Skoči na vsebino
Terenec
Napisano

?e ne bi vedel da je Mazda, bi mislil, da je Suzuki...

http://www.tradecarview.com/specifications/mazda/az-offroad/xc_at/8844/

http://yakmee.com/mazda-az+offroad

Mi je pa zanimivo, kako Suzuki Jimny in Lada Niva obvladujeta ?as. Sicer so Jimnya malo posodabljali (ampak res malo, vmes je tudi spremenil ime v Samurai), Lado Nivo pa so ?e manj posodabljali. In tako ju ?tancajo prakti?no nespremenjene prvega od leta 1970, drugega od leta 1977. In ?e vedno sta aktualna in ?e vedno se prodajata in ?e vedno sta na svojem podro?ju spo?tovana, vredna zaupanja in dovolj zmogljiva, da ?e po 40 letih kljubujeta konkurenci. Nekaj podobnega je tudi Land Rover Defender, ki pa so ga za?eli delati "?ele" leta 1983, a so ga tudi ?e nehali proizvajati... Tista dva mala kinderjaj?ka pa obvladujeta ?as. O?itno je Suzukiju in Ladi ?e v za?etku uspelo narediti popolno vozilo...

Saj je Suzuki  :D

https://sco.wikipedia.org/wiki/Mazda_AZ-Offroad

Motor je pa ultra velik  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Ja, pa eno je, da se odpelje po prikolico drv, drugo pa, da cel dan drvari. Ko pa zmanjka elektrike, pa kaj? Priklopi? na bukev? 

Zakuri?, z avtom vred  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Za zimske gume bi priporo?al skandinavske znamke, po logiki bi morali vedeti kaj po?nejo (dolga zima, minus pa to), je pa res da je od na?e zime zadnje ?ase bore malo ostalo (2x pade sneg, ostalo pa mokrota) ..

Navijam za Nokian!

:D  :D  Jst mam letne Nokian 

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

hec je bil, ker ne vem kaj je bistvo slike? to da ima porabo 0.0? seveda ?e je dal nogo iz gasa...

glih to ja, ker do sedaj pri tem avtu tega ?e nisem do?ivel  :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Interclass cars d.o.o.
Napisano

Pozdrav !

Da malo iz naftalina potegnem tole temo, ki pa ima v naslovu to?no to, kar me zanima. Kar nekaj se da prebrati o A -Cosmos skoraj ni? pa o Interclass cars d.o.o., in me  res zanima ali imate na forumu kak?ne izku?nje tako s prodajo kot s servisom?

Hvala

Na Interclass sem bil ene trikrat z Volvotom na servisu. Prijazni na sprejemu in vse so zrihtal. Nisem pa bil med delom zraven tko da za sam postopek dela ne vem kako lavfa. Za reden servis sem dobil nadomestni avto.

Tko da zaenkrat zadovoljen. Aja, material za servis pa drag kot na vseh poobla??enih servisih  :P

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektrika
Napisano

Pri nas doma smo imeli tak?en "kompresor" precej let nazaj. Nimam pojma kako je bilo kaj priklopljeno ampak je delalo. Sicer precej po?asi ampak tlak je bil pa velik.

Aja, imam pa doma mislim da kompresor na 12V ?e rabi?.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.