Skoči na vsebino
Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Potem pa sklepam da g. Lojz vozijo kakega Hummerja H1? :aaaaa:

Ah ne......Hamer preve? ropota. Drga? je pa Lojz prista? Japonske tehnologije. Ho?em da dela. Tud kosilnico mam Japonsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

plehar!

Saj ta avto ne bo zame. Jaz mam svojga, ki ?e ni glih star, pa dela tud ?e kar za enkrat.

?eni?ka misli nekaj menjat, ker je njena Mazda ?e stara 5 let in rabi en novej?i avto za k ma?i peljat. Pa na kak?no bo?jo pot in ?egnanje bi me tud lahko peljala s svojim novim avtom. Jaz rad vidim, da me vozi ?eni?ka, ?e ?e jaz na ?egnanju kak?no pe?eno klobaso pojem in kak?en ?pricar po njej zlijem. ?e pijem ne vozim, saj veste. Mojega avta pa ?ena no?e vozit, ker pravi, da je prevelik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Pa ?e bi se dalo na?tevat. :D

To ne obstaja, si samo "malo"omejen kje lahko smeti?. :hudicek:

Potem, pa po mojem, neb blo slabo ?e mi sprosti? funkcijo "iskanje" da bom lahko kaj poiskal, kadar bom hotel kaj zvedet pa tema ?e morda obstaja, in ne bom, kot ti pravi?, smetil brez potrebe z novo temo o novi ?estici, ki bojda ?e obstaja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

V?asih mi pa res malo ventil?ek spusti. Ampak nisem vedu, da se tako dale? zavoha.

A tle res ne ve noben povedat, ?e bo nova ?estica samo 4 vratna? Ker, ?e bo to res, dvomim, da bo moja ?eni?ka kupila tak avto ki nima petih vrat. Ona ko gre v trgovino, rada take nerodne in ?toraste artikle domov privle?e. Zadnji? mi je za darilo klopotec za v vinograd kupila. Je propeler moral skoz avtomobilsko okno ven gledat, da sem mislu, da sem veterno elektrarno za rojstni dan dobil. To je tako rogovilasta naprava, da ni ?udno, ker se jo pti?i bojijo. Ma tak?en propeler kot kak?en folksvagen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Verjetno obstajajo tehtni razlogi za "cenzuro"...

?ist mo?no. Tud jaz mislim tako. Ne maram divjanja po cesti in kr?enja drugih prometnih predpisov npr. prekratke varnostne razdalje, telefoniranje med vo?njo itd...., pa vinjete ne maram, ker so totalno nepravi?ne pa... aja, k ma?i pa na ?egnanje se peljem z mojim avtom, pa vbogaime vr?em kak?en dinar......

Aja, pa s frajtonarco ?pilam govejo muziko.....

Kaj pa vem, mogo?e ?e kaj.....mogo?e zato, ker sem ple?ast, ?krbast pa puklast

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Samo malo , ?e bi bil banan pol nebi mogu pisat NOBENEGA posta.

Hja,ne vem, pol mam pa samo nekak?en "delni" ban. Al sem pa cenzuriran? Ne vem. Ti ?e ve?, saj si ?ef tukaj! Vem samo to, da si mi ti li?no enkrat al celo dvakrat ?e grozil, da me bo? pospravu od tle, ker , bojda nimam kaj pisat v drugih temah, razen v svoji.. Pol sem jo pa ves prestra?en ?e kar sam ucvrl od tukaj. Zdaj sem spet malo dobil nazaj na koraj?i in sem pr?u malo na skrivaj po?ukat, pa vidim, da mi je pa "vse" prepovedano.

Tkole na hitro;

Ne smem pisat v podforumih; AMD mazda klub,Styling,Tuning, Sre?anja,Tehni?ne te?ave, Uporabniki,Iskanje itd.... V tem podforumu "splo?na debata" mi je dovoljeno, pa mislim da v "kar neki" tud....drugje mam pa "strogo ferboten". Pi?e mi;Oprostite, v tem forumu nimate pravice za?eti nove teme. Al pa; "Oprostite, nimate dovoljenja za odgovarjanje na to objavo" itd.... Pol pa n?. Bom ?u pa spet na drevo jokat.

Se hecam. Saj se ne sekiram preve?, samo tolk re?em. Zarad ka?, da ne bo ?vau preve? trpela.

PS: Drga? pa, a mogo?e ti ve?, ?e bo nova ?estica res samo 4 vratna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Lojz, a bi imel morda Mazda klub klobuk, da vem, ?e jih damo v serijsko proizvodnjo in bo? ti paradni konj - zastavono?a oz. klobukono?a. :jupiii::aaaaa:

Za klobuk nisem tolko aklih, va?no da ma velike krajce pa da je dost gorak, da me pozim ne bo v u?esa zeblo, pa da ma ?irok trak okol pri?it, da bom mel kam zataknit pero od purmana.

A res noben ne ve, ?e bo ta model ?estice res samo v 4 vratni izvedbi ? Men ni prakti?no, ?e se zadnja havba konkretno in kompletno ne odpre. Tisto kukarle na ?tirivratnih avtih pol zgleda bolj kot kak?na strelna lina zadaj na kak?ni patriji.

Zakaj se sploh dela 4 vratna varianta? Komu je to bolj prakti?no kot 5 vrat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Ja Lojz, tole bo "tagma?ni" avto, ampak nikar brez klobuka vanjga sesti. :vino::)

Saj zato bi pa rad zvedu kolk bo ko?tal ta avto, da vidm, ?e bo ?e kaj dnarja za nov klobuk ostalo. Neb rad, da bi se sosedje norca delal, ?e?, poglejte tega Lojza, za avto ma dnar, k ma?i je pa z raztrganim klobukom pr?u.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

evo ti eno za predstavo :)

Objavljena slika

Tole pa kar li?no zgleda. ?e za k ma?i bo.

A je res, da bodo ?estice od zdaj samo 4 vratne izvedbe in ne ve? 5? Razen karavana seveda?

A se ?e ve kolk denarja bo tole pribli?no?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

Na? Lojze ne vidi vsega foruma? ?zmeden?

Res je. Od kar ste me banali, mam dolo?ene pravice na tem forumu ukinjene. Ne smem se ogla?at na dolo?enih podforumih, pa tud funkcija iskanje mi je prepovedana.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

...nobenih informacij in slikic nove Mazde6, ki se bo, bojda, za?ela v kratkem delat?

Jaz sicer nisem ve? mazda?, je pa zato ?e zmeraj mazda?ica moja draga ?eni?ka in nekaj jo je prijelo, da bi mogo?e menjala. Nekje na kleklarskem te?aju in pri ma?i je sli?ala, da bo nova ?estica menda kar lepa avta.

Sem si reku, bom pa tukaj na mazda forumu malo pogledal, ?e se kaj dogaja okol prihajajo?e ?estice. Pa ni?. Kaj je zdaj to? Sama naklada?ina. A je to mazda forum al ni? Mate kak?ne slikce pa kak?ne podatke od mazde?

Va? Lojze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz, ?e so bile res kobilje zadeve, bi to lahko vsaj sporo?il na cifro, ki smo jo napisal, razen ?e v va?ih koncih nimate gsm signala? :aaaaa::)

Mamo signal. Celo v ?tali mamo signal. Saj bi lahko iz stacionarca poklical, ?e bi vedu za to va?o cifro.

Sploh ne veste kako mi je hudo, ker nisem mogu pridet.

Bom pa v spomin na mazda piknik, mladi kobilici dal ime Mazda. Obljubim!

Sem zdaj malo na hitro preletel fotke. Res lepo. Vidim, da so ble tam same Mazde. Jaz nimam ve? Mazde in najbr? ne spadam v va?o dru?bo.

Na slikah nikjer ne vidim kak?ne pe?enke!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo me!

Saj vem, da mi naute verjel, pa o?ital mi boste, ?e?, saj smo vedel, da te ne bo, Lojz samo gobec otresa, pol ni pa ni?, naklada?, luzer, pusy, rit posrana, gnoj, hinauc itd.... Ampak stvar je padla, ?al, v vodo. Bom povedal kaj je blo, pa ?e verjamete al pa ne.

Kdor me pozna iz Alter-ja ve, da ma lojz/ stardec konje/kobile doma. Kobila Ceza je pred?asno povrgla lepo ?rebi?ko in sem moral de?urat pa bit za babico. ?e dons nisem taprav, ker sem neprespan in zmatran. Lepa kobilca bo.

No, pa mi vi povejte kako je blo na pikniku! Mate kak?ne fotke, da vas vidm? Ste kaj jel, pil, plesal, seksal, valjal po tleh? Je blo blato, su?a itd...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar grem jaz v Ljubljano se zmeraj napravim v kak?no adidas trenerko s ?rtam, na glavo ?ez ple?o obvezno, pa magari je no? al pa obla?no in pada de? zataknem ene fejst zatemnjene ?pegle na plac kupljene, pa v rozaste kroksice se obujem. Tako se zlijem z okolico in izgledam kot doma?in Ljubljane, da nisem preve? upadljiv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Lojz, tole foro si vzel kot copy + paste iz Kursad?ij (SLO verzija); Jo?a in Hrvoje sta se brcala. :)

?ogobrcar pa ni Bischoff-shofen (tam so skoki), pa? pa si verjetno mislil Oliverja Bierhoff-a. :jezicek::cheers:

A tako je to? No, saj se mi je zdelo, da je moral bit to kak?en busanc.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e dober, da sm Savinj?an :jupiii:

A si ?e sli?al tega?

Ljubljan?an in Savinj?an

V sosednih hi?ah sta stanovala Savinj?an in Ljubljan?an.

Savinj?an je imel koko?, ki je na dvori??u vsako jutro znesla jajce, ki jo je Savinj?an

pobral in si pripravil zajtrk.

Neko jutro pa je koko? znesla jajce na dvori??u

Ljubljan?ana.

Ko je Savinj?an krenil ponjo, jo je pobral Ljubljan?an.

Savinj?an: “Daj mi jaj?ko!” Ljubljan?an:

“Kako, saj je moja, koko? jo je znesla na mojem dvori??u.”

“Ampak, koko? je moja!” “Dvori??e pa moje!”

“Vidim, da takole ne boma pri?la nikamor … pri nas v Savinjski re?imo

tak?nele primere na zelo enostaven na?in …” “Kako?” “Najprej bom jaz

tebe brcnil v jajca pa ?topal, koliko bo? rabil, da se pobere?, nato bo? ti

mene in ?topal.

Kdo se bo prej pobral, njegova je jaj?ka!” “Velja!” Gre Savinj?an

po najte?je delovne ?evlje s kovinsko kapico, vzame zalet in v stilu

Oliverja Bischoffa brcne Ljubljan?ana v moda, z vso mo?jo. Ljubljan?an pade

in se v agoniji zvija 32 minut in 18 sekund.

Nato se Ljubljan?an opremi,

vzame zalet, nakar mu Savinj?an pravi:

“Ah, naj ti bo, obdr?i jaj?ko, bom

marmelado na kruhu jedel!”

@uklopko, a ti si Ljubljan?an? ?koda te je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mislim tok ma? proti lublan?anom ti pa si jih vseeno poslu?al :vskalo:

No pa da se zastopiva nisem iz lajbah!! ;)

Jah, kaj pa naj druzga, saj jih nisem poslu?al nala??? Saj ne grem rad v Ljubljano, razen na servis peljem avto, pa sem ta ?as, ko so mi avto servisiral, zavil v eno o?tarijo, naro?u dvojno porcijo vampou, kilo kruha, pa ?tefan oran?ade (oran?ado zato, ker cvi?ka ne pijem kadar vozim) in sem nehote sli?al tisto ?abarsko ?lobudranje. Saj ko bom ?el drugi? na servis bom sabo vzel pakelc vate pa si s to vato zama?u u?esa, da ne bom posu?al tistega ljubljanskega fulkuldbestbedfakanja.

Drga? vampi so bli pa tud tako bolj za silo. Me je pol celo popoldne nekaj napenjalo in ?rvi?lo po ?revah, tako, da sem ga pol doma ene parkrat fajn u?gal skoz gate. ?e ?eni?ka je pol godrnjala in je s ??i?palko na nosu morala pr men spat.

Mava midva kar sre?o da nisva z Ljubljane kne de?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

regijski rasist :jezicek::jezicek:

Mah, nisem rasist, ampak jaz ljubljan?anov, pa bojda naj bi bli to slovenci, ne zastopm n?. Sem enkrat poslu?al dve ljubljanski pun?ari, pa ena prav pribli?no takole; ej stara dons sm pa ful u bedu. Je fatr houm pa je ful te?iu, pa sm mogla it doga vokat. Fak ej stara....

Maribor?ani pa itak govorijo kot bi se koza na kak?en pleh posrala...plenk, plenk, ?uj ka si ti ja nor

Naj prosm nekdo pove kaj pomen "trololo"

@uklopko ti ma? pa zajeban avatar. Se zmeraj ustra?im, ko tist pajac ven sko? pa jezik ka?e....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Punce? A so to mi?ljene tiste gospe, ki imajo morda kak?nih 5 let manj kot Vi in se jim bradavi?ke drgnejo ob kolena?

Kako je ?e pr starej?ih?... "Draga, kaj ?e bi mi2 malo hopa-hopa?... Vredu, pokrij me ko bo? kon?al." :P

To so tiste, bolj zahtevne punce, ki vedo, da brez starca ni udarca. Pri takih puncah se je treba bolj potrudit, ker so ?e dobro ujahane. Dvomim, da je kak?en tukaj?nji foruma? (razen seveda moja malenkost) sploh primeren za hopa-hopa takih ujahanih punc, ker tukaj ste namesto v brhka dekleta, bolj zagledani v igrice z avtomobil?ki. Splo?no znano je, da tisti pob?i, ki se preve? radi z avto?ki po cest podijo in samo okol avtov vrtijo pa svoj avto ?astijo kot sveto tele, niso kaj prida jeba?i. Tak plehtip?ek se po navadi ves slinast in zabuhel v obraz z vsemi ?tirimi samo zapodi na deklino, pol se pa prec stresne, ker ga v jaj?kih prec zape?e, pa pade z babe dol na hrbet kot kak?en zajc.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.