Glede na to, da ima ve? kot 200 konjev nebi smel biti problem v vleki prikolice.
Se pa pojavi drug problem tukaj, pri tem modelu se ne da dobiti dovolj vleike prikolice. Je pa mo?nost, da dobi? prikolico od tovornjaka in jo priklopi? na rx8 in spotoma ?e nalo?i? ?e 12 kubi?nih metrov drobljenca (peska) in ga odpelje? na svoje dvori??e in po njemu drifta?.
to ne dr?i ?isto sam sem mehanik pa sem pre?raufal ?e tudi veliko hond in ?e je avto vzdr?evan tako kot treba in da se mrzle ne tera v obrate tudi hondin motor ne pije olja...
Vse je osnovano na zlog "?e"
problem je v voznikih, kateri so preve?krat gledali hitre in drzne
Mi kdo pove, ?e se ?e kje dobi X-rain ali Rain-x ali kakr?nokoli je ?e pa? pravo ime (?e ne pa kak?en e-buy preostane verjetno)!
jaz sem ga kupil nekje na internetu, nevem to?ne strani, je pa taka situacija, da sem v gara?i na?el nek star x-rain ga uporabil in zadeva je dobro funkcionerala. ko pa sem uporabi tega, ki sem ga kupil, pa me ni ravno prepri?al. pa ?e to star x-rain je bil v majhni stekleni?ki, mogo?e 40 mililitrov in ga je bilo dovolj za tri nanose, nov pa je bil pakeran po 100 mililitrov in je zadostoval za enkratno uporabo... malo ironi?no, ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani