Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, to se pa strinjam; da je robustna in trpe?na. Tako ti je pa? malo mar, ?e z tankovskim plehom pritine? ob kako drevo, namesto da bi se sekiral z izgled. Z veseljem bi pri?el na test - le ?esa si jaz ne upam? :blush: Samo avtov mi nih?e ne bo posodil...

Ja, tista Niva je bila letnik 96, ?e se ne motim. Sicer pa poznam enega z BT-jem 50 in lahko ?e njega vpra?am za porabo. Moja 6-ka namre? tudi ve? pije kot ostale... Pa lahko z njo zelo lepo delam. Nekaj je odvisno od voznika, nekaj pa so odstopanja od agregata samega...

Sicer pa, za teren... Ta zadeva:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7601944&show=1

Cao

Ce ze za teren je potem takem tudi ta dober,.... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7485052&show=1

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bl cefurskega avtomobila pa se nism vidu :P pa pravjo da je moj cefurski...

Cao

Hehe mazda ni cefurski auto; tazga BMWja k sem pa jst meu je pa genau :P

LP

PS hehe zej ga imam pa spet "cefur mobil" (sam napacne barve je) :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

to je bistvo... da bo lep je treba nekaj vlo?it in kot sem lahko iz slikic videl ta stro?ek ne bi bil majhen - zato pa sem rekel, da za tak denar lahko dobi? nekaj bistveno mlaj?ega in celega.

Druga? pa za kak?nega entuziasta, ki zna kej sam narest je pa takle projektek lahko ?ist lu?tna zadeva... za mal denarja dobi? dobro platformo za testirat kolk si mojstra :bravo:

Cao

Tocno tako

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hja, se pa? ne strinjam, da je avto lep... ker pa? ni, ?e je gnil in ja tudi tak letnik in tudi mlaj?i za podoben denar se avtomobili prodajajo, ki niso gnili in v res lepem stanju, kar pa? ta Mazda ni... ?al, pa ?e se vsi na glavo postavte... je pa poceni, to pa dr?i. :D

Je pa vsaj prodajalec po?ten in je takoj napisal, da je avto srednje ohranjen in navaja le, da vse deluje.

Cao

Pac za ta danar je avto to to, in vem da ima oba zadnja blatnika gnila kar je pac bolezen vseh Mazd, pac sem skromen in meni je avto lep ceprav je piskov in je treba nekaj ??? vloziti v njega da bo PIKA na i,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX5 NA - Prodaja ali pomo?
Napisano

Ne vem koliko dr?i teorija, da ga pred meritvijo plinov na tehni?nem pregledu fajn "pregoni?", se pravi pohodi? k zmaj, po mo?nosti po kak?ni AC in naj se izka?lja kolikor se misli. Mo?no, da res u?inkuje, skratka se ti spla?a pozkusit. :D

Cao

Je res, tudi na tehnicnem "zgejo" samo zato da mas cim manjse pline, koliko je tega res pa neb vedu,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj takega se ?e spla?a, E30 ?e je dobra samo ?e dobiva na ceni. :punk:

Cao

Tako je TOP primerki E30 dobivajo na ceni, sam sem pa se vedno ljubitelj E36 pac oblika je legendarna, enega nasel, sicer so mi Compacti grdi aaa vseeno, ??? TURBO E36 ??? ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7600587&show=1

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Tle ni lektoriranja :)

Ja sem mel pa ze rezervo NM DOGAJA

Cao

Ja ta je dobra, tle pr nas u Cerknc je bil eden s tablco k je men osebno :vskalo: uglavnm je imel KK grb KKKKKK(ne vem ali je bilo na zadnjem mestu 5 ali 6 "K"jev), skoda k fotke nisem naredu, aja furu je pa Reno Laguno,... LoL

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cudn...14dni nazaj jo je mev ze prodano,kao ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7468785&show=1 ---> drgac se pa kr se vedno prodaja tale stroj,ne spusti cene pa da se j#$*? :D

Cao

Ma MPSjka je usaj vredna 10000? (napram drugim kistam), no vredna :ne vem: , pac tle dobis velik avta (udobnost, sportnost, uporabnost), sam folk je brez dnarja in ne kupuje vec tako zmoglive avtomobile,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jp, ?e bi bla GTA bi js najbr? pri svoji ?e vztraju, tak sm pa naveli?an diesla, pa ga tut nikol ve? nebom mel -_-

Cao

Deeyan nikoli ne reci nikoli :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam zakaj ho?e za trojko tri jurje ve? kot za ?estko MPS? To je ?ist skregano z logiko. :whatever:

Cao

Ker se pac nekateri ne sprijaznijo da je cena avta tako nizko padla in zivijo se vedno v upanju da je toliko vreden :D sicer pa :ne vem: zakaj je temu tako

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem si jo ogledal v ?ivo in je KOT NOVA;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7540771&show=1

Cao

Mah "tasvoh" motorcek :harhar: ce ze RX pol naj bo orng RX (Revolution 170kW) ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6823489&show=1

Ne vem, men je pa nekak ratal M6 MPS bolj uporaben ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7468785&show=1

in se M3 MPS ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7537636&show=1

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

A pa bo kdaj poln? To je zdaj vpra?anje, ker dat 120? za poln tank je kr zalogaj. :P

Cao

Je bil ko je bil prpelan domov, pomojem prvic in zadnic hehe

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

opalala, lepa, 2,6 v6 audi :) ma?ina, poerbana iz 100tke :) neuni?ljiva roba, dobr pa da ma 75l tank za benz al clo 80l :D

Cao

Ja baje so kar vzdrzlive masine, bomo probali kako laufajo in do gdaj, drgac pa ma tank 80litrov

LP

zanimivo, da so s tega razvil samo 150hp :blink:

Cao

Jah je res, ma glede na to da ma 2600 kubov in le 150konjev presenetlivo dobro potegne in navor ima ogromen, tiste klance ko jih z bavarijo nisem moral pelati niti s tretjo ta vlece s cetrto :punk:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

Cao

Ulala cist pozabu na vas, sicer pa naj slika/detajl avta pove za kaj gre, kot pravjo: slika pove vec kot tisoc besed,...

Objavljena slika

Sicer pa gre za Audijevo A6 limuzino, ki ga poganja bencinski V6 150HP agregat, kateri ima prevozenih skoraj pol miljona :P ,natancneje 383k KM, je pa vedno servisiran in zaenkrat deluje BP no pa se to, je brez rje (svabi pac pocinkajo pleh) :punk:

LP

PS gdaj bo videna celota pa res nebi vedel, enkrat ko ga operem in pofotkam, upam da kmalu, je pac se nekaj malekosti za postorit,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja to je od tega prijatelja s katerim smo ?li na ring biv?i avto. On ga je zrihtal v tako stanje ?e nekaj let nazaj, ga prodal avgusta 2009 za mislim da ene toliko denarja. Potem ga je kupil zegler (vem ker sem mu prodal par delov), kupil nove gume pa fedre, nato pa ?e trenuten lastnik Funkl (vem, ker sem mu prodal par delov :P ), ki ga je vmes malo butnil (prebil IC, sicer ni? huj?ega, ni panike), pa menjalnik je tudi zrihtal (dobra investicija, itak zdr?i stage 3 serijski BP ampak vseeno). Koliko je zdaj konkretno rjav pa ne vem (bolezen teh avtov). Bi pa absolutno rabil po?asi 300ZX big brake kit vsaj, pa ?e bolj?e podvozje. Je pa stage 3 tako, da kdorkoli ga bo nabavil upam, da bo znal uporabljati glavo. Nasploh, ?e je ?e pleh porihtan bi mogel biti OK avto.

Glede na ceno bolj kot ne tipa teren. ?e koga ?e kaj ve? zanima lohk tut na ZS vpra?a.

Cao

Se mi je kar zdelo da bo tebi to poznan avto, zato ker pac si bil v teh vodah, avto je pa tko in tko raketa,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.