Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

@Ploki, mislim da Verica (VR6) krepko zadaj ostane, saj ima 50KM manj in orng starej?o zasnovo motorja! :aaaaa:

Z Rx8 (231KM) sta si direkt konkuren?na;

http://www.zeperfs.com/duel75-1077.htm

Ti gleda? prvo serijo 2.8 VR6. druga ma 201hp, 3.2 pa 237. :P

?eprav mislim da je TT tut bil v eni izvedenki VR6.

symon: to zato ko je avto za pi?ke ko ne marajo ru?enja ma?ine pa podvozja BAM.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ve?, Boss in vsi podobno misle?i, sem se pogovarjal z psihiatrom (tudi njega imamo v na?i bolnici), pa mi je zatrdil, da je Jan?ofobija ozdravljiva...

Je pa ?alostno, da je bil na volitvah Jan?a edini pravi kandidat.

Je pa ?alostno, da Mazdin forum postaja politi?na debata v prav vsaki temi.

Je pa ?alostno, da me mineva veselje obiskovat Mazdin forum...

To da te zarad politike mineva obiskovat en forum pove samo to kok dale? nese? ti. Na forumu nisi edini desni?ar niti edini jan?evc pa se ?ist vredu razumemo.

To da alternative ne vidi? je verjetno posledica vzgoje starega re?ima, ?e se osebnost zamenja ?e ne pomeni da se mentaliteta... da ti ?kripa osnovna ekonomija in statistika je ozdravljivo z osve?itvijo osnovno?olske matematike. :) Jaz sem si ravno kupil priro?nik za matematiko, da ?e malo srednje?olske osve?im.

?e se ?e pogovarja? s psihiatrom ga malo povpra?aj o gojenju kulta osebnosti. :D

V temah "aktualni dogodki" "bencin dra?ji ?ez no?" in "jamralnik" pa skoraj ne mor? v tej fazi o ?em drugem kot o politiki govorit.

Edini pravi kandidat na ?alost ?e vedno ni zadost pravi da bi znal re?it dr?avo iz krize, tako da me ta tvoj nihilisti?ni pristop malo ?alosti.

Peace man :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Dvoli?ne pizde so - za vsako pripombo opozicije takoj jamrajo, da jim opozicija nagaja in me?e polena pod noge a da so pa Pahorju ru?ili ?isto vse reforme, ki so bile veliko bolj bla?je kot tele pa ni bilo nagajanje. :ne vem:

A situacija se je pa v zadnje pol leta res tolk spremenila, da takrat si bil proti zdaj pa si za in celo veliko bolj regiozno.

Pa ?e kr imajo privr?ence, ki jim brezpogojno zaupajo :whatever:

Davek na nepremi?nine, DDV, pokojninska in malo delo, pa bi mel notr 2.000.000.000 eur.

Zdej jih ma notr 16.000.000.

Janezku ne gre nul ?tet. :D

Hazzard20: jan?a ni la?nivec... samo neumen je. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

rx8:

5 mo?nih na avto.net, vse pod 7.000e (razen ene)

4 ?vohne, vse and 8.000e (razen ene)

mal se pozanimu pa ugotovil da ma R3 izvedenka ro?ne sede?e, nima xenonov, nima automatske klime, in ma druga?en menjalnik. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To! :hudicek: 323F pa? ni hothatch niti za svoje ?ase. :P

206 RC je kao hot-hatch vseeno :)

sam je res da ko sm ?el iz Fke v 206 RC sm se po?utu kot da grem iz formule v twingota...

morm se ?e s tvojiim kliotom peljat. bi blo treba realizirat.

nedeljsko sre?anje aprila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

symon: kolega ni pri?u pod 13 na 2.5 :)

ok to se sicr strinjam... :) sam ?e vedno je drug feeling ?e je ?e zasnova avtomobila "sport" in je to to. lahk pa da ?e nism v pravem hatchu sedel :D

labi: a nisi mel ti dizla?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jebemti?, ne izgleda slabo, tole bi ?lo z mojim klju? za klju?. Vpra?ljivo mi je le vzdr?evanje (poraba?!). :blush:

EDIT: Jajca klin?eva, naravnost je res hitrej?i kot moj RS, tudi pro?en je bolj, na progi je slab?i kar pomeni, da gre zelo slabo ?ez ovinke. :P Je pa lepa tale Alfa pa verjetno je tudi dober ob?utek za volanom. :rolleyes:

to je italjan. roke so potro?ni material.

moj kolega ma 2.5v6 156 pa mu je zaribal menjalnik pri 150kkm. (isti blok...)

Aja, kuri pa ve? kot mazdin 2.5 V6. in to kar kak?en liter pa pol ve?... :/ 3.2 dvomim da je var?nej?i.

odkar sm vredu peljal RX8 ne verjamem ve? v hot-hatche :D feeling je tut z manj konja?e preprosto neprimerljiv. eno je jaj?ek s prevlko ma?ino, eno je pa avto ki je narjen za tako ma?ino (pa ma ?al premalo :()

drga? se ta:

http://www.avto.net/ad.asp?id=3920580

prodaja tut ?e 100 let. wonder why. vsaj 2 leti.. ?e ne ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pa res sploh nism opazu. :P

te mi je ?e vedn mal ?al da jih nism dol potrgu prej.

tista tadruga je pa hudo lepo skup nareta, a je to serijsko usnje notr? zgleda ?e..

pa volan ma tiste ?portne rukerje :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zakaj je dal pol ime r32 jao, r32 pomeni da ima 3200cm prostornine :) in 251 konjev :) ker za tak denar se ga kupi takoj. Zadnjega ki vem da se je prodaju, lansko leto. Je bil prodan za 11000? :vskalo:

Ma nevem ce to prodajas pac das slike gor prave ne krneki iz neta:D

Joza: neki je treba delat :D

edit:

ma ?e lej tole:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5771474&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5719214&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5304144&show=1

kaj ?em z rde?o delat... ?e bi jo dobu za 4000e da bi si jo ?pricnil ajde, tako pa... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.