Danes dobil nazaj delujo? ROLO. G. Slavko raztura. Samo pohvalim ga lahko. Cena po?tena, storitev narejena v enem dnevu. Lokacija Kranj, po dogovoru prevzem v Ljubljani BTC. ?e ga rabite je njegov telefon 041722958
Tudi meni ga je popravil. Pohvala tudi iz moje strani.
No zdej je popucano omenjeno cedilo ..no lahko recem da m9je sploh ni bilo neki zlo zabasano razen da je bilo bekaj vsedlin po karterju tudi to sem lepo popucal tko da zdej je tipi topi in novo olje mobil 1 -3000 oz. 5-40 ..aja pa ojnicni lezaji so videt se v dobrem stanju ...
Na trajektu prej?nji teden so mi valovi in burja totalno zalili avto. Bil je popolnoma bel od soli. Naslednji dan sem ga opral v avtopralnici ampak se sol ?e vedno pozna enako kot ko opere? avto in se ti kapljice zasu?ijo. Z razliko, da se z drgnjenjem to odstrani od soli pa ni variante. Je imel kdo podoben primer in se je z nasledjimi pranji to odstranilo?
Pri meni je problem identi?en. Zvok se pojavi od 2200 do 2500 obratov in sicer v 3., 4. in 5. prestavi in je podoben kot da bi nekaj pri?lo v resonanco, mi pa ni? ne trese. ?rpalko se sli?i tudi pri prostem teku pri odprtem pokrovu motorja, druga?e pa ne. Aja pa vse to se sli?i pri ogretem motorju. Zaenkrat se ne bom obremenjeval, ?e bo pa postajala bolj glasna, bo pa potrebno nekaj nardit.
Moj napis je tudi to?no tako nizko... Ali je mo?no, da so imajo nekatere serije ni?je napis (moja je maj 2005)? Nekaj sem jih na?el na Avto-netu, ki imajo pravtako nizko napis, ali pa ga sploh nimajo...
zanima me, ?e se tudi pri vas ventilator klime pri M6 pri?iga in uga?a na pribli?no 20 sekund. Klima je na AUTO. Druga?e pa fajn hladi. To sem opazil, ko sem imel pri?gan avto na mestu. LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi meni ga je popravil. Pohvala tudi iz moje strani.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani