?al fantje z miatami sm pa ?isto zaklu?il ... avto ?e ga bom spravo d bo (recimo ok) me bo pri?o vrjetno okol 3k(za ta dnar bi mogla bit pa ?e kk?na NB v zlo ok kondiciji) tk d p vsej vrjetnosti bo ?la v kose....
mah zakaj fotr ma citroena prevo?enih 400.000km zj (pri hi?i je od 70.000km) in ni nobenga problema... more pa bit neki ?imbolj vsakdanjega in da niti malo ne iztopa....
Torej naj vam sporo?im da rde?ega vraga do nadaljnega ni ve?.... Danes sm pr?o v stik z na?o omiljeno policijo in zadeva se je kon?ala z izrednim teh. pregledom ki se je kon?al tako kot vsi pri?akujemo da se je ZAVRJENO z odvzemom tablic in 1000e globe...
sedaj je vpra?anje to... ali naj se avto proda za neko ceno , ali se raztavi ,ali se naj da v original stanje.
sedaj ?e se slu?ajno odlo?im za zadnjo opcijo potrebujem
original sprednji odbija?
original zadnji odbija?
vetrobransko steklo
orginal izpuh (ker nevem kje je homologiran ker NI)
Sicer pa sploh nevem zakaj tak bum bah wav Lumpi si je avto sam kupo porihto idt ?e bo kdaj kj narobe (upajmo da ne nikoli) in nevem s kak?no logiko govorte kak se bo vozo....
Men osebno ?e mi bo zapasal bom sred naselja rukno iz 5te v 3to in pohodo pa nek se balkan ru?i in zemlja pada, pa k mi nebo noben o?ito kak se vozm , ?e me bojo ?endarji ustavl ok posral-posral, ?e bom kako ?karpo popravlo jo bomo betoniral , ?e pa pride do trka je pa za to zavaorvalnica. Je pa res da previdnost ni nikol odve? ker te lahko sek. nepremi?ljenosti nese, ampak dokler se use sre?no kon?a je vse vredu.
P.S. napiso sm to sam zard tega ker mam sam podobne probleme zdj (zard glasnga izpuha) in vsaka stara mama misl d sm se njmanj 150 prpelo domov ....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mah evo je padla odlo?itev.
dobi ?e zadno ?anso ?e bo....
Kupujem original dele za ta avto , vsak k ve za kaj nj se javi
.....:::::Red Devil:::::.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani