Se spomniš kako so obljubljali da VW Lupo 1.2TDi 3L res porabi 3l/100km?
Pa še ta afera dieselgate in tipi folka ki so ljubitelji tega koncerna.
Moraš res biti nor da kupuješ VW/Audi koncern.
Nasmešek na usta se mi vedno nariše ko grem vedno mimo tako starih kot najnovejših z mojim starim japoncem mimo in si rečem : le kaj mi tega treba. Nihče drug kot Mazda in Honda ne zna narediti motorja kateri ima lahko varčni in športni program hkrati.
Lahko se pa zmeniva, pa boš probal mojga A5, boš videl, kakšen nasmešek se ti bo šele pol narisal na usta 😉😛
Ja nova s popustom je pa 44,5k€ pa če je še iz zaloge pa dodatno še jurčka dol. Lohk greš gledat Mazdin cenik.
Pa neki se je treba zavedat. Tist, ki ma 40 jurjev denarja bo tudi napraskal še dodatnih 5, če bo treba in kupil novega z nič kilometri in ji bo skinil sam junfer. Zakaj to govorim? Kupcev, ki bi letali s 40 jurji naokoli in celo iskali rabljeno so redki pa še tisti iščejo nekaj drugega kot Mazdo. Prodajat Mazdo po enem letu za ugoden denar bo za popizdit neugodno, dolgotrajno ali pa celo nemogoče. Edino, če se poklopijo vse zvezde, ampak na to računat je nekako skoraj tako kot na šestico pri lotu.
Sicer pa veliko sreče pri prodaji - čeprav mi je kr malo škoda, da prodajaš skoraj nov avto. 😐
@Boss res je kar praviš 👍 Kakega jurja, dva več kot 35k, sem pa mislil, da bi pa mogu dobit ali pač ne? Ker je avto praktično nov, z malo kilometrov.
Res je. Imaš prav! Moram prej na testno vožnjo. Ker že CX-3 ni neka raketa. Za prehitevanje tovornih vozil moram bodisi vzeti zalet ali pa v nižjo, da se zbudi nad 3000obr. Pa kak višnjegorski ali vrhniški klanec ne zmore z več kot 120km/h, če nima zaleta ali v nižjo prestavo. V 6-ti pač ne gre. Prejšnji avto, VW golf VI je imel 122KM, pa je bil raketa v pospeških napram Mazdi. In je te klance zlahka "pobral" tudi v 6-ti.
Zato se res bojim, da bo 5-tka še slabše. Čeprav drugače sem precej umirjen voznik, ki ima raje kruzanje in hitrost do omejitve (AC ponavadi do 110km/h). Ampak včasih pa rabiš ali si zaželiš, da potegne kot se zagre.
To tko naredijo, da ti fajn prodajo boljši, višji paket opreme in posledično seveda tudi dražji 🤨 Ne vem kako ne morjo dati samo to opcijo ogledal. Sej verjetno je povsod tko, morš pol naročit cel paket da npr. dobiš eno zadevo, katero bi rad imel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani