Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

razne take deviacije in spremembe poti niso tako nezahtevne da bi se samo rekl.. gremo tle ko je la?je.. ?e mi smo pred ?el.postajo ribnico hotel dva loka proge vn vr?t in potegnt en ve?ji lok ki bi bil dost bol smotrn in ?e ve?jo hitrost bi omogo?al..bolj?o preglednost itd.. ampak enostavno se nebi iz?lo ker na prvem mestu so tle privat parcele.. dogovarjanja v gradbeni stroki glede tega so pa res mu?no dolga.. preprojektiranje stane spet tok in tok.. odkupi parcel.. pa potem ma? hi?e preblizu... etc etc... enostavno je te?ko re?t, je pa res da vsaka sprememba potegne zlo zlo velik stvari za sabo

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

e jures .. tle smo pa celi privatniki:).. na morju krompir, olin olje, kure.. na dolenskm vino, ?nop?k in sadje.. v LJ pa solatka and manj?i stuff:).. res se ne morajo primerjat doma?e in trgovinske stvari:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarsko leto 2013
Napisano

PLAN LETA 2013:

1. MAREC: IZVEDEN. Izlet na mali vrh in kosilo na kme?kem turizmu. (1 dan)

2. APRIL: IZVEDEN. Slovensko Italjanski primorski izlet. Izlet preko Socerba, do Italjanskega gradu Miramare z prelepimi vrtovi, po tem ?e ogled gradu Duino, na koncu pa mogo?e ?e na pe??ene pla?e mesta Lignano. (1 dan)

3. MAJ: Slovensko gorovje, prevozili bomo lepo Slovensko gorenjsko, Mangart, Vr?i?... (1 dan).

4. JUNIJ: San Marino, ogled ene od najstarej?ih republik na na?em planetu, ogled velikega voja?kega muzeja, ter bli?nje mesta Rimini. (vikend ali 2 dni)

5. JULIJ: Dubrovnik, Budva. Izlet po Jadranski magistrali, preko Dubrovnika do Budve. (Vikend ali 2 dni)

6. AVGUST: Orlovo gnezdo, izlet na Hitlerjev znameniti vikend. (1 dan)

7. SEPTEMBER: Prelaz Stelvio. Izlet do enega od najlep?ih gorskih prelazov. (2 dni)

8. OKTOBER: Dirkali??e Grobnik, Opatija, Lovran. Vikend za?et z dirka?kim vzdu?jem, potem pa avgustovsko u?ivanje v Istrski arhitekturi, hrani in pla?ah. (vikend ali 2 dni)

PREDLAGAM: Tak?no spremembo plana. Kajti ta vikend ko je planiran San Marino naj tudi napoved nebi bila najbolj?a. Zato predlagam San Marino da se gre Junija, in tako bi potem lahko se tudi kopali na obalah Riminija. Julija izlet v Dalmacijo (poletni vikend). Avgusta ob najve?ji vro?ini bi ?li na pivo do Hitlerjevega vikenda:), Oktobra pa dirkanje po grobniku in na toplo do Opatije in Lovrana:)... Na idejo o spremembi pa sem pri?el z parimi posamezniki. Prosim za mnenja ?e se strinjate ali bi kaj spreminjali:)

Za izlet v SLO hribe pa predlagam nedeljo 26.5. (glede mojega ?asa),povejte ?e svoje ?elje. :)

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Lih treba ji je blo kupiti po?re?na ameri?ka jajca. :hohoho: ?e bolje pomislim... ?e dobro, da je kupila po?re?na ameri?ka jajca.

iz tega istega sm sre?n ko tvoj tok manj pije:)..heh

no hard feelings:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

se podpi?em pod wanklovo izjavo.. @Zmaj: kar se pa ti?e tvojga komenta.. ?e je res fajn majstr.. in da si uzame? ?as in ti ni ?koda denarja.. se da avto res lepo u?timat.. lahko proba? moj avtk (k sm ga kr lepo kresnu), ampak sm dal fajn majstru.. 3 mesce ?asa.. vse novo.. pa sm kr konkretno dost dal.. ampak se lahko vsede? v mojga in ka?nga original.. pa ti garantiram da razlike ne bo? opazu v vo?nji.. zgleda pa tud bolj novo kot ka?ni drugi:).. sam je res.. ?as+denar+dober majstr:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Glede na to, da se za tak denar v?asih dobi kako lepo celo je tale res malo utopi?no ceno dal ali pa sploh ni preveril koliko stanejo. Glede na to, da je ?ez jurja stro?kov brez dela/?trihanja pa sploh.

no vid? barvo in delo sm ?is pozabu:) to zih ?e ene 500 eu min:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni tok hudo, da bi kr po delih.. vsaj men se zdi, da bi se bol spla?al popravt res pa da je dost te?ko v slo dele dobit. Avstrija vse bolj vabi.. :D

Odbija? fake-300 eu

spredn lev blatnik tud ene 300 se mi zdi.

lu? leva- 480 eu

vezna stena cca 180 eu

airbag na volanu tud ene 400 vrjetn

pa ?e leva spredna roka zgleda fu?...170 eu..

ni tok mal kokr zgleda:)

pa cena se mi zdi kr fajn previsoka..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni nuja 9, za vraga je bil itak plan 16x8 oz. bi men ?e bol sedl 15x8, ampak se treba ?e uskladit z nekom drugim :D

Glede dizajna sm mal v dilemi, se mi zdi mal premoderen za NA in bi pasu bol na NB, ?e bol pa na kakega zelenega Fa :punk:

NA: http://www.car-vs-car.de/bilder-galerie/Ma...MX-5-42925.html

NB: http://www.car-vs-car.de/bilder-galerie/Ma...MX-5-25338.html

323F: http://www.tunershop.biz/xt/images/page_co...bs_bild1_gr.jpg

Jih grem pa vseen pogledat v kratkem, ker je tole kar redkost v sloveniji..

V tujini imajo kar lepo ceno, sicer ?e pobarvana ampak vseen :zvizga:

ebay

Matr ga sedejo na Fki:)

drga? pa ful hud dizajn:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.