Samo uporaba drugega olja-drugega proizvajalca velikokrat re?i ali pa vsajo zelo omili zadevo ni pa nujno.
?e pa ni izbolj?anja potem pa po pose?emo po dodatkih.
hvala
Biba, dobijo se razni aditivi, ki se dodajo olju, pa se potem zadevo relativno izbolj?a ali odpravi (v tem kontekstu je tudi Sirius rekel, da ima blokado, ker sam tr?i enega teh proizvajalcev)!
njah ok hvala za info sem blont te pa v?asih rabi da mi potegne ok mi ?e postaja jasno za kaj se gre
Kdaj se pri motorjih pojavi pove?ana "?eja" je odvisno od stopnje obrabe. Ta pa je odvisna od na?ina vo?nje, vzdr?evanja, pogojev vo?nje, lahko tudi od kakovosti tornih materialov zaradi katerih na dalj?i rok pride do pove?anih zra?nosti med drsnimi povr?inami. To je samo nekaj razlogov za dolivanje olja med menjavami.
Jaz sem zagovornik "kozmetike" notranjosti motorja (tudi ?e no?em ).
Kaj uporabiti za nadaljnjo za??ito pa ti bo ?e kdo povedal, ker imam jaz dolo?ene omejitve pri tem.
ja no, hvala za obrazlo?itev
Nekaterim nam za?ne ornk pit olje ?e pod 100000. :mi pijemoo:
hja.. ?e bi pil vsaj kaj ko je bol poceni :D .....
Kaj mislite, se spla?a v starej?o vozilo (letnik 95) vlagati tak?no investicijo?
jaz bi komentirala to ker dandanes je ?e ve?ini problem kateri letnik je avto:) tut jaz nimam novej?ega avta pa ga NE dam vstran.. in tudi vlagala bom v avto.. tako da ?e misli? avto vozit, ali pa ?e vsaj nekaj ?asa met,ne razmi?laj na to ?e se spla?a ! slu?i ti zdaj.... tako da ?e ma? tak namen, le po na?rtu naprej ! (kak prit do sprednjih zvo?nikov pa je tut meni uganka - tut jaz i??em nekoga ko bi to "znal" )
ne govorimo o splo?nem razpokanju celih sede?ev.Tu je govora o delih-recimo stranska opora sede?a in sedi??a,kjer ga vedno "podrgne?" ko vstopa? in iztopa?-gre se bolj za razpoke zaradi obrabe.Podobno,kot na usnjeni jakni,kjer se pozna "no?enje".samo,da tam to izgleda frajersko na sede?ih pa ne.
ahaa ok ok tak pa ja no samo vseeno.. po dveh letih ?e tega nebi smelo bit
no.. jaz lahko trdim da razpoka ne more bit tak hitro..(moj ati je avtotapetnik) tak da.. ?e je tovarni?ko bil avto ?e v usnju... pol pa je nedvomno lahko v razpokah kar pa je seveda z klasa vse ne mora bit popolno. ?e je avto v redu, nekje bo ziher nekaj kar prepla?a? pa? znamka recimo ki jo pla?a?,kakovost pa slaba ..
blago na sede?ih je ravno tako enostavno za vzdr?evat ko usnje... ?e ga vzdr?uje? seveda....
in oboje je potrebno vzdr?evati, blago s?istiti in sesati, usnje pa ?istiti in premazati
dejstvo pa je, da ?e bi na?el avto, ki se mi dopade, in da ima usnje na sede?ih, zaradi tega nebi odstopal od nakupa, ?eprav mi usnje na sede?ih NI pogoj v avtu iz razloga, ki sem ga ?e prej omenil
ja se strinjam ?e pa je ?isto ja, pa je oboje lahko vredno pogleda
mene samo zanima,...da si prebarva? avto.. pa ne v celoti.. je potrebno vsako spremebmo (barvno - recimo hauba) potrebno barvo homologirat ? al samo na dolo?eno "prestopno" mejo - recimo polovica avta druge barve...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da nem ravno tebi pokazala ja kak je ko JAZ potegnem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani