zgornja slika je tvoj avto predvidevam? ne vidi se najbolj?e - ali je to ozka rezervna guma na LPG rezervoarju (od zgoraj pokrov)?
meni se zdi da pri meni ni toliko prostora med LPG rezervoarjem in pokrovom tudi ?e je r. guma zelo ozka, ampak vseeno v prtlja?niku zavzame manj prostora.
ali mogo?e ve? kje se ta ozka guma da nabaviti?
meni se zdi da je prava re?itev ta ozka guma + komplet za hitro popravilo.
za tehni?no brezhibno vozilo mora? imeti rezervno gumo ali pa komplet za popravilo pnevmatik... ?eprav za precej Mazda?ev je dost tud MES kartica ampak pravila so pravila
torej rezervna guma ni obvezna? ali je ta komplet za popravilo kak?en specialen, honologiran, ali kaj ?e... ali pa navaden kpl...?
sem sli?al da obstajajo nekakak?ni hitri kompleti ki v gumo vpihnejo nekak?no peno ki gumo popravi takoj in jo tudi napiha (nisem siguren kako to to?no deluje, moram se pozanimati...).
pa ?e to: ?e sem prav razumel, rez. guma ni nujno da je ista kot navadna, lahko je tudi o?ja?
vpra?am zaradi LPG-a vgradil sem ga namre? pred kratkim in zdaj gumo imam v prtla?niku in prav bi mi pri?lo da jo se znebim, ali pa zmanj?am
Eno polsintetiko daj noter, recimo Walvoline durablend, ne more? falit, potem pa spremljaj kaj se dogaja med intervalom, potem pa ti lahko naprej svetujemo kaj ti je narediti.
hvala za odgovor
torej: valvoline durablend 10W30? (v priro?niku priporo?ajo 30)
kaj naj spremljam med intervalom? ali porabi olje, ali kaj?
(prej?nji lastnik mi je rekel da olje ni porabljal. ali je res tako bomo videli:)
interval je pa 15k km tako kot pi?e v priro?niku? ali naj menjam malo pogosteje? ali je to sploh smiselno?
"... V sredini je oznaka viskoznosti po SAE (Society of Automotive Engineers), ozna?ena je z dvema vrednostima (npr. 10W ? 40). Prva ?tevilka in ?rka W (winter) predstavljata viskoznost pri nizkih temperaturah (pribli?no 0 st. C, druga cifra pa ozna?uje viskoznost pri delovni temperaturi motorja. ..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hm, super.
hvala
zgornja slika je tvoj avto predvidevam? ne vidi se najbolj?e - ali je to ozka rezervna guma na LPG rezervoarju (od zgoraj pokrov)?
meni se zdi da pri meni ni toliko prostora med LPG rezervoarjem in pokrovom tudi ?e je r. guma zelo ozka, ampak vseeno v prtlja?niku zavzame manj prostora.
ali mogo?e ve? kje se ta ozka guma da nabaviti?
meni se zdi da je prava re?itev ta ozka guma + komplet za hitro popravilo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani