Fantje hvala za vse informacije, zdaj vas pa prosim ?e za nekaj in sicer rabim ?e mehanika z ?tajerskega konca, ker zgleda da so v na?ih koncih mehaniki za mazde ogro?ena vrsta in bi la?je na?la izumrlega mamuta kot pa dobrega mehanika. :ne vem:
Pa to ti zamenja en vredi sosed , ni neka huda znanost.
Po moje se ti ne spla?a, ker avtomatska klima ni tolk bolj?a kot ro?na, da bi bilo vredno toliko truda :ne vem: najbolj va?no je da klimo ima? in da ta seveda deluje.
Pozdrav,
verjamem da je res tako kot pravi?, ampak "firbec" me je vseeno matral, ?e bi slu?ajno kdo kaj ve? vedel.
Ali je mo?no na Mazdi 6 zamenjati ro?no z avtomatsko klimo? No verjetno se vse da, zanima pa me predvsem katere dele bi bilo potrebno zamenjati oz. dodati?
?e bi kdo potreboval ta XcarLink (MP3 player) za Mazdo 6 oz. za kateri drugi avto mi lahko javi. Zadevo bom naro?al za sebe. Cena nekje 90-95? s po?tnino.
Sam za informacijo na Mazdi 6 (2003/11) je potrebno narediti mosti?ek, sem ravno prej?nji teden enga montiral.
I??em plati??a za Mazdo 6 in so mi v o?i padle te, kaj menite o njih? Kdo je proizvajalec teh plati?? in kak?na je kaj kvaliteta. Ali se spla?a za plati??a pogledati v Avstriji, ni nujno da so original od Mazde, ?e pa se te dobijo za ugodno ceno pa tudi ne bi bilo slabo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa to ti zamenja en vredi sosed , ni neka huda znanost.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani