Ja, sam se pa tut vsaka praska vid. Lih na vrhu blatnika sem opazil ene kr dost globoke rajse, ne vem od kod
Huh, ne govori. Pri meni isto. Spredaj in zadaj, na vrhu iste strani. Prav vidi se, da je od kamenčka, ki je priletel. Občutljiva barva, kot da bi bil z voščenkami barvan. 🤦
@NevLadoNexen vas je kar nekaj vzelo. Če se ne motim gre iz GY5 na 6 @Alex? Kar je fino, saj bomo lahko podali mnenja in iz uporabniških izkušenj videli, če dražje upravičijo svojo ceno.
@godlike meni je pri voznikovih vratih. Še ni bil zelo glasen,vendar sem jaz bolj občutljive sorte in me moti, če vem, da nekaj ni tako, kot ima za bit. Itak se je men zdel, da je tako glasen, da cela ulica sliši kdaj odprem vrata. 😄
Kot sem zasledil, Autobild testira letne gume v dimenziji 225 45 R18, test pa bo objavljen v nekaj tednih. Sigurno boljši približek dimenzijam gum iz naših Mazd.
Sam ga bom sigurno prebral, potem pa se za nekaj odločim.
@NevLadoBridgestone me ne vidi več. So se mi zasrale zaradi pobranih robov, saj veš. Pa sem bil na prejšnji mazdi s Potenzo zadovoljen....tam jo je vsaj po celotni tekalni površini pošteno pobiral 🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@godlike po tvoje je Goodyear napačno, dal odtis na pnevmatiko...namesto 6 dal 5? 🤔😄
Je tudi mene zbegal sam profil ja...sem potem našel za isto dimenzijo fotko. Žal je 5.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani