Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj pa preprosti vejo razliko med kW in KM. Vpi?e? konje namesto kilovatov in ti sam spremeni ?e v kilovate. :D 1,8 je pa imela toliko konjev ja.

Tako, pa ?e na ?tevcu oz obratomeru se vidi da ima rde?e polje ?e pri 6500rpm. 1.8 ima pa isto kot 2.0 pr 7000rpm. To vem, ker sem videl, kmalu bom pa lahko tudi sam pokazal da je temu tako :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

js tut ne :P druga? se pa js tutki v swap nebi spu??u (razn, ?e bi dobu kje oznako karoserije od ?estak variante :))

Hehe, tebe matra homologacija... sploh varianta: ''Sej te mazde sploh niso mele V6 ma?in, to si ti sam dal notri'' :hohoho:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hja, neki je ?elezo ?vasat, neki je pa rostfrei ?vasat sramezljiv

Blo je zlo je*eno v primerjavi z ?elezom, ?e posebej ko sem ?vasal ?elezne prirobnice na rostfraj cev, ali pa razli?ne debeline rostfraja med sabo. Najla?je je pa bilo ko sem dva kosa iste debeline in istega premera cevi ?vasal, je blo konc vara v parih sekundah. Med tem ko sem ostale vare 25x popravljal da je blo dobro....

Aja pa ?vasal sem na elektrode na navadn elektro ?vasaparat :wacko::wacko:

Druga?e pa vaja dela mojstra B)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh, ja matarjala je dost, sam cene so tut kr mu?ke ja... sploh ?e bi naro?u v slo bi vrjetn ornk colal po?tnino.

Drga? kak mazda mx bi pa reku da se da z manj denarja narest veliko bolj?e custom made kolektorje.

?e pa zna? dobro ?vasat te pa material pride d?abe, v primerjavi z 450? za une kolektorje. To lahk potrdi tud Viper, ko sva nardila custom cev do izp. rora za male pare :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda z najve? prevo?enimi km na ?tevcu
Napisano

Banda, mene ste pozabl... jaz mam na svoji 2.5 V6 krepko ?ez 300k km, to lahko potrdijo tudi nekateri na forumu. Slikce nemorm dat ker je ?tevec od ?kolke nekje okoli 200k km. Vem pa da ko je bila dana ma?ina v ?koljko da je bil okoli 290k km od ZADNJEGA SERVISA (nekje leta 2002). Potem pa bogve koliko je bilo ?e umes prevo?enih....

Trenutno je pa ma?ina v generalni obnovi - dihtunge na glavi, tefloni, jermena..

post-4105-1350997836_thumb.jpg

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tega sem za ma?ino klical, pa ?e sem prav razumel ni bil tisti ki je razsu avto. Je pa hotel 250? za ma?ino za katero ni vedl kilometrov, ne servisev, pa ?e bonus... ?koljke ni, ma?ina je posebi in seveda je ma?ina lavfala kot urca, ?eprav je (iz slik razvidno) avto zgelda oral po strehi :notworth:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole zgleda lih tko kot da je pr Lumpiju pod famozno smrekco parkiran;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5575604&show=1

pa ?e hyundaic je ... a nima en njegov kolega tud tazga hyundaica k ga je baje ?e tud enkrt neki trofnu ... drga? prva fotka zlo taka da res lohk misl? da je tole ?e pri njemu ...

Tole drga? JE pr men... in ja, po havbi se lepo vid kak?en je fi drevesa pa hitrost trka... na cesti je bila baje 140, v drevesu manj...

Kot zanimivost lahko ?e omenim da mam take avspuhe tudi jaz :zvizga: pa deli sprednjega odbija?a so zdaj na mojem styling odbija?u (sprednja re?a je pri meni narobe obrnjena tako da se ''smeji'')

PS Canyon, avto je bil pri meni manj kot 2 meseca :glare:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men se ni nkamr prirasu avto... no ja ?e pa ?e meni ponuja? ??? pa z veseljem vzamem. Canyonu pa pustim ?e cifre pa re?em da je avto zacvetel, edino alu plo??ica s ciframi je ?e ostala :notworth:

Ja druga?e bi bila pa zelenka ?e za v vitrino, tko da prej kot avtoodpadek bi imel muzej. Bela pa itak stoji, je tut gajstna za muzej ?e (letnik 94 pa to)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fedri H&R
Napisano

Baje so isti, tko sm sli?u, vem pa ne za zihr :)

za V6 so druga?ni, zato sm jih prodal, ?e bi pasal jih takrat nebi prodal, ampak bi ?e zdavni ble na F-u zmontirane... Druga? se, da pa tut Konijeve dobit dost pocen ;)

Tut mene mislm da je prodajalc spra?vov za ma?ino, jest pa glupo: kaj ma ma?ina veze z fedri??? pol je pa razlo?u da so za 1.5 in 1.8 isti, 2.0 so pa druga?ni :)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fedri H&R
Napisano

Technoracing - vogtland fedre.. so zakon pa ?e ugodno sm jih dubu.

Jih bom prodal verjetno, ampak ti rabi? za V6, za katere mam filing da so druga?ni - vsaj spredni bi znal bit tr?i :ph34r:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.