No da vam povem ?e svoje izku?nje s servisom na A-Cosmos (Celov?ka).
Tja sem vozil Mazdo 3, 1,6 D, 2008, od 30.000 do 100.000 km.
1) Zame osebno velik minus je, da nimajo naro?anja na dolo?eno uro. Avto sem vedno moral pustiti pri njih zjutraj in ga prevzeti popoldne do 16:30, ?eprav delajo do 17ih. Vedno ko sem pri?el do sprejemnega pulta, sem ?akal min 5 min, da se je kdo prikazal in me povpra?al, kaj ?elim.
2) Zgodilo se mi je, da so mi pri servisu nalili preve? olja. Zaradi njihove napake sem se moral oglasiti pri njih ?ez 1.000 km, potem ?ez 2.500 km in ?e enkrat ?ez 5.000 km, da so preverjali neke parametre ra?unalnika. Seveda sem moral avto pri njih pustiti cel dan.
3) Pred iztekom garancije (100.000 km) sem uveljavljal nekaj malenkosti. Med drugim tudi ?uden drsajo? zvok izpod motornega pokrova, ki sem ga sam pripisoval jermenu. Ob prevzemu so mi sporo?ili, da je krivda v serpentinastem jermenu. Povpra?al sem, ali so ga zamenjali, za kar sem dobil odgovor, da je to potro?ni material in zanj ne velja garancijska doba (???). V kolikor bi bil vzrok v zobatem jermenu, bi mi le tega menjali pod garancijo. Zahvalil sem se za informacije in 'z dolgim nosom' od?el s servisa. Cena za serpentinasti jermen je cca. 30?, kar res nebi bil velik stro?ek za servis, v kolikor bi stranki ugodili. To je bilo moje zadnje sre?anje z njihovim servisom.
Najve?je razo?aranje pa je, da je bila 'diagnoza' za drsajo?i zvok napa?na. Vzrok ni bil serpentinasti jermen, ampak zobati, ki bi mi ga morali menjati pod garancijo. To opravilo sem ?e opravil pri 'popoldancu', kjer sedaj servisiram avto in sem zaenkrat zadovoljen.
Pribli?uje se mi servis na 120.000 km (Mazda 3, 1.6 D).
Ker je ne mislim ve? peljati na uradni servis (pa? slabe izku?nje) me zanima naslednje. V programu servisa na 120.000 km je tudi EOLYS aditiv, ki ga je potrebno dodati.
Zanima me, kje se ta 'rezervoar' nahaja in ?e morda veste, kje se ta aditiv ?e da kupiti, razen na uradnem servisu seveda.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj nam pa kar direktno ne posreduje? kontakta?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani