ja v?asih prime takoj v?asih pa ?e je malo klanca kot bi zdrsnila pa tud ne vem kako spelat v?asih se lepo spelje z malo gasa v?asih pa ?ist brez gasa pa en kup enga cukanja je ?e ni dovolj gasa res ne vem ali neznam ve? speljavat ali je pa kaj narobe.
Kako dolgo ima? ta avto?
Mo?no je da se ga ?e nisi dovolj navadu oziroma se kuplonge nisi navadu in ti zato kuplonga dela te?ave? (cuka,...)
Ker da bi imel pri 60 000 skurjeno, skor ne verjamem!
na moji biv?i, motorno dost zjebani, sem imel najman?o porabo okoli 8.5L/100km. Z gumami 205/45 16" pa nisem nikol pri?el pod 9L/100km. Druga?e pa naj bi imel ti motorji porabo okol 7L.
Zdravo sem nov na forumu in me zanima kok so dimenzije originalnih oz.jeklenih plati?? za mazdo mx-3. Punca je kupila ta avto, sam men se zdijo nekam ?udne dimenzije plati??, tko da ?e kdo ve naj mi prosm sporo?i.
Men se pa zdi da na ta avto te felge ?e kr pa?ejo( orginalne so!),ker ima 4 diske in se diski in ?eljusti fajn vidjo, ?eljusti bom pofarbu. no res pa je da bi kere druge lahko ?e bol pasale.
Vsak ima svoj okus!
Odlo?il sem se da bom spomladi pofarbal ?eljusti, imam 4 diske, Zanima me va?e mnenje. Kak?ne barve pi pasale? na mojo rde?o mazdo?
airbagi,centralno itd. je pri mazdi ?e standard oprema doolgo doolgo
kolko je pa cena ?e ni skrivnost?
[/quote
Ni skrivnost, mene je pri?la miljon z zavarovanjem vred , sam tako mazdo je te?k dobit ohranjeno oz. nerazbito pa z takimi km. kot sm jo jst dobu za ta denar. Jst sm jo prpelo iz nem?ije prek vez.
Me veseli da si zadovoljen Zdej pa kak?na Predstavitec v podforumu ali pa kak?ne slikce
Ja ja pride predstavitev, sam zdele ?e nimam dobene slikce kaj na nov, ko jih bom pa naredu jih bom pa dau gor!
EWO ME, sedaj imam MAZDO MX-3 98l, 79kw, DOCH motor, res z full opreme(sem prav prijetno presene?en), z avtom sem izredno zadovljen!!!kot ?e nikoli do sedaj!!
Sem se odlo?il, ju3 grem v Nem?ijo in sicer po mazdo MX-3, 79kw, 98 l, 135.000 km, ABS, 2 air baga, klima, el. ?ibedah, centralno zaklepanje.(bomo vidl kaka bo?)
?e pa ?eli? ?e ve? ponudnikov pojdi na yahoo.com, izberi Advanced Search, v polje i??i vtipkaj: gebrauchte auto, gebrauchtewagen, pri kon?nicah izberi opcijo .at, pritisni iskanje in rezultati so tu
?e nekaj sem se spomnil, da bo? te?ko uvozil MX-3 zaradi zakonov ki veljajo pri nas, EURO 2 in podobni, tako da bi koraj moral gledati novej?e od 96 letnika
Moja je 92 letnik in je bila ?e kar lepo razbita.
Tista ko pravi da ni bila nikol karambolirana bi jo pa tudi jaz rad videl da se prepri?am ?e je res
Oprosti ?e te to spra?ujem, sam zanima me kulk jo pa ti ocenjuje? svojo??
Lepa je tvoja mazdica!
Druga? sem jo pa jst vidu, res je lepa pa ni videt da bi bla kdaj butjena...
Iz kot pa si? sej jo lahk grem askup pogledat, ?e si za??
Cena se mi zdi res pretirana, pa ?e ?e ni delal velikega servisa ga bo? moral ti delati in mu z tem lahko zbija? ceno. Zdej ?e je res ful ohranjena, samo malo te?ko verjamem ker ne vem ?e je v slo kak?na ki ni bila zaletena, vsaj kakor sem jaz gledal vse te Mazde.
?e se pa odlo?i? za uvoz bi bilo pa dobro da gre? do kak?nega ki se ukvarja z uvozom avtomobilov in ti lahko ?e kak?no cenej?o MX-3 pripelje in ponavadi imajo tako da ?e nisi zadovoljen ti jo ni potrebno vzet.
Bi ti pa priporo?al facelift MX-3 ko ima ?e druga armaturo in ene imajo tudi DOHC motor in malo ve? kW, so pa to od '94 letnika dalje.
AHA HVALA LEPA ZA NASVET!!
Sam teli ko ti uva?ajo iz nam?ije... ti ponavad zram zra?unajo ?e 250k tak da je kr te?k dobit kaj cenej??
Mogo?e pozna? kak?nega, ki pocen uva?a avte iz nem?ije, in da ti da garancijo potem na njega??
Zdej sem na?el eno mazdo mx-3, ?rno iz polzele 93 letnik. pozna kdo?stane pa 750.000 , zdi se mi velik za ta letnik, sam ma pa realnih 91.000 km in skos je gara?irana, brez rje.
Sem novi ?lan Mazda foruma, rad bi si nabavu mazdo mx-3 in sicer 66kw mi je ?e od nekdaj v?e?, zanimajo me slabosti te mazde, problem pa je ker jo v SLO ni za dobit, ?e pa je, je pa zjahana...Ali se mi jo spla?a iz nem?ije al pa avstrije uva?at??
Zanima me tudi ?e pozna kdo ?e kako avstrijsko internetno stran z avti??(razen www.autoscout.at)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja nevem kak je teb kazal, men je kazal danes natan?neje 204 km/h!!!(100%)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani