Skoči na vsebino
Gume
Napisano

@godlike po tvoje je Goodyear napačno, dal odtis na pnevmatiko...namesto 6 dal 5? 🤔😄

Je tudi mene zbegal sam profil ja...sem potem našel za isto dimenzijo fotko. Žal je 5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 minuto je godlike napisal:

Kdo pa ti je to prodal?

Meni dostikrat robo upokojenci prevzamejo, pa ne morem pročakovati, da to preverijo...

Liderpnevmatik iz nemškega skladišča.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 38 minutami je Tilen5 napisal:

Ufff kaj je zdaj to? So ti prodal A6 dobil pa A5?

Tako je. Ko so mi jih dostavil, sem preveril samo, če štima dimenzija. Ostalo sem zaupal nalepki. Dober so me nategnal  🤬

Popravljeno od Liuch
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Prispele pnevmatike. Dot 4722. Zadovoljen z Liderjem, kako bo pa s pnevmatikami, bom pa še videl. 

20230320_094223.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 uro je SpEkTr napisal:

Če bi imel novo Mazdo, gre definitivno na zaščito, all keramika al pa folija..

Keramika samo malo ublaži. Imam zaščitenega s keramiko. Folija je baje dosti boljša, kar se tega tiče. Vendar tudi dosti dražja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 4 urami je SpEkTr napisal:

Ja, sam se pa tut vsaka praska vid. Lih na vrhu blatnika sem opazil ene kr dost globoke rajse, ne vem od kod :)

Huh, ne govori. Pri meni isto. Spredaj in zadaj, na vrhu iste strani. Prav vidi se, da je od kamenčka, ki je priletel. Občutljiva barva, kot da bi bil z voščenkami barvan. 🤦

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

@NevLadoNexen vas je kar nekaj vzelo. Če se ne motim gre iz GY5 na 6 @Alex? Kar je fino, saj bomo lahko podali mnenja in iz uporabniških izkušenj videli, če dražje upravičijo svojo ceno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

@BiniNabavil sem GY6. 

pred 2 minutama je TiEn napisal:

Nexen je pomoje uzel po dražji ceni,..sam zdej glede na ceno lahko reče, da ma skor premium gume :D malo šale hehe

Si bil blizu. Sem počakal, da je tud cena premium. Ne morš kupit premium pnevmatiko po nizki ceni no . 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Za 2x letno uporabljat je dober tudi iz Hofra. Malo še preveri cene drugje, ker mimovrste je artiklom kar navil cene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 22. 2. 2023 ob 6:15 je jacques33 napisal:

Kot sem zasledil, Autobild testira letne gume v dimenziji 225 45 R18, test pa bo objavljen v nekaj tednih. Sigurno boljši približek dimenzijam gum iz naših Mazd.

Sam ga bom sigurno prebral, potem pa se za nekaj odločim. 

Evo, še testi od Autobild-a.

WWW.AUTOBILD.DE

Sommerreifen im Test: Über 200 Sommerreifen aus den wichtigsten Reifendimensionen getestet. ALLE...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

@NevLadoBridgestone me ne vidi več. So se mi zasrale zaradi pobranih robov, saj veš. Pa sem bil na prejšnji mazdi s Potenzo  zadovoljen....tam jo je vsaj po celotni tekalni površini pošteno pobiral 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tudi jaz imam ene shranjene za kontrolo cene. Danes cena kompleta padla za 25 eur. Zdaj pa vedi... al naročit ali še počakat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.