Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

ma? leder? s ?im paca? po njem da nisi potem cel masten?

ja imam delno usnje. pucam pa s tem

http://www.mimovrste.com/artikel/342000772...ll-leather-care

najprej sede?e temelito zdrgnem z vla?no krpo potem pa prema?em s to kremo in drgnem toliko ?asa da je sede? popolnoma suh (ni? masten in ni? lisast)

razlika pred in po je kar o?itna... sede? je bolj ?rn (ni pobledel) in bolj sijo?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2.0 cd 140
Napisano

Pri moji mazdi me je najbolje razo?aralo ozvo?enje BOSE, ki pa je fu? oja?evalec (zadevo ?e zdaj nismo re?ili)

Ostali problemov pa nisem mel res pa je da sem odstranil dpf filter zaradi lastne krivde (drkarije do 1.5km) sedaj avto pije dobra pol litra manj je bolj posko?en in la?je v?iga,...

to mazdo sem tudi sam gledal saj o?e misli menjat avto in se mu mazda zelo dopade..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

evo zadevo re?il.

spustil ro?no regeneracijo (trajalo je celo uro)

lu?ke so nehale goreti oz utripati.

avto normalno spet deluje!

jupi

boss hvala za nasvet ga bom v prihodnje upo?teval da ne bo spet pri?lo do nev?e?nosti,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

takoj na servis, zapacan DPF, da naredijo ro?no regeneracijo, druga?e lahko gre DPF filter.

A ma? slu?ajno ?ipiran avto, oz. dela? kratke razdalje? PA upam da ima? notri C1 olje - upam zato ker mora biti in bo servis iskal morebitne vzroke v tem

PRej ?e preveri ?e je olje na pal?ki nad X

olje sem preveril in je malo nad f mogoce kak milimeter

imam me?ano vo?njo enkrat ali pa dvakrat na teden na acc druga?e po 3 km tura (otroka v vrtec pa v trgovino,..)

avto ni ?ipiran je pa imel box ki sem ga odstranu. saj je vsaki? ko sem ga priklopu svetla dpf lu?ka sam avto je normalno vleku,...

olje sem preveril in je malo nad f mogoce kak milimeter

imam me?ano vo?njo enkrat ali pa dvakrat na teden na acc druga?e po 3 km tura (otroka v vrtec pa v trgovino,..)

avto ni ?ipiran je pa imel box ki sem ga odstranu. saj je vsaki? ko sem ga priklopu svetla dpf lu?ka sam avto je normalno vleku,...

olje imam dexelia dpf 5w30

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

pozdravljeni.

imam problem z m6 l.09 140KM.

najprej mi je gorela dpf lu?ka (cca 10min) pri?el v slu?bo avto ugasnil prebprskal po forumu (zapacan dpf filter acc pa po gasu,...)

po slu?bi na acc (pot domov kot vsak dan) dal po gasu nato za?ne lu?ka dpf utripat in avto nima mo?i,...

pa acc sem prevozil cca 30km in lu?ka je ?e vedno utripala in avto nima mo?i.

nakar danes zjutraj avto v?gem mi najprej okoli 5s gori dpf lu?ka nato za?ne utripat in zraven se ?e pri?ge lu?ka za motor.

avto ?e vedno nima mo?i.

sem pa ?e opazil da ko gori lu?ka motor normalno te?e ko za?ne utripat se pa kr malo matra.

je imel kdo ist izku?nje

kaj naj naredim?

hvala lp jo?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

na servisu zadnji zapi ja,... jaz sem avto gledal preden ga je dobil ta (avto karavan) in to sploh ni kolega in bla bla,...

stanje na ?tevcu je bilo 255tkm!!!

pa ?e prednje desna vrata so bila barvana ter na pragu so vidne posledice,...

masna turbina za povrh!

in ?e bi lahko na?teval.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

Fantje, kot sm se pozanimav se tut v sloveniji bo za?elo kr?itelje "goljufe" kaznovati, sicer se ?e ne ve kdaj, ampak baje se ?e dela na tem!

Pri nekaterih zavarovalnicah se ?e bele?i stanje kilometrov, prav tako nekateri tehni?ni pregledi (preventivno)

Zavarovalnice bojo baje podra?ile zav. premije voznikom, ki delajo ve? kilometrov, tiste z manj pa zni?ala,...

Upam da pride ?imprej ta ?as in nas po?tene re?i straha,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

fantje brez zajebancije...

jaz sem preveril komplet avtov in tudi odpru temo ( mazda z 240tko ja ali ne...)

v nedelo je bil avto se na voljo pri privat prodajalcu, evo danes ze ponarejeno in bla bla bla...

skoda k nismo v nemciji bi se ga dalo lepo stozit...

povejte se mal naokol da se ne bo kdo zajebal!

skoda da pol se kdo od znancev, kolegov po glav tovce in joka.

pa se povrhu tega je bila se karambolirana,..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

Pred 14 dnevi sem se zanimal za mazdo 6, letnik 2008, 260.000 prevo?enih, 11.000?...

zdaj pa se ta omenjena mazda prodaja z nazaj prevrtenimi kilometri 159.000 za 11.980?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6563200&show=1

mazda je zamenjala ?e 4 lastnike, ?t. ?asije JMZGH14D601167321 in bila nazadnje registrirana LJ JJ 444

v vednost....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

je vredna tega ? mazda 6
Napisano

bil na ogledu,...

prednji zadnji odbija? ?trihan + zadnji levi bok ?trihan.

notranjost lepo ohranjena

pritlja?nik u kurcu vse spraskano... ko sede?e podre? so tudi na njih sledi nekega preva?anja...

nekak me je kr minilo do te mazde!

kazal mi je servisni list ki pa ni bil original ampak neka kopija ter verjetno dodelan v wordu.

tako da sm se obrnu in ?el na pivo in domov!

?e kdo ve za kako dobro mazdo se priporo?am!

i??em in i??em toda ne najdem,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 240tkm
Napisano

To ni Rena, to je Mazda. Ti motorji se vrtijo dokler ne crknejo. Potem se pa ustavijo.

?e menjalnika ne polomi? sam, je skoraj neuni?ljiv.

?e mrzle turbine ne na?iga? v obrate, je kar trpe?na.

Motor se pa vrti, dokler ne crkne.

Zavedaj se, da avto ni konj. Konju vidi?, da je obesil glavo, pa ve?, da je bolan. Avto se pa sveti kot nov, kaj skriva v drobovju, se pa poka?e s ?asom. Je pa dejstvo, da so Mazdini motorji med bolj?imi in zanesljivej?imi, kar jih lahko dobi?. Kar pa ne pomeni, da ti ne bo ni? odpovedalo. Pomeni samo to, da z nakupom Mazde najmanj tvega?.

?e je avto primerno vzdr?evan in ?e je primerno uporabljan, bo naredil 300000 in ?e ?ez.

Obilo uspeha pri nakupu in obilo sre?nih kilometrov!

Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.

Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.

Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.

se pravi da ?e jo bom pridno servisiral in lepo vozil bo ma?ina zdr?ala 500 000tkm?

ker avto sem ?el pogledat in je motor popolnoma suh (ni bil pran) tudi na podvozju menjalik spodni del motorja ni imel sledu olja,...

se pravi da ?e bo prava cena ne bom ni? zaj**** z nakupom?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 240tkm
Napisano

ogledal sem si mazdo 6 letnik 2008 140konj dizel,...

avto ima 240tkm je redno servisirana na 20tkm in je slovenska....

se spla?a kupit avto s toliko km ali naj raje i??em z manj?

koliko sploh zdr?ijo mazdini motorji ter vse ostalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.