Skoči na vsebino
?ivela cenzura
Napisano

Model na forumu sem ve? kot eno leto in nih?e se ni vtaknil vame ali mi silil svoje "enoumje" (opomba:precej gnil izraz), ampak so pomagali ali odgovorili na vsak moj problem ali vpra?anje. Mogo?e celo u?iva? v tem forumskem drkanju oz. bi bil rad naslednji forumski troll.

Brisanje postov je bilo pa potrebno, ker si za?el smetiti temo s svojo vsiljivo moralno aktivnostjo (posiljuje? ljudi moralno). Pojdi na zrak, se nadihaj in za bolj?e po?utje kak?no deklino pritisni zve?er.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Za vsako ceno je ?elel nazaj na oblast in zdej se ?pila neko strahovladaje. Vse ni?a in zateguje kjer je le mo?no. Gospod ple?asti potrebne? oblasti naj raje malo pokuka kako stvarem stre?ejo v Nem?iji, ki je zelo lep primer u?inkovitih reform in ne da se ukvarja s politi?nimi nasprotniki in na?ini kako jih bo "pofukov" od zadej.

Kdaj bo "balon?ek" spet mal po?ut kot je leta 2008 :(

@Ploki: neumen naklada?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jan?a je bil, je in vedno bo velik kur?ev la?nivec. Predvsem veliki naklada?, ki me?e polena pod noge vsem samo zaradi svoje enormne potrebe po oblasti. Da dela ravno obratno kakor je obljubljal se je vedelo ?e dolgo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar detektor
Napisano

Si bom kar malo tole temo sposodu. Danes se ogla?uje na 24ur in ker nimam pojma o teh zadevah me zanima, a je tale re? za kej?

http://www.natv.si/radar-detektor.html?utm..._campaign=24ur2

Isti radar mi je ati podaril za rojstni dan decembra. Zadeva deluje, ampak se je potrebno navadit nanj. Zaznava lepo ?tevilo frekvenc kar je na ?ase mote?e. Mene je re?il 5x in se tola?im s tem da je odpla?an ?e zdavnaj glede na kazni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

Zavarovalnica Tilia - brez problemov (motor sem imel zavarovan pri njih 3 leta in trenutno M6), 50% popust

Zavarovalnica Triglav - na Passatu mi niso enkrat hoteli priznat parkiri??a. Fotru vedno brez problema pokrili vso ?kodo

AS Kranj - brez problemov

Izku?nje iz na?ega gospodinjstva glede zavorovalnic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Pri 3200 se peljem ?e tolk hiter, da sem ?e na AC lohk ob vozni?ko :ne vem:

S prej?nmu avtam sem se peljov 140km/h pri 2400 obratih. 3200 je bilo pa blizu 180-190, ampak je pa potem reve? zajokov ko sem ?elel ?ez ?tevliko 2XX. Edini "u?itek" je bila poraba okrog 6L za 2.0 TDI. :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Bencinar bo prava izbira za avtorja teme. Mislim da se ljudje ?e kar malce "bojijo" motorjev z ve?jo prostornino ali ve? kot 4 valji in to brez razloga. Moja M6 (2.5L mlin?ek) je na 8L/100km ?e od kar jo imam in delam na leto to?no 30.000KM. Dinami?nost avta je odli?na in vo?nja u?itek :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz svoje pod 8L povpre?ne porabe ne spravim. Niti ne bom posku?al, ker sem pred nakupom v obzir vzel, da naj bi bila poraba okrog 9L/100 z mojo nogo in me je presenetila z 8 litri. ?e bi ?elel ?parati bi obdr?al Passata 2.0 TDI (6L/100) ali pa kupil kak?en manj?i dizelski ropotalnik in se trudil z porabo blizu 5 litrov ali manj....sigurno si dizla ne bom lastil v prihodnosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

V na?i vasi se vozita dve Mazde bt 50, ki jih ima v lasti en star fotr. O?itno je totaln mazda fan, ker zadnji? sem ga v gostilni malce dra?il kako nism zadovoljen s svojo mazdo in ne verjamem da je tud mazdin terenec kaj prida. Mo?akarju je kar konkretno zakuhalo :D

p.s na koncu sem mu dal za rundo in ga potola?u, da sem v resnici nenormalno zadovoljen s svojo belo gajbo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.