Ti pa zra?unaj vsaj 10.000.000 elektri?nih vozil (ena elektrarna jih popapa vsaj miljon za polniti) proti tistim s Co2, pa vzami 120g...konzervativno na enega
?e nekdo v gostilni re?e nekaj ?e ne pomeni, da velja. Jedrska energija ?e od nekdaj velja za naj?istej?o, a hkrati najbolj tvegano.
?e se potegne ?rto: Ve?ina ljudi gleda na porabo, ljudi izpusti ne zanimajo. WW je v bistvu pretental okoljevarstvo da ima ni?jo porabo, ostala konkurenca pa logi?no da ni dosegala takih rezultatov.. Zdaj se bo poraba pove?ala - sklepam, to pa bo lastnike najbolj razjezilo oz. posledi?no udarilo po ?epu..
Sem ?e zgoraj napisal, da gre za idiotizem. Pika. Tu se strinjamo. Ampak dajmo na stvari gledat malo manj tipi?no slovensko ?rno-belo...
Re?evalno vozilo NI bilo na nujni vo?nji. Sireno je voznik vklopil ?ele ko so stali.
Kaj je bilo bistvo mojega pisanja? Ta, ki je objavil video (predvidevam, da voznik re?evalnega vozila) je predvidevam da pokazal eno plat zgodbe. Zakaj se video ne pri?ne ?e kak?ne pol minute ali pa minuto prej? Kaj je BMW fahrerja tako razjezilo? Skoraj sigurno se ni nad re?evalca spravil zato, ker mu tajnica ni skuhala dobre kave. Ali ker je bila polna luna. Nekaj ga je moralo konkretno razkurit. In to je tisto, kar ?elim dopovedat...?e imbecilov na cesti ne jezi? po nepotrebnem, te pa? ne opazijo in gredo dalje. Na ta na?in svet obvaruje? pred enim imbecilnim izpadom. Mogo?e je re?evalec kampiral na levem pasu s hitrostjo konkretno pod omejitvijo? Mogo?e ga je BMW fahrer ?elel prehiteti, pa je re?evalec izvajal brake-checke? Mogo?e je imel na zadnjih vratih nalepko "BMW sucks"? Ne vemo...
Ne vem pa, kaj ?eli? povedati z Mazdo in premium vozilom... :ne vem:
Tako obna?anje na avtocesti je nedopustno, izjemno nevarno ter kaznivo.
Nekdo je potreboval pomo?, zato je tudi re?evalno vozilo bilo na vo?nji. Vsi pa vemo, da v takih primerih sekunde lo?ijo tanko ?rto med ?ivljenjem in smrtjo.
Tako, da sem kar malo razo?aran nad takim mi?lenjem dolo?enih na forumu. Tukaj ni nobenega ampak...
Tudi Mazda ni ve? tako premium vozilo kot si nekateri predstavljate in domi?ljate. Slu?beno sem na cesti in lahko potrdim, da je v na?ih vrstah kar precej nestrpne?ev in domi?ljavcev kateri so nevarni sebi in drugim udele?encom na cesti.
S tem ne pljuvam po znamki ali po mazda forumu, samo ne morem biti tiho, ko vidim kake klatijo nekateri po meni ljubemu forumu.
ma pozanimaj se pri enemu ki se spozna na te zakone. Ne more priti za tabo policaj in ti molit v glavo koliko si peljal nekaj kilometrov nazaj, to lahko potem naredijo vsakemu.
no, ?e potegnem ?rto: itak da nekateri niso imeli te?av s filtrom, ?e so ga prodali pri 120k km. Od tam naprej se za?nejo te?ave, odvisno od relacij vo?nje..
Ja kaj pa po?ne? s tem avtom? ?ena ima ravno tako petko, nekaj hribovske vo?nje, nekaj mestne po Solkanu in Novi Gorici, pa mislim, da ima povpre?je 6,1 litra...
nekaj takega ja.. ravno v?eraj sem izkusil na lastni ko?i, samo generacijo novej?i motor v Passatu(letnik 2009), je ?e res da ima 140ks, ampak vseeno, veliko bolje vle?e z nizkih, pa ga zavrti? na 4000 obratov za hec, kaj ?ele novej?i agregati.
Pozdravljeni , vceraj v Srbiji kupil nov Vartin Asia 95ah 6 let starega original Panasonika odkupili za 11eur , Varta 3 leta garancije .Doma pa moj Mehanik mi je v klima kompresoru menjal lezaj za 20 eur LP
mene je samo le?aj stal 40? Vem da se ga da dobiti za manj, samo vseeno, to je zastojn.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je ja, ker ta program prebere vse Mazdine senzorje.
http://forscan.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=303&start=10
Povezava za deljenje
Deli na druge strani