Skoči na vsebino
Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Evo manjsa pohvala za Pelko servis pa se niti nisem bil tam. Premaknil mi je datum za servis za en dan prej, in sporocil da me bo cakal nadomestni avto :aaaaa:

Kaj ces lepsga, stroskih o katerih sva se pogovarjala so pa tudi cca. 50% nizji kakor v BTCju :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jej ker sem porabil rezervno zarnico sem si naro?il Osram Night Breaker Plus ter jih celo danes z nekaj muk in doktoracije zamenjal na moji M6.

Zdej bo kao full fajn svetla ... poro?am ?ez neki ur k grem plezat sred no?i.

Aja mogo?e bi se tud pohvalu da sm spucu spredno ?ipo po cca. 5000km :) Zdej clo vidim ven :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pripeljal domov mazdojko z kruzanja po evropi, nekih 4000km ter eno zarnico kasneje vse super :)

Sam se sestavt moram kok me stal to v plinu :jezicek: No narocil nove zarnice ter razmisljam se o novih brisalcih :)

Mazda++ Na autobahnih se pocuti kot doma :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?eraj je pretegnila je kolesa malo po AC in malo po "stari" cesti do bohinja in preko sorice v ?eleznike in od tam ?ez ?k. loko proti domu.

Hudo men je ta trasa tud zlo vsec, sploh v poletnih mescih ko je collaps prometa na gorenjki :) pa se prejsni lastnik je iz Krope :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ve?, Boss in vsi podobno misle?i, sem se pogovarjal z psihiatrom (tudi njega imamo v na?i bolnici), pa mi je zatrdil, da je Jan?ofobija ozdravljiva...

Je pa ?alostno, da je bil na volitvah Jan?a edini pravi kandidat.

Je pa ?alostno, da Mazdin forum postaja politi?na debata v prav vsaki temi.

Je pa ?alostno, da me mineva veselje obiskovat Mazdin forum...

:cheers:

Politika nas tko al tko gazi na usakem koraku res ni potrebno da tud takrat ko imamo ?as za sprostitev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne sekiraj se, jaz sem vceraj pred Sparom ko sem parkiral zadel v edino drevo ki je na parkiriscu, pa se vzvratno kamero in park senzorje imam na avtu...bedak :vskalo::vskalo::vskalo:

Hahaha znano tko sm jst na prejsnem avtu povozu korito za roze. Use vidu use piskal ampak je nardil sam bam pa se to sm se umiku nekomu da me on ne bo povozu :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

@Boss: ja zlo pomembno je da u 2s prej pospe?i? iz 80 na 130 ve? pa tko al tko ne sme? nijker po dr?avi. A ve? srce tud BMW M5 pospe?uje bol? k MPS in podobno. ?loveku ki se bi verjetno rad vozil varno, cenovno ugodno in udobno med to?ko A in B z lol 10-15k KM na leto res ne rabi ultra ?portnega avta. Sploh pa ?lovek spra?uje zase in svoj na?in vo?nje. O?itno ne potrebuje vrane konjenice ampak prevozno sredstvo :aaaaa: Verjetno se mu v 15k km ne zgodi 50x na dan prehitevanje na polno kjer potrebuje 23948598kW. Aja po mo?nosti je vsaj 50% teh kilometrov v mestu kjer je ?vali od avta ultra fajn vozit. Torej mu je brezveze pla?evat tok ve?ji davek na bencinu, zavarovanju in registraciji :blink:

Jst bi raj mel kakega Abramsa ki komaj dose?e +50kmh da se niti slu?ajno ne bom sekiral k se bo nekdo ki potrebuje brutalne pospe?ke po mo?nosti v nepregledn ovink zakantu vame. Vsaki? ko se to zgodi ga bom prebarval kar z sprejem za nekaj 10 eur in gasa dalje.

Da povzamem ... ja fajn bi blo met 500kW sam kaj k je brezveze. Mal pohodi? gas in ?e predno sprocesira? vse skupaj si sklofu odvzem izpita ... makes sense a? Tko pa pa? me moj 1.8 preva?a od to?ke A do B :hudicek:

Sploh nevem kaj se ogla?a? na top speed. Sm reku da so pospe?ki bedni potovalno pa lohk dr?i? nekih 180 brez problema tud 2000km !

Nevermind spotaknu si se in sm mogu :) Peace out :ljubezen: Torej predn nastane tuki cela vojna mnenj dejmo ostat on topic pa ?loveku svetovat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

dizli za kratke relacije niso, in kot lastnik 1.8 bencinarja (na plin) bom tko reku ... ni glih avto za dirkat potovalna lahko kamot 180 seveda pa glede na zakone in kazni ... je tko al tko brezveze :) cist prehitr presezes 130km kolikor je omejitev po vecini evrope :)

ce bi rad dirku potem MPS ali mogoce 2.3 drugac je pa cist useen 120km al pa 136km ni neke drasticne razlike :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 bencin in LPG II
Napisano

Sej ni te?ava. Pa? pa board computer deluje pravilno in ka?e domet na bencin, katerega ti pa porablja ob?utno manj. ?al se mu sanja ne da deluje na plin in da bi moral prera?unavat drug tank :hudicek:

Pa? si zapomne? kok km nardi? oz. ima? lu?ke na novem knofku v avtu :P

poraba je - bo 12L plina + 2-3L benza

ZOMG. No ja pri SIGASu so rekli da nekje porablja 80% plina in 20% bencina. Kar je dokaj znotraj tvojih vrednosti :huh:

@netko: nujno ?im prej zra?unaj porabo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda6
Napisano

Preveri VIN stevilko in dejanska lastni?tva avta. Namre? ko sm jst isku svoj avto je 3/4 teh oglasov zlaganih. Ko enkrat dejansko preveris vse skupaj se potem lahko zamisli? nad stanjem avtomobila in prodajalca...

Prav tako ne ?kodi pozornost na ?udne razlike v datumih servisov in prevo?enih kilometrih. Sam sem naletel na kar nekaj avtov ki so bili redno servisirani ?zmeden? do zadnjih 10000-20000 km v tem ?asu je pa avto kaj +2 leti stal? Seveda vsi so bli prvi lastniki ... :3

Sam moj 5 centov al kwa 3:) Men je na koncu ratal najdit decent avto :ouje:

P.S. eno podobno ?rno mazdo 6 sem gledal na Vi?u ... use super fajn preveru servisno knjigo misteriozni servisni intervali preverim ?e lastni?tvo 5 lastnikov prodaja se kot prvi, preverim ?e na mazdinem servisu zgodovino avta in se za zadnje 3 leta o avtu ne ve ni?... :vskalo: tko da pozornost ne ?kodi ne se zaletet v prvi avto k vidi? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.