Prijatelju so pred nekaj dnevi hoteli ukrasti avto. So navrtali klju?avnico, potem pa jih je o?itno nekaj zmotilo in so ?li, pa ukradli podoben avto nekje v bli?ini. No, avto ni bil Mazda, ampak neka druga znamka).
"Zdej pa jaz vas pra?am" - ali kradejo Mazde, so med tatovi vro?a roba ali jih pustijo na miru?
Sem ?e mislila, da nih?e nima mx-5ke...?e bi bilo poletje , bi to ?e ?e razumela, tako pa
No, vesela novica - danes sem kupila mojo mazdico, ?e nekaj dni, pa bo doma, potem pa ?al ?e nekaj ?asa pod strehico, da se sneg malo otopli.
Potrebujem pa servis, takega splo?nega pri 40+ Tkm. Wildcat, imate pri vas tudi servis?
Aja pa ?e nekaj - na avtu, ki sem ga kupila ni za??itnega pasu, ki se pritrdi, ko se streho zlo?i. Kot jaz vam, je to serijsko zraven, so me nekaj hoteli prepri?ati, da ni nujno, da je zraven. Torej ali je zraven ali ni? In ?e ni, kje bi se dalo to kupiti, pa koliko stane, ?e so to prej?nji lastniki usjali
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prijatelju so pred nekaj dnevi hoteli ukrasti avto. So navrtali klju?avnico, potem pa jih je o?itno nekaj zmotilo in so ?li, pa ukradli podoben avto nekje v bli?ini.
No, avto ni bil Mazda, ampak neka druga znamka).
"Zdej pa jaz vas pra?am" - ali kradejo Mazde, so med tatovi vro?a roba ali jih pustijo na miru?
Veter v laseh...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani