Skoči na vsebino
distan?niki M6
Napisano

mislim, da bo ok

glede teh distancnikov pa jih ne poznam...upam, da so top kvaliteta, drugace bos mel sam tezave

po drugi strani pa ne razumem zakaj hoces dat distancnike, glede na to da mas ET50 na sirino 7.5, pa se guma je 225? se bo vec kot dost ven strlelo tko al tko...

jaz jih ne bi dal

Zaenkrat samo ?ekiram, ?e je to izvedljivo. Kupil jih bom le, ?e bo res kaka fuuul dobra cena. Ne gre se mi, da bi lih mogu met.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

distan?niki M6
Napisano

Lahko tudi tukaj kupi?, s tem da so poleg ?e vijaki ;)

http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=542

Fora je v tem, da se mi ne da menjavat vijakov in razbijat po pestu, zato bi dal max. kar se da na original vijake. Glede na odgovore nekaterih lahko dam 5mm bp.Sicer pa so feltne 7,5x17 ET50 in verjetno zlo ve? kot 5mm ne bi mogel dati, ker bi drsalo, ?e pa je ?e teh 5mm preve? naj mi kdo pove, preden nabavim.

Labi bi sigurno vedel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

distan?niki M6
Napisano

Jaz sem imel od FK 5 mm gor da sem lahko dobil gor od Mazde6GT 17 je plati??e ?e bilo naslonjeno na sredini.

post-24-1295529346_thumb.jpg

post-24-1295529358_thumb.jpg

Kje pa si nabavil te distan?nike ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

distan?niki M6
Napisano

saj mislim da 5mm nima roba ?e pa daja? nad 10 pa mislim da imajo sredinski rob za feltno.

Vem pa da ima uporabnik yavarye na svoji mps 20mm distan?nike (zaradi brembo bremz)nevem pa ?e ima rob-najbolje da njega pra?a? ali pa se bo sam javil

Dal bi gor maximalno, kar gre na original vijake, pa da ma ?e dovolj sredinskega naslona.

Uglavnem, da bo vse skupaj ?e zmerom varno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Certifikat za feltne M6
Napisano

TUV res najbr? ne obstaja, lahko bi ti pa pripravili dokument, da je to originalen mazdin del in to mora zadovoljiti tudi Atest.

Druga pesem pa je, ?e sta plati??e in guma ustrezne dimenzije za tvoj avto. Tudi to bi ti lahko povedali kako in kaj ?e bi si le malo ?asa vzeli.

Tudi jaz mislim, da je potrebno samo malo dobre volje. Mogo?e se jim j..... ker smo bili tik pred prazniki. Bomo ?e poizku?ali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Certifikat za feltne M6
Napisano

Ali na Mazdinem servisu ni mo?no dobiti ?eljenjih podatkov?

Na zadnji strani plati??a v pestu marsikaj pi?e.

Na servisu mi niso ni? pomagali, celo na Mazda Slovenije trdijo da mi nimajo kaj dati, ker za original plati??a ne obstaja TUV certifikat. Ker pa je moj avto iz tujine jih pa ?e manj briga. Kot, da je pomembno od kot prihaja.

Kot sem se pozanimal za druge znamke sploh ni problem dobiti potrdilo o tem kak?na plati??a, ?irina gum je dovoljena za posamezen tip vozila. To ti izda vsak servis (SAMO MAZDA NE!!!). Ku...c pa taka firma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Certifikat za feltne M6
Napisano

Ali ima kdo certifikat od teh original Mazda plati?? 17x7.Ali pa vsaj model, da vem pod katerim imenom iskati po netu, oz. bilo kak?en dokument, ki bi ga lahko predlo?il pri homologaciji.

Moja M6 l. 2005 karavan 100kw je iz Italije in nima homologiranih 17col, pa bi rad uredil papirje.

post-5515-1293708377_thumb.jpg

post-5515-1293708547_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razmak med vijaki - Nova M 6
Napisano

Da se.Sicer bi ti bolj priporo?il dimenzijo 225/45/17 ker manj odstopa od 16-k pa ?e gum je ve? izbire in mislim,da so tudi cenej?e.Ko sem jaz hotel to narediti je bila cena 40?.

[/quote

Za 225 je ?irina feltne 7 verjetno premajhna, verjetne je bolj?e 7,5 ali 8, kak?en pa je idealen ET pri teh ?irinah feltn?

?e je 7 dovolj je pa ?e bolj?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pri sirini 7, je min. ET 40

Ali je dimenzija 215/45-17 prava za M6, moja je iz italije in ima v homologaciji upisano samo 14,15,16 in18 col.

Ali se da naknadno homologirat,pa kak?ni so stro?ki?

Kako pa uredi? papirje, ?e kupi? rabljene feltne brez certifikata?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pa sej tudi ti si biser (hecam te mal)...na tej strani sem napisal ze 2x razmak med vijaki

torej evo treca sreca

5x114.3

sredinska luknja 67.1mm

ET pa odvisno od sirine feltne ampak je nekje v mejah me 40 do 60

Bom kar tuki vpra?al. Gre se za M6 letnik 05. karavan.

Imamo feltne 17x7, z gumami 215/45-17, kak?en je lahko max. ET, da ne bo drsalo po blatnikih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdravo vsem skupi!

meme sam zanima neki,uni k mate /ste mel mazdo 6 k ma ze serisko ojacevalec pod sovoznikovem sedezom...kolk je mocan? a bi lahk jst ksno tubo gor prklopu,ne zdej neki d je ful mocno...sam tko pac...pa ce bo to treba menjat da mi mev tubo...pa kako se bo pol to zvezal na radio pa vse to...ce kdo kej ve o temu...

hvala,lp

Za bol?i bas lahko izdela? dodaten predoja?evalec, ki ga montira? v original sub, je ob?utno bol?e. Vse o izdelavi in vezavi ima? na forumu, pa tudi tweeterje lahko izbol?a? z menjavo kondenzatorjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nega usnja M6
Napisano

Kaj uporabljate oz. s katerim proizvodom ste najbolj zadovoljni ?

Sedaj imam nekaj od Armoralla. Uredu se mi zdi, ker ni mastno,vendar sem opazil, da na bo?nem naslonu in na robu sede?a ravno tako poka usnje. :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

nove goodyearke gor, 200km, lepijo se v ovinkih kot da bi bile iz lepila, naravnost grejo pa ko da bi bile drsalke :bravo:

Katere GY si mislil ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

Ne kapiram. :blush:

Js nisem mel niti namena kaj prihranit, ?e te skrbi premonta?a ima kolega cca 7 km stran VSE aparture.

Nisi razumel. Jaz ne prihranim dosti, ker z rabljenimi bi pa? naredil par tiso? km, potem bi ravno tako moral kupiti nove,vsako premonta?o pa je treba pla?ati.

?e upra?anje za Labija:

Ali SP01 drsi bolj kot exellence?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

Js sem od dunlpa imel - uporabljal in ?e vrdno uporabljam sp sport maxx, ma tud 4 rabljene z malenkost manj kot pol profila, ?e te zanima, za test dam za 150?, lahko pa se ?e kj zmenva.

Hvala za ponudbo, vendar imam namen kupiti nove, ker ?e nima? sam stroja za premonta?o in balansiranje nisi kaj dosti prihranil.

Me pa ?e vedno zanima mnenje kak?nega uporabnika , ki vozi Dunlop SP01,oziroma kak?no od zgoraj na?tetih znamk.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

ce je excellence pol mamo izkusnje...

nocem ti pokvart veselja ampak pocakaj do prvega dezja, ce ti bodo tudi takrat vsec pol ni panike :)

Jaz tud imam exellence pa sm kr zadovoljen, samo so pri koncu, tko da razmi?ljam o nakupu novih.V o?jem izboru so:

Dunlop SP 01

Bridgestone Turanza ER300

Continental Sport Contact 2

Govorimo o 205/55/16. ?e najbolj me zanimajo va?e izku?nje s tem Dunlopom,ker je tudi cenovno najugudnej?i ?

Najve? se vozimo po severni primorski,se pravi ovinki levi in desni.

Mogo?e kak?na druga znamka,vsi komentarji dobrodo?li ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon-ni ve? tako bela barva...
Napisano

Ja se srtinjam, tud sam sem razo?aran, pa skoz neki fali al motor?ek al balast...verjetno imajo nove ?estice to bolj? zrihtano,l.2005 je ?tala... :blush:

Jaz druga?e nimam nobenih problemov z lu?mi, samo "DAN" se ne naredi, ko jih pri?gem!

Js iz lastnih izku?enj povem(kogar zanima lahko pride sam preverit) da je original xenon za en qur..., ?e pa v navadne naknadno vgradi? xenon pol pa je res dan.

In kaj lahko naredi?, ?e ima? originalnega ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.