Skoči na vsebino
je normalno da avto pije olje ?
Napisano

Samo uporaba drugega olja-drugega proizvajalca velikokrat re?i ali pa vsajo zelo omili zadevo ni pa nujno.

?e pa ni izbolj?anja potem pa po pose?emo po dodatkih.

hvala :blush:

Biba, dobijo se razni aditivi, ki se dodajo olju, pa se potem zadevo relativno izbolj?a ali odpravi (v tem kontekstu je tudi Sirius rekel, da ima blokado, ker sam tr?i enega teh proizvajalcev)! :)

njah :) ok :P hvala za info :P sem blont te pa v?asih rabi da mi potegne :D:P ok mi ?e postaja jasno za kaj se gre :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

je normalno da avto pije olje ?
Napisano

Kdaj se pri motorjih pojavi pove?ana "?eja" je odvisno od stopnje obrabe. Ta pa je odvisna od na?ina vo?nje, vzdr?evanja, pogojev vo?nje, lahko tudi od kakovosti tornih materialov zaradi katerih na dalj?i rok pride do pove?anih zra?nosti med drsnimi povr?inami. To je samo nekaj razlogov za dolivanje olja med menjavami.

Jaz sem zagovornik "kozmetike" notranjosti motorja (tudi ?e no?em :blush: ).

Kaj uporabiti za nadaljnjo za??ito pa ti bo ?e kdo povedal, ker imam jaz dolo?ene omejitve pri tem. :whatever::policaj:

ja no, hvala za obrazlo?itev :blush:

Nekaterim nam za?ne ornk pit olje ?e pod 100000. :mi pijemoo:

hja.. ?e bi pil vsaj kaj ko je bol poceni :D :D :D ..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto akustika
Napisano

Kaj mislite, se spla?a v starej?o vozilo (letnik 95) vlagati tak?no investicijo?

jaz bi komentirala to :) ker dandanes je ?e ve?ini problem kateri letnik je avto:) tut jaz nimam novej?ega avta :) pa ga NE dam vstran.. in tudi vlagala bom v avto.. tako da ?e misli? avto vozit, ali pa ?e vsaj nekaj ?asa met,ne razmi?laj na to ?e se spla?a ! slu?i ti zdaj.... tako da ?e ma? tak namen, le po na?rtu naprej ! :bravo::bravo: (kak prit do sprednjih zvo?nikov pa je tut meni uganka - tut jaz i??em nekoga ko bi to "znal" :P )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko date na notranjost vozila ?
Napisano

ne govorimo o splo?nem razpokanju celih sede?ev.Tu je govora o delih-recimo stranska opora sede?a in sedi??a,kjer ga vedno "podrgne?" ko vstopa? in iztopa?-gre se bolj za razpoke zaradi obrabe.Podobno,kot na usnjeni jakni,kjer se pozna "no?enje".samo,da tam to izgleda frajersko na sede?ih pa ne. ;)

ahaa :) ok ok :D tak pa ja no :) samo vseeno.. po dveh letih ?e tega nebi smelo bit <_<:unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

no.. jaz lahko trdim da razpoka ne more bit tak hitro..(moj ati je avtotapetnik) tak da.. ?e je tovarni?ko bil avto ?e v usnju... pol pa je nedvomno lahko v razpokah :) kar pa je seveda z klasa :) vse ne mora bit popolno. ?e je avto v redu, nekje bo ziher nekaj kar prepla?a? :) pa? znamka recimo ki jo pla?a?,kakovost pa slaba .. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

samo je res,?e usnja ne ma?e? z posebnimi ma?ami za usnje,ti ?e hitreje razpoka-ker ti itak vseeno.

In potem izgleda vse skupaj zelo bogo. :whatever:

njah.. niti se ne strinjam najbol :) ?e tudi recimo nekaj let ne prema?e? z ne?im... ?e ne razpoka kar tak :) edino ?e dobi? usnje ? klase :ne vem:

kaj vam pritegne pogled.. samo zunanjost,ali tudi daste veliko na notranjost : usnjeni volani,sede?i....itd.. ?

po?teno :bravo::bravo::policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

blago na sede?ih je ravno tako enostavno za vzdr?evat ko usnje... ?e ga vzdr?uje? seveda....

in oboje je potrebno vzdr?evati, blago s?istiti in sesati, usnje pa ?istiti in premazati ;)

dejstvo pa je, da ?e bi na?el avto, ki se mi dopade, in da ima usnje na sede?ih, zaradi tega nebi odstopal od nakupa, ?eprav mi usnje na sede?ih NI pogoj v avtu iz razloga, ki sem ga ?e prej omenil

ja se strinjam :) ?e pa je ?isto ja, pa je oboje lahko vredno pogleda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hehehe :D halo :P airbag od voznic ja :D bi rekla :danzoman:

mhm.. noja.. usnjen volan je res super :P oprijem ve? kot super :bravo:

sede?i pa.. so po moje tut bomba :P pa najlep?e se ?isti.. da je res vse ?ISTO :) za kar pa blago ni tak fantasti?no :blush:

meni pa je v?e? usnje na volanu za dober prijem, pa usnje na punci za dober pogled :)

Notranjost mora biti ?ISTA, ?ISTA, in ?e enkrat ?ISTA, sede?i pa iz blaga, saj so poleti znosni v vro?ini in pozimi ne preve? hladni v mrazu...

druga?e pa meni osebno veliko pomeni tudi logi?na razporeditev instrumentov v notranjosti ter naslon za roko

hahahah :P pa ja.. prav ma :D avto je konec koncev njegova last :) ?e dobi? copate v hi?i, zakaj jih nebi ?e v avtu :D ? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

...
Napisano

V?asih je bilo cca 30% avta druge barve potrebno le to vpisat va prometno, sedaj pa ne vem. :blush:

ahaa :) ja hvala ti vseeno :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

...
Napisano

mene samo zanima,...da si prebarva? avto.. pa ne v celoti.. je potrebno vsako spremebmo (barvno - recimo hauba) potrebno barvo homologirat ? al samo na dolo?eno "prestopno" mejo - recimo polovica avta druge barve...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.