Skoči na vsebino
Menjava gum ali 2 x lite feltne?
Napisano

ja ti isto imam ?eli?ne sa zimskim gumam i alu sa ljetnim gumama...

evo ovak: orginalne gume za mazdu 323f '95 su 13'

- imam 13' felge i zimske gume na njima - gume su jeftinije a i ne istro?e se tak brzo jer ih koristim

samo zimi...

- po ljeti stavljam alu-felge 15' i imam na njima ljetne gume; i mo?e? se voziti s njima do max

istro?enosti

13' 175/70 zimska SAVA ESKIMO S2 dojde kod nas oko 300 kn.

15' 195/50 ljetna (no name) dojde 370kn - NAJJJJJJEFTINIJA

puta puta... e pa si izra?unaj... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NUJNO ! pro&kontra !
Napisano

opa! lepa mazdica! to?no takvu mi ima teta! auto ti je SUPER. Udoban, tih (a ona ima dizela - ali ni? se ne

?uje..); ljepo potegne; prostran..

- ona ga ima sad već dobre 2 godine (ako ne i du?e) i do sad nije imala nikakve izdatke OSIM redovnog

servisa... :bravo:

- samo pogledaj makinu u kakvom je stanju; dal ne pi?a ulje ili tak ne?t... :bravo:

- sve u svemu, auto izgleda odli?no i ja da imam priliku bi ga kupil. :jupiii::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pioneer CD menjalec v mazdo 3?
Napisano

nije ti poanta koji je cd izmjeniva? (menjalec..) poanta ti je dal autoradio iza ima ?in?e za taj cd changer.. to ti je najbolje izvadit van auto-radio i pogledati dal ima te konektore.. ili pa pogledati u upute tog radia (a ako nema uputa, nek otide u mazdin servis s nakanom da se 'informira' koliko bi je do?lo postavljanje cd changera v njen auto; pa ak oni daju ponudu onda vjerojatno ide.. a ak je prijateljica zgodna, ?arm bu pomogel da sazna jo? neke informacije.. :ljubezen: )

ali bitno je da ti radio ovisi o tome, a ne koji je changer.. B)

Ali sve u svemu; priklju?ivanje changera ovisi samo o radiu.. ako zna? model; pogledaj si na netu specifikacije.. ili napi?i tu firmu radia i model pa ti ja najdem :ouje: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

muzika
Napisano

- hehe; i meni lu?ke utripajo.. :bravo:

sve je to v redu, ali kad se o?e?e prek 60% po noći ljudi mi blendaju jer misle da ih pozdravljam..

mo?da malo preslabi akomulatorćić ... :(

ali i to se bude sredilo. je imal tko kakav incident s :policaj: policijom zbog mu?ike?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

muzika
Napisano

:bravo: to te ja pitam..

- panasonic cq -c7301n

- prednji orginal '13cm ali sa skretnicom (2x 20W RMS)

- zadnji ovalni 2-way philips (2x 40W RMS)

- poja?alo MAGNAT 400W bridge RMS

- sub SPIDER SPL - 300 (1000W / 400W RMS)

+ u planu je jo? kondenzator 0,5F

:punk::punk::punk::punk::punk::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nivo forumovcev
Napisano

ja se sla?em za malo 'vi?e' zvjezdica.. :bravo:

- a predla?em da bi i uz nivo bilo dobro staviti i slikicu koja pobli?e ozna?uje taj nivo :jupiii: (tak bi bilo bolje

zabavno; sad je nekak monotono... :unsure:

U svakom slu?aju PODR?AVAM ideju! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

policijske patrole
Napisano

Ja ja to vem...sem pa specificiral na ro?ni laserski radar... in je po normativih proizvajalca dolo?eno temperaturno obmo?je na katerem radar deluje optimalno..... :bravo:

LP daVid

:bravo: u hrvatskoj je izdati zakon u narodnim novinama o aktualnoj temi radara..

ali; tko će se vozit brzo kad je zaleđena cesta? :ne vem:

:policaj::policaj::policaj::policaj:

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

policijske patrole
Napisano

Radar lahko deluje tudi pri ni?jih temp. kot je 0, koliko ni?jih pa je odvisno od modela. ?e je stacionaren (v avtu) pa sploh nima? ?ans da bi se zgovarjal na temp.

:hohoho: party breaker

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

<_< a ti ne gleda? ?ipku dal ima? ulja? ili?

- jer ak ga previ?e sipa? - ma?ina bu ti ga bacala van i tak bu? uvjek doleval ulja a ma?ina bu ti ga

bezveze bacala van.

u mojoj firmi auto na tjedan radi od 1 do 2 tisuće (ponekad i po 3tisuće..); i ulje se doljeva SVAKIH 15 DO

20 TISUĆA.. i nikad ga ne fali (mislim, fali ga! - poslije servisa je full puni; a nakon 15-20 tisuća je negdje na

polovici ?ipkice...;) vozim fiat punto 1.1 i ma?ina se tjera do granica izdr?ljivosti :hudicek: ...

:punk::punk::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

policijske patrole
Napisano

Ajde da malo na?nemo temu kako se izvu?i kad imate malo promila ili pojas ili neupaljena svjetla ili...

Svi koji su imali neki slu?aj ilitiga 'incident' s plavim anđelima i uspjeli se izvu?i - nek to podjele s nama..

:bravo:

- bum ja prvi po?el:

:vino:

1. Ukoliko pu?ete u alkotest svakao obratite pozornost na malu naljepnicu (za umjeravanje) - obi?no je ?uta

i na njoj pi?e godina i mjesec do kad vrjedi.. Ukoliko napu?ete ne?t a ne vidite spomenutu naljepnicu;

zatra?ite SERIJSKI BROJ alkotesta i broj zna?ke ili ime policaja.

Tom informacijom se kasnije mo?ete poslu?iti na sudu za ?albu (mo?da prođe..) :bravo:

Alko-testeri trebaju se umjeravati SVAKIH 6 mjeseci; a ja sumnjam da policija izdvaja par mijuna kuna

za umjeravanje BA? svakog; i mo?da ba? VI imate sreće pa naletite na taj tester koji nije.. :)

2. Ukoliko policajac ne nosi kapu a ?eli Vas kazniti - skrenite mu pa?nju na njegovu kapu.. :)

3. SVI policajci po no?i moraju nositi REFLEKTIRAJUĆI prsluk; ukoliko VAs zaustavlja po no?i bez njega

niste mu du?ni stati - (ova informacija je PROVJERENA --- 120 km/h kroz naselje; tip sko?i sa lizaljkom

pred kolegu; nakon podu?eg ko?enja; zaustavlja se par desetaka metra od :policaj:;

policajac dotr?i do njega a kolega mu svrati pozornost na prsluk - izhod: BEZ KAZNE!!)

Zasad toliko; ajde da sad vidimo Vas! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

ne ne ne - upotrebil sam MOTOR UP i jo? neke 'sli?ne' aditive (za taj keiv QMI nisam siguran :ne vem: ..) ali

probal sam ih; pa brat bratu barem 5komada.. niti jedan nije funkcioniral.. i aditivi k ulju i one tabletice koje

baca? u rezervoar kod tankanja ... ma sve ali ni?ta... :(

- kaj sam napravil s tim autom? :D

- isprobaval sam na koliko o/min se vrti u 1; pa u 2; pa u 3, pa u 4.. e, onda sam ga natrag prebacil u 3

:bravo: ...

- ja mislim da je on taj dan bacil du?u iz sebe.. ali bilo je sljedeće pobolj?anje;

- prestal mi je cukat i crkavati.. :bravo:

- nije vi?e tak kadil... ALI

- potro?nja ostala ista :hohoho:

Onda sam ga prodal.. :bravo: (zamjena staro za 'novo') i upi?il mazdicu s kojom nemam te probleme :ouje:

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.