Ne gre se za denar. Gre se za to da se taksne stvari po telefonu, ne pa da se izgubi 3h casa pa benza za ogled brezveznega avta. Pa ce bi bila cena 100Eur. Drugace pa se dobijo za taksno ceno cist normalni primerki taksnih mazd
Potolcen od toce, zadnji 2 luci razbiti, prednji desni blatnik napihnjen, prednje podvozje uniceno (vse ruzi, koncniki lezaji in homokineticni na obeh straneh; pomoje je avto zletel s ceste pred kratkim), olje ima tako mocen vonj po benzinu da verjetno ni bilo ze doooooolgo menjano, gretje ne dela, v hladilni tekocini je polno tesnilne mase, pri pospesevanju pa kr neki cuka, lastnik pravi da so svecke, js pa pravim da je to bullshit
Tolk je blo na hitro, vec se mi niti ni dalo gledat.
res pravi salonski model!!!
pa kaj je z ljudmi da gredo take rasute pa rastelane avte potikat!!!
Hvala za info, saj operem ga lahko tud sam doma, pa s kak?no malo bolj?o polir pasto potegnem, mislim da bo to ?e nekak najbol?e tak za mene kot za moj ?ep.
koker koli bos ubrnu bo najbolje za tvoj zep ce ga sam operes pa sam spoleras!!!
kajti vidu sem kaj se je zgodil na kolegovem vozu ker ga je non stop nekam polerat vozu nc isti sraje ko bi ga jaz z puc paperjem poleru!!!
Je kdo od vas sli?al za firmo TOP FINISH iz Trzina. Ti spolirajo avto,da je kot nov pa ?e 5 let garancije dobi?- baje ker uporabljajo specialne polirne paste, sicer pa poglejte na ta link:
SEM NOVI LASTNIK MAZDE 6,NO ?E OD DECEMBRA LANI, PA ?E VES ?AS SPREMLJAM DOGAJANJE NA TEM FORUMU, PA MORAM RE?T DA STE ZAKON.FUL INFORMACIJ DOBI?, RES JE TA FORUM SUPER.
GLEDE AVTOSEJMA, PO MOJIH IZKU?NJAH, BI AVTEK REJE POSLIKAL PA VSE SKUPAJ DAL NA AVTO.NET.
TAK SEM NAREDIL JAZ ,KO SEM LANI PRODAL STARO HONDO,PASE JE KR HITRO OBRNILO.
ooooo lepo pozdravljen med nami!!!!
sedaj pa hitro kako predstavitev clanov narest!!!!
P.S. uporablaj male crke ker tako zgleda kod nbi se dru na nas!!!!
za moje pojme so iste kajti japonski proizvajalci so ponavad itak stancal vse bremze iste za vse motorje tako kot so v vecini vsi bloki motorja isti!!!
Eh to?no to Denis, ko bo mev ke?, pa naj si po mili volji prepisuje in izpisuje cifre, pred tem pa ?immn teh neumnosti, ?eprov se mi zdi usen ?udno, da bi loh kr tko si klu? naredu, sej najbr? mora met k?n dokaz da je lastnik voza, al kva!
majster srbiaj ti ni slo tam se da vse!!!!
mislim da si najbol naredu tud sam sem vidu kako zgleda ce roma avtek se opred prepisom cez mejo pa mas pol sam eno veliko sranje!!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
na ker wagen sedaj to ciljas??
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani