Slivka, tam kjer ima? sedaj zapet kavelj na plugu montira? ?kripec-manj?i in kavelj zapne? ?im bli?e vitlu ali na ?asijo . Tako ima? polovi?no regulacijo in ti plug ne bo tako skakal. ?e bo? kavelj pripel na plugu nisi ni? naredil. Saj bo? na?el kak prostor za kavelj, ?e ne druzga tam kjer je kavelj namenjen za vleko.?e doda? ?e 2 kolesa bo? pa zmagal. ?eprav ima? napa?en kot ?asije pluga. Mogo?e bi moral desko prestaviti ni?je. ?e pogleda? Blizzard pluge imajo ?asijo pluga vzporedno z cesti??em. Tudi na teptalcu imam ?asijo vzporedno z tlemi za normalno ravnanje snega.Tudi sile se najbolj?e porazdelijo na ?asijo.
Skivka, ti si bo? moral omisliti en traktor, ki gre vsaj 40 km/h. Tako bo? tudi v najhuj?ih razmerah letel v slu?bo s primerno hitrostjo, spredaj namontira? plug zadaj pa vitel pa bo? tudi v gmajni vse podelal. Mazdo pa proda? in si kupi? enega 4 pogonca. Js sem s Sharanom 4 motion tudi po smu?i??u vlekel prikolico s 1000 litri nafte. ?e je bil le sneg trd. Dobre zimske gume in ni ovir da nebi pri?el tja ko si namenjen. Ko so v Ljubelj ljudje stali po?ez in pani?no skakali okrog avta sem jim jaz samo pomahal. Tudi 40 cm suhega snega me ni ustavilo. Na traktorju pa vsaj spredaj montira? verige in bo? povsod pri?el s plugom. Na netu se prodajajo solidni traktorji z 80 konji -zaradi te?e-ki bi bili primerni zate.
Mogo?e bi na tem tvojem plugu la?je nastavljal vi?ino, ?e bi kavel zapel za vitel in na plug montiral ?kripec. Tako ima? polovi?no dol?ino nastavljanja. Vsekakor pa ti prednja deska dela te?ave zaradi prevelikega kota med cesto in nosilcem pluga.
Slivka, zakaj si ne kupi? freze. Bi prej spucal kot pa da plu?i? z mazdo. Jo vr?e? na kason pa gre? delat.
A ko si se zakopal si montiral verige? Js mam ene vi?ka, ?e bi kdo rabil, meni ne pa?ejo ker imam ?iroke zimske gume (265/70 r 15) verige so pa za ?irino 235/75 r 15 in podobne. ?e ima pa kdo za 265 za prodat pa kar na zs.
Slivka, a ima? ?e namontirane gume yokohama geolandar? Nekaj si se prito?eval ?eznje. Imam take za pozimi -dobil zraven avta pa me zanima, ?e jih je vredno montirat.Imam pa ?irino 265. Poleg njih imam ?e semperit hi grip 205/75/16. Bo treba pozimi en test narest glede gum-?iroke ali ozke. Imam pa mazdo b 2500, za bt-jko ni ojrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slivka, tam kjer ima? sedaj zapet kavelj na plugu montira? ?kripec-manj?i in kavelj zapne? ?im bli?e vitlu ali na ?asijo . Tako ima? polovi?no regulacijo in ti plug ne bo tako skakal. ?e bo? kavelj pripel na plugu nisi ni? naredil. Saj bo? na?el kak prostor za kavelj, ?e ne druzga tam kjer je kavelj namenjen za vleko.?e doda? ?e 2 kolesa bo? pa zmagal. ?eprav ima? napa?en kot ?asije pluga. Mogo?e bi moral desko prestaviti ni?je. ?e pogleda? Blizzard pluge imajo ?asijo pluga vzporedno z cesti??em. Tudi na teptalcu imam ?asijo vzporedno z tlemi za normalno ravnanje snega.Tudi sile se najbolj?e porazdelijo na ?asijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani