Tisto z turbino je res sumljivo, zna bit da ima avto zama?eno sito v karterju in da mu je ?la turbina zaradi mazanja. V tem primeru bo ?ol tudi motor, ?e niso re?ili problema. Stare ?estke imajo problem z podlo?kmi pod injektorji in sitom v karterju, ?e je bilo to re?eno ima? mir, vse ostalo so malenkosti...preden kupi? pozanimaj se ?e so menjali podlo?ke pod injektorji!
ODLI?NO OHRANJEN ?PORTNI COUPE BMW 630Ci STEPTRONIC, Z NEVERJETNO VAR?NIM 3.000 ccm MOTORJEM, KATEREGA PORABA ZNA?A OD 7 l/100km, POVPRE?NA PORABA GORIVA 9,5 l/100km.
Glede na to, da ima avto relativno malo kilometrov glede na letnik in je slo poreklo, mi je malo cudno da je brez servisne knkige "vsaj v opisu je ni omenjene". Pejdi na servis preverit zgodovino avta. Drugace poglej se da ni rjava.
Je bencinka, zato bi jo predelal na plin, ?e bi se odlo?il zanjo. Tudi kilometrov nima veliko. Sumljivo pa mi je, zakaj je samo "dobro ohranjena"?? :ne vem: Mogo?e zaradi slabe kakovosti barve??
Se opravi?ujem za pozni odziv sem bil v tujini. Vglavnem merilec pretoka zraka sem zamenjal je nov in to ker se je to ?e dogajalo in je ra?unalnik kazal temperaturo vhodnega zraka, zd ko sem menjal merilec pa je kazalo tudi neko temperaturo izpu?nih plinov.
Jaz sem iz se?ovelj, ma mi ni problem se kam zapeljat samo da re?im problem ker me lu?ka na armaturki po?teno nervira..
Drugi teden dobim tester nazaj. Te bom kontaktiral, da provmo re?iti problem...
o?itno imam probleme z egr ventilom na mazdi 6. pri nizkih obratih mi cuka in gori lu?ka na armaturki. avto je bil na racunalniku kjer ka?e neke temperature z izpuhom. sem z primorske. nekaj sem ?e prebral o ?i??enju tega ventila zato prosim za pomo? ?e se kdo spozna na to.
Ciao,
Jaz sem iz kopra, bos prisu en dan do mene pa bomo resili problem. Je lahko kriv tudi merilec pretoka zraka...
Kaj pa pomeni "tavelik servis na 120.000 km"? Jaz jih imam trenutno 105.000 in 120.000 bo verjetno prav kmalu ...
Velik servis pomeni, da bos poleg normalnega servisa "olje filtri", moralbzamenkati se zobati in mikro jermen in natezalce jermena. Zato pride ta servis tako drag.
Kaj pa to v praksi pomeni - koliko po?asneje se motor ogreva?
Pri moji stari 6-ici mi je v?e? prav to, da v 1 km od hi?e ?e pride na delovno temperaturo in tudi gretje zraka deluje zelo kmalu.
Ok, da se vrnem k "mazda 6 uga?a" - ali ima kdo nasvet ,kje ?imbolj ugodno in kvalitetno zamenjati ventil ?rpalke goriva na dizelski m6 2004? (?elena lokacija okolica Ljubljane + Gorenjska)?
Na servisu so mi rekli, da bo cirka 400 evrov, pa ne vem, ali je to ugodno ali ne? (A Cosmos - doslej sem o njih imel dobro mnenje in ?e mi ne bo kdo svetoval druga?e, bom verjetno kar k njim peljal).
Kontaktiraj ajvar-ja, ce ima kaksnega na zalogi. Za zamenjat je 15 minut dela...po moje bos sol z 200 euri skozi...
Natopu je problem, predelava v tej mazdi definitivno odpade ?akam kako se bo re?lo ker avto ma vsaj 130 000 nazaj zavrtenih kod mi jih je ta deda nalo?u pa pokazov ob prodaji tko da ja ?akam pondeljek...
Ajoj...dobro da si ugotovil, da so kilometri zbiti...bomo pa predelali drugo mazdo ki bo prisla
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
preventiva vedno bolj?a kot kurativa
www.gistel.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani