Skoči na vsebino
Mazda 6 uga?a - pomo?!
Napisano

Sej tud druga generacija ga ima ampak samo do facelifta :blink:

Kaj pa to v praksi pomeni - koliko po?asneje se motor ogreva?

Pri moji stari 6-ici mi je v?e? prav to, da v 1 km od hi?e ?e pride na delovno temperaturo in tudi gretje zraka deluje zelo kmalu.

Ok, da se vrnem k "mazda 6 uga?a" - ali ima kdo nasvet ,kje ?imbolj ugodno in kvalitetno zamenjati ventil ?rpalke goriva na dizelski m6 2004? (?elena lokacija okolica Ljubljane + Gorenjska)?

Na servisu so mi rekli, da bo cirka 400 evrov, pa ne vem, ali je to ugodno ali ne? (A Cosmos - doslej sem o njih imel dobro mnenje in ?e mi ne bo kdo svetoval druga?e, bom verjetno kar k njim peljal).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - info o CX-7
Napisano

Se opravi?ujem, ?e s tem smetim.

Na forumu bi rad preiskal vse v zvezi s CX-7, vendar, ko dam v iskalno polje CX-7, mi ni? ne najde, verjetno ga vezaj zmoti?

A obstaja kak trik, ki bi mi pomagal najti ?elene info?

LP!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 prtlja?nik za kolesa
Napisano

Ko sem glih tu - mo?no se zanimam za nakup CX-7 (trenutno na m6, ampak rabim ve? placa) - pogoj je, da spravim svoj 28-colski treking bicikel dost komot not (ok, lahko snamem prednje kolo, zadnjega pa ne bi).

A lahko kaj komentirate, a je v sedmici dovolj placa za bajk na tak na?in transportirat - ?e raje pa 2 bajka?

Kak?na fotka bi bila dobrodo?la. Ali pa, ?e se da komu zmerit vi?ino, ?irino, globino prtlja?nega prostora ob podrtih zadnjih sede?ih v celoti ali delno.

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 uga?a - pomo?!
Napisano

Da se ti ni kadilo iz Webasta-izpuh pod avtom? :whatever:

V ?em je fora tega webasta? Avto imam prvo leto (rabljena 2004, dizel 2.0), in parkrat sem se orenk prestra?il ... svetel dim, en zvok, kot da bi avto zlo na glas dihal (hropel) ... scary :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eksterni vhod za mp3 player v Mazdi 6
Napisano

Kako zdaj, a je kdo ?e kaj zmontiral kako tako zadevo?

Sem novope?eni voznik mazde6 2004 in bi sr?no rad priklopil svoj iPod (6G nano) ali iPhone, zanima pa me tudi kak?na re?itev za Bluetooth je najbolj elegantna?

Sicer sem videl za 500-600 evrov neke integrirane sisteme velikosti 2U, a so mi malo sumljivi, ker je verjetno neka cenena kitajska roba?

Help! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.