil po celi dr?avi ?ekirat, v roku kak?nega meseca ziher kar pametnega najde?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde2
Napisano

Morda sem se narobe izrazila. Za cca 9.000 EUR bi radi zadosti zanesljiv avto za vsakdanje vo?nje, ki ne bo kar naprej na servisu zaradi tega ali onega. Logi?no mi je, da to ni kvaliteta, udobje ali presti?, ki ga ponujajo mnogo dra?ji avtomobili.

Za primer: : gledali smo tudi Fiat Punto, ki je cenej?i, ampak je odpadel zaradi prakti?nih izku?enj s slu?benimi fiati, ki so non-stop na servisu.

?e ?elite zanesljiv avto, ki se ne kvari, je M2 zagotovo dobra izbira.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnji tank,ve?inoma mestna vo?nja 7,5l/100.Zanimivo pri tem pa je,da je BC kazal povpre?no porabo

6,3 l/100.Niti ni tako veliko odstopanje. :P

meni je pri zadnjem tanku, 80% avtocesta, BC kazal 5,6, dejanska poraba 6,3. Se da ra?unalnik kje nastaviti, ko bi vsaj preostale km pravilno kazal, ne pa da mi ka?e 300km in sveti lu?ka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

ima M6, letnik 2004 kodiran radio? Jaz sem kupil italijansko, pa nisem dobil nobene kode zraven, zdaj pa ne vem kak?na bo reakcija, ?e radio ven vzamem, da namontiram xcarlink. Pa ?e glede mosti?ka me zanima, je treba lotat, ali se da kak?en standardni jumper not?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Sam res gre tolk :bravo: ... jaz kar ne morem verjet, da tale 140KM motor tolk da od sebe. Po moje bi na dynotu pokazal vsaj ?e kakih 10-15KM ve? :blush:

Po moje gre, jaz sem z X6 1.6 motor ?el po vi?njegorskem klancu ?ez 210km/h po ?tevcu , na navigaciji je kazalo 205km/h.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CD136
Napisano

Katere letne gume priporo?ate za M6 oz. katere imate gor? Gledam predvsem Goodyear OptiGrip in Bridgestone Turanza ER300. Se spozna kdo na gume?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.