Aless: super, sem tudi jaz v?eraj dobil, in grem po?asi vrezat klju?, super bi bilo, ?e ima? kak?ne informacije o izrezovanju transponderja iz original klju?a bi bilo super-uporabno.
PeW: mislim da imata 323 in 626 isti klju? in daljinec kot moja zgodnja 6-ka, tako da je verjetno kompaktibilno tudi z tistimi modeli.
Lp
ja samo moja 323f ma naknadno vgrajeno daljinsko zaklepanje in imam samo en gumb za odklepanje in zaklepanje! Tako da nevem kako zmonirat zadevo! tak klju? ki se spravi in ima vgrajeno daljinsko na klju?u ma moj fotr na mazdi 3 samo da je daljinec posebej!
Kaj pa za mazdo 323f BJ model letnik 2000 bi se dalo tudi tako zrihtat! sicer mam naknadno montirano daljinsko zaklepanje in me zafrkava stikalo v daljincu pa sem mislil da bi si tudi tako zrihtal
pelji na tehni?ne in ti bodo res u nulo zrihtali! pri nas je brezpla?no! ti zrihtajo vi?ino pa levo desno! pa? u nulo druga?e lahko re?em za mojo 323f da ma na vsaki lu?i po 2 vijaka(inbus)! en vijak je za vi?ino drugi za levo-desno!
Zanima me kako lahko nastavim prednje lu?i na Mazdi 323F BA 96' levo in desno. Ker mi leva sveti preve? desno. Gor in dol se nastavlja uredu s tistimi ?raufi.
Lp
Ziga
?e ho?? da ti u nulo zrihtajo pelji na tehni?ne preglede! tam ti vse zrihtajo! saj tko je v Ajdov??ini
?e kdo ?teje koliko nezadovoljnih strank ima Autorent lahko ?teje zraven tudi mene.
Dokler je bil avto nov, so bili zelo v redu, ?eprav bi lahko rekli da filtre in olje zna vsak menjat. Imeli smo tudi nekaj manj?ih reklamacij in so vse uredili brez problemov. Enkrat ?e celo ve? kot smo pri?akovali.
Ko pa je avtu poteka garancija in so se pri pribli?no 200 000 km za?ele prve te?ave so pa fantje odpovedali. Marsikdaj so take teorije ven metali, da so se ?e meni kot laiku zdele total nemogo?e... Ko so nas hoteli obrat za nov kompresor klime za ve? kot 2000 ? (pa se je potem izkazalo da to sploh ni bil problem) pa je ?la kaplja ?ez rob.
?e koga zanimajo detajli se lahko razpi?em enkrat drugi?, ampak mislim da to nima velikega smisla
Mislim da ?ez Hondo Accord jo ni Bratranec je mel 2.4i bencinaraj ampak mu je na ?alost ena bud.... priletela v bok tko da je bla totalka! in stric pa ma strai accord letnik 2004 dizl in oba sta bila ve? kot zadovoljna! ampka Honda pa je le dra?ja kot mazda!
Moj fotr ma Nissan Primero in je ve? kot zadovoljen! edin kar je menjal je menjal oljni nosilec! in ?e 12 let mu zvesto slu?i! Sicer pa so kosi za mazdo dra?ji kot za nissana sploh pa sedaj ker spada pod renault
Jast mam mazdo 323f BJ 1.8 16V! Lahko ti povem da sem zelo zadovoljen z bencinarjem! edina kar sem menjal je bil oljni nosilec motorja(225?) in povezava stabilizatorja(50?)! ?e to naj ti povem da ti bo garant v prtlja?niku se nabirala voda(pri gumi)! poraba pa je okrog 8l! sicer ma moja 115KM in ima ?e kar velike pospe?ke! ampak ti kupuje? pa 1.5! pa? sem ti hotel samo moje mnenje dati glede bencinarja! Vglavnem upam da se bo? pametno odlo?il!
Alex se popolnoma strinjam s tabo! Mislim da te v srednji trgovski ?oli najprej nau?ijo da je kupec KRALJ!!! in prodajalec mu more ustreziti! z napak se u?imo!
Mrcina pravi da nekatiri la?ejo! s tem je najbr? mislil foruma?e iz gori?kega konca ampak brez potrebe nebi pisali o problemih! sploh pa nevem zakaj bi tekmovali na forumu! tukaj se gre da se razlo?i probleme in da nam kdo kaj svetuje! na tem forumu so mi zelo vsi pomagali in sem zelo zadovoljen ampak nevem zakaj bi po tvojem Mrcina lagali na forumu?! Kdo bi imel korist od tega? SO?USTVUJEM z SLIVKO in mi je res ?al da je moral iti skozi to!
Glede na to, da poznam zadeve iz prve roke v primeru omenjene Mazde BT-50, lahko re?em, da je potrebno govoriti resnico in ne izkrivljat stvari sebi v prid. Kot prvo naj omenim, da je za nedelovanje vitla kriva prometna nesre?a pri kateri se je po?kodovala elektri?na in?talacija vitla in kot logi?na posledica komande vitla niso delovale. To prometno nesre?o ni zagre?il Autorent ampak lastnik vozila. Zakaj tega lastnik vozila ni omenil v tekstu katerega je napisal, se lahko vpra?ate sami. Kot zanimivost lahko ?e povem, da je do prometne nesre?e lastnik vozila veselo uporabljal svoj vitel in se ve?krat pohvalil o svojih podvigih, ter da je zelo dobro name??en in da se ga skoraj ne vidi......... Glede same dobave vozila in omenjenega roka 74 dni je lastnik vozila v svojem tekstu verjetno pozabil napisat, da je ob nakupu Mazde bil seznanjen glede dobavnih rokov vozila in dodatne opreme, a je kljub temu ?elel vozilo prevzeti ?im prej in se je strinjal da bo vozilo naknadno pripeljal za monta?o omenjene dodatne opreme......... Za omenjeno pri?iganje rumene lu?ke motorja ni bila kriva neka cev, ampak cev intercouler-ja ki je bila defektna in se ni snela tako kot pi?e lastnik vozila. Pri monta?i vitla je pa? zaradi pomanjkanja prostora potrebno zamenjat cevi intercouler-ja. Te cevi ni izdelal Autorent, ampak proizvajalec dodatne opreme. Kot sami veste do napake (defekta) v maovni proizvodnji lahko pride....... Elektri?na napeljava za tretjo zavorno lu? je speljana to?no po navodilih proizvajalca nadgradnje kesona in je za??itena tako da pri normalni uporabi kesona jo ni mogo?e pretrgati. Ko pa lastnik vozila sam po svoje ureja zadeve ne more biti Autorent kriv za napako ali po?kodbo.
Poleg vsega tega naj povem, da so na Autorent-u znali prisluhniti vsem ?eljam lastnika vozila, kljub njegovi muhavosti.
Vsaka zgodba ima dve plati! v vsaki je nekaj resnice!
Koliko pa stane barvanje celega avtomobila? Sicer mam mazdo 323f in je bele barve in sem jo spluliral in ?e sprednji konec je bil razbit tko da se vidi da je barva ob?isala in sprednji konec pa se sveti tko da razmi?ljam tudi jast o novi barvi oziroma saj o prebarvanju celega avtomobila v enako barvo!
mi smo tud delali enostavne figure zdej pa kar nekaj na hard!!! ayvar hvala za pomo?! si se pa zelo razpisal s katerim programom pa si tisto priponko odprl???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimive zadevice!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani