Skoči na vsebino

Zavorno olje je fajn menjati na 30-40k km. Toyota ima recimo tako zabelezeno in to spada pod sklop servisa. Problem je k se to olje kr fajn "przge" in posledicno lahko batek v celjusti zacne stekat itd. Skratka nic fajn :)

Ma teh par evrov pa res zanemarljivo. Sedaj ko je novo noter pa se mi zdi da res bremza lep?e dela. Pa ok moja 5ka sedaj ima le 36tkm. Motorno olje je bilo vlito Castrol Edge fst 5w30 in motor tudi lep?e dela.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Zdravo.

Se pridru?im temi in nave?em na sevisiranje Mazd ter MES garancijo.

Moja 5ka je do sedaj ves ?as bila servisirana na uradnem. Imam tudi MES kartico ter ?tevilko.

A se mi jo spla?a ?e kar naprej na uradnem servisirati zaradi te garancije? Sem pa tudi AMZS ?lan.

Prej?nja lastnica je za redne servise pla?evala cca 185?. Privat me za ta 1.6d mlin?ek pride sigurno 100? manj.

Torej, privat pa AMZS ali uradni pa MES ugodnosti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 izku?nje
Napisano

Zdravo.

Mazda 5 s tem 1.6d motorjem je prav fajn avtek. Porabo imam 5.5l. Avto je prava veselica za vozit in ti takoj zleze pod ko?o. Otrokom je sploh qll zaradi drsnih vrat in mizic pa predalov zadaj. Takoj je vse napolnjeno z igra?ami in avteki. Radio in zvok sta ok. Neke audofilije ni ampak se da. ?ipat se ga tudi da na 130km. Jaz tega ne rabim. Mi je dovolj to kar masina nudi.

Mi smo full zadovoljni s tem avtom.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ni sicer ravno oglas ?eprav je :)

ne maram SUV.ov, ne maram avtov brez riti ampak ta mi je pa v?e?... (ne vem kam drugam dat, da ne bo zamere da ogla?ujem ne Mazdo)

UUuuuuu, odli?na reklama. :notworth: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.