Skoči na vsebino
Prekrivni rolo za Mazdo 6
Napisano

Danes dobil nazaj delujo? ROLO. G. Slavko raztura. Samo pohvalim ga lahko. Cena po?tena, storitev narejena v enem dnevu. Lokacija Kranj, po dogovoru prevzem v Ljubljani BTC. ?e ga rabite je njegov telefon 041722958

Tudi meni ga je popravil. Pohvala tudi iz moje strani.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad iz klime
Napisano

Pozdravljeni,

?e kak?en mesec opa?am, da mi ko pri?gem avto zasmrdi iz ventilacije po zatohlem. V?asih pa tudi med vo?njo.

Poleti tega ni bilo. Klima je pa vedno na Auto. Ali tisti sprej, ko ga pusti? spro?enega pri sovozniku kaj pomaga?

?e ste tudi vi imeli podobno te?avo kako ste jo re?ili?

Tnx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nastavitev dolgih lu?i
Napisano

Pri M6 2005 lu?i zelo slabo svetijo, to se ?e ve. Sedaj me pa zanima, ?e se da dolge lu?i neodvisno nastavljati glede na kratke?

Ker vi?ina snopa kratkih je OK. Dolge pa se mi zdi, da svetijo prenizko.

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6,2003l 100kw - olje
Napisano

No zdej je popucano omenjeno cedilo ..no lahko recem da m9je sploh ni bilo neki zlo zabasano razen da je bilo bekaj vsedlin po karterju tudi to sem lepo popucal tko da zdej je tipi topi ;) in novo olje mobil 1 -3000 oz. 5-40 ..aja pa ojnicni lezaji so videt se v dobrem stanju ...

Kaj pa podlo?ke, si jih zamenjal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morska voda na avtomobilu
Napisano

Na trajektu prej?nji teden so mi valovi in burja totalno zalili avto. Bil je popolnoma bel od soli. Naslednji dan sem ga opral v avtopralnici ampak se sol ?e vedno pozna enako kot ko opere? avto in se ti kapljice zasu?ijo. Z razliko, da se z drgnjenjem to odstrani od soli pa ni variante. Je imel kdo podoben primer in se je z nasledjimi pranji to odstranilo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok v 6. prestavi
Napisano

Pri meni je problem identi?en. Zvok se pojavi od 2200 do 2500 obratov in sicer v 3., 4. in 5. prestavi in je podoben kot da bi nekaj pri?lo v resonanco, mi pa ni? ne trese. ?rpalko se sli?i tudi pri prostem teku pri odprtem pokrovu motorja, druga?e pa ne. Aja pa vse to se sli?i pri ogretem motorju. Zaenkrat se ne bom obremenjeval, ?e bo pa postajala bolj glasna, bo pa potrebno nekaj nardit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Tudi jaz imam ni?jo porabo in se mi zdi, da tudi manj pokadi, ko bolj pohodim na gas.

Nisem pa opazil, da bi bolj motor bolj tik tak-al. Tako da kak?en tank bom zagotovo ?e natankal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Moj napis je tudi to?no tako nizko... Ali je mo?no, da so imajo nekatere serije ni?je napis (moja je maj 2005)? Nekaj sem jih na?el na Avto-netu, ki imajo pravtako nizko napis, ali pa ga sploh nimajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 klima
Napisano

?ivjo,

zanima me, ?e se tudi pri vas ventilator klime pri M6 pri?iga in uga?a na pribli?no 20 sekund. Klima je na AUTO. Druga?e pa fajn hladi. To sem opazil, ko sem imel pri?gan avto na mestu. LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.