Skoči na vsebino
Mazda 6 Sport Combi CD136 Topline
Napisano

Halo, nekaj me zanima, vem da mazde letnika npr. 2003/4 nimajo ESP, imajo pa ga od 'o5 naprej, koliko je ESP pomemben iz vidika varnosti in drugo, ?e posebej mogo?e pri karavanih. Gledam primer TE opreme.

A je ?e kak?na pomembna funkcija, ki je 2003 nima? ASR, BAS?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Sport Combi CD136 Topline
Napisano

Tale mazdica je pa na?a :) za moje pojme zihr najbolj ohranjen in vzdr?evan avto v tem razredu. Perfect uglavnem :)

Nismo meli v vseh teh 7,5ih letih nobenih te?av z njo, res brez problema. Tko da v kolikor se zanima?, se komot zmenimo za ogled (da vidim, ?e bi bil primeren lastnik :rolleyes: ).

Kako pa da se prodaja toliko ?asa prosim lepo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mo? motorja za M6
Napisano

Ne bi rad kvaril teme, ampak sem pa? kmet in s hribov doma, pa ne zastopm prav preve? vsega tega:

1. ?emu imeti Mazdo 6 karavan za to, da se v njej vozita le dva? Vsaj na za?etku je nekako tako napisano, ?e sem jaz to prav razumel?

2. Sem mogo?e zamudil kak?no spremembo Zakona o varnosti v cestnem prometu, ki dovoljuje hitrosti na avtocesti nad 130 km/h? Vsaj zdi se mi, da je nekdo pisal, da se je vozil med 160 in 180 km/h, ?e sem prav razumel?

Mah, mogo?e me pa niti ne zanima, da ne bom kvaril teme...

Lej, trenutno sva dva. Tudi limuzina je ok, nisem rekel da ni.

Imam pa enga ogledanga, CD 120 KM. Bomo videli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mo? motorja za M6
Napisano

Halo, gledam nakup M6 karavan letnik 2005 in me zanima kateri motor je primeren za ta avto, gledam 120 km, je to premalo? Rad imam dinami?no vo?njo, vozila bi se le 2.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.