Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

?it, tale avto se mi pa zdi malo poznan;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=768229...LI%20PO%20DELIH

Tega je pa prjatu uspeu razbit na AC...?koda auta, mal pred tem ga je Bleki obleku v folijo :( On je bil hvala bogu ok. ?e en dokaz da alko in vo?nja ne greta skp :unsure: Aja, pa ni un od murkota, un je bil v oran?ni foliji :)

Tak je bil pa ko ?e ni bil v foliji in bil na fri?no spoliran:

post-657-1392165664_thumb.jpg

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pomoje da Toyota Sport verzija ma 192 konjev (isti motor kot v celici - tamo?ni) :D

Kle ma? test, sam ne jest al pa pit karkol, ker bo? umru od te angle??ine :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz pa trdim, da ?e bi imel cekine na zalogi, bi si tudi ti najnovej?o 6-ko omislu. :harhar::D

Jst sm tud biu ?e pred tem da kupm novo pro ceed, tazadn model, pa sm si pol premislu, ker pa? no?m bit su?nj tega pleha. Pa lizingi pa kasko pa dragi servisi pa ne vem kaj ?e use. In sm raj porabu pre?paran dnar za nakup avta na plin, da se lah vozm okol za sme?ne denarce. Res da je letnik 1998, ampak takrt so avti ?e usaj bli avti :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Definitivno dr?i tole, ?asi nepokvarljivih avtomobilov so ?e zdavnaj mimo. Tako kot hladilniki ne bojo delal ve? po 20 let+, ne pralni stroji, ne ni? ve?. Ker enostavno se fermam obrne premal dnarja ?e nekaj dela skoraj v nedogled, in ni? druga?e ni z avti. ?e gledamo po okvarah so trenutno najbolj?i avti Hyundai in Kie, ker jih imajo najmanj. Kje so zdaj nemci in japonci, kot so to bli v?asih? En model na avtosejmu je neko? reku: Ni ?e?er nije vi?e tako sladak kao ?to je nekad bio :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja to z nulami je res. Na BMWjih sem sli?al, ?e se ne motim?

BMW ma ?e serijsko 1 ni?lo vi?ka, tko da komot pi?e recimo 054000 kilometrov (sm se pozanimu :P) Medtem ko razni pugiji pa to nimajo vnaprej dolo?ene ni?le, in ?e se bri?e kilometre tista ni?la pol pa? vi?ka hod ?e bri?ejo iz 6 meste cifre na 5.

Coguar je bil vbistvu Mondeo coupe :) Samo pleh so zamenjali, podvozje in ma?ina sta ostala pa ista. Kar seveda ni ni? slabega, ker je bilo oboje takrat v superlativih pa ?e danes ni slabo. Agregat je bullet-proof in bo avto prej prerjavel kot pa crknil. V6 sicer ni trgal gat (razen navora), je pa imel dober zvok.

Fotr ma cougarja V6, preko 200.000 km, avto ne spu??a niti kapljice olja nikjer (za razliko od recimo par let starih bmwjev k ni ene dihtunge na njemu k bi opravljala svoje delo), use kar je menju so stabilizator ?tangce in pa zadnje obrobe. O okvarah ne duha ne sluha, je pa motor tok len da glava boli (pomoje prete?k vztrajnik). Zvok je pa res lep ja :wub: Pa ?e za 1998 letnik ma dost opreme: 4 zra?ne vre?e, BOSCH park senzorji, perforirano usnje, avtomatska klima, ogrevani sede?i, elektri?no nastavljiv voznikov sede?, zra?no hlajeni diski spredaj/zadaj, pa ?e kj bi se najdl. Nej slabu :P

post-657-1390124485_thumb.jpg

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 pozimi
Napisano

Res nism ?e probu tko da ne morm komenterat, bi mi pa blo vrjetn u?e?, glede na to da ma MPS-ka snage pun ku**c :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 pozimi
Napisano

Se strinjam, zadn pogon bi mogu bit na vsakem avtu. Ga ni ve?jega veselja kot RWD, usaj men :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GSM repetitorji
Napisano

Bom pol prbu uezt unga za 105?, tist je valda komplet, pa se bom probu zment ?e lah vrnem ?e nau ok, upam da bo ?lo skoz :) Hvala za odgovore.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GSM repetitorji
Napisano

Zdravo!

Zanima me ?e kdo kaj ve na temo teh repetitorjev za oja?itev GSM signala. Problem je ta, ker ?ivim na Hrva?ki strani, 5km od meje, in lahko telefoniram samo ?e zlaufam gor do okna na prvi ?tuk, druga?e pa tu in tam dobim kako ?rtico signala, ampak sm ve? al mn nedosegljiv. Gledu sm tole opcijo:

http://www.bolha.com/telefonija-gsm-aparat...clct=1360918808

Tole mi zgleda dokaj ok. Sicer je hi?a 116 m2, ampak za dnevno sobo bo popolnoma ok. Me pa ?e zanima kaj je to za eno ?udo oz. kaj naj bi to sploh po?el:

http://www.bolha.com/telefonija-gsm-aparat...clct=1361668029

Rabm samo za navaden GSM signal, UMTS so samo mokre sanje. ?e kdo karkol ve kako bi to blo najbol? re?t, se priporo?am :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Men je in?truktor lepo povedu. Na desnem pasu se vozi? kokr ti pa?e (lahko tud 80 za kamjonom ?e ??), ?e se pa vozm 130 po levem, in ?e je nekdo hitrej?i, je reku da se mu moram umaknt. Je reku tebe nima kj zanimat zakaj se on ne dr?i predpisov in zakaj nori, ti se jih dr?i? in basta.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa fajn bi tud blo, da se ?e v ?tartu ta policijska vozila ne preseravajo ter namerno ho?ejo spodbudit voznike k prekr?kom. Me ne enkrat s kolegom tko nasrala neka ?koda smrdljiva, ko sva se vklju?evala na vozni pas na AC, nama je ?upak stopu na gas in naju ni spustu na vozni pas, kljub temu da sva bla hitrej?a. Seveda mu je kolega pohupu in poblendu, nato pa naju je ustavu in mu dau kazn. Upam da mu otroc umrejo in ?ena HIV stakne, proklet pedr nevzgojen. Seveda pol stop vn en buco zavalen, lih tok da mu ni mermelada vn iz gobca ?trlela, sun?ece mu presvetlo. Naj lovijo une k se ti pr 150 zalepjo na rit in ti blenda kt da misle lihkar prebit galaxijo s svojim 270 CDI pa 5 ?ifotov notr, take tud ?e direkt u keho vr?ejo.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Uf, vidim da so nabavl veliko ?tevilo avtov, in ker jim prvo?m da jih ?imprej popla?ajo, oz. da imajo usaj za servis, grem dans iz principa na autoban, nastvau najbolj pogost tempomat na nax (cegu na papu?ico), in ko bom divjou prbli?n 220 km/h na autocesti, bom za vsak slu?aj nalepu svojo ?tevilko na zadnjo ?ipo, ?e si bo slu?ajno kaka fejst blondinka za?elela vro?ega sexa v mojem avtu na odstavnem pasu, seveda pod pretezo da se mi je pokvaru avto, fajn bi blo da pa ?e pred vstopom na AC na sovoznikovem zicu sedi kaka lepa gazelca, in da ona obdeluje moj kardan v svoji roki/ustih, medtem k jst unmu na podvozju jebem mater v peti prestavi. :ljubezen:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.