Na prehodu za pešce so PEŠCI, razen, ce je vzporedno kolesarska steza. Kolesar in voznik skiroja mora potiskati kolo oziroma skiro ob sebi. Pešec se mora prepričati, če lahko VARNO prečka cestišče. Pešec MORA prečkati vložišče s POSPEŠENIM korakom.
Pa glih zdaj... V ponedeljek bom ob službeno Škodo in dobim EV Hyundai Kono. Mene kr zmrazi kako bo zgledalo, če bo potrebna hitra intervencija v Murski Soboti al pa Lendavi. Baterije ima samo 68kWh. Tole bo ob AC vožnji naredilo največ 300km, pozim pa bo verjetno že 200 uspeh.
A nima visokih obratov, če se že rabi moč? Pač, treba se vozit motorju primerno. Voznik vozi avto. Drugače pa, tak brez veze prehitevat. Probaj se na svoji relaciji vozit enkrat na polno, da prehitevaš vse pred sabo, drugič pa v koloni z varnostno razdaljo. Če je pa prazna cesta je pa isto vozit en in drug motor.
Jaz ne vem, kaj je narobe s 165 motorjem. 5 let se vozim z njem, pa lahko prehitevam, če se kdo vozi POD omejitvami. Drugače pa, saj je brez veze prehitevat, ker je vedno kdo pred tabo. Kako bi se vozili, če bi imeli na 90 blokado, al pa na 100, kot jo imam jaz na tovornjaku oziroma avtobusu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
...in zakaj je ta vrhniški klanec tako pomemben? Ko ga žgeš gor, raje pomisli na ceno goriva in na ceno vzdrževanja.
Jaz pa dlje časa v vrhniškem klancu ženo za kolena držim, ti pa volan stiskaš...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani