Pri moji mazdi me je najbolje razo?aralo ozvo?enje BOSE, ki pa je fu? oja?evalec (zadevo ?e zdaj nismo re?ili)
Ostali problemov pa nisem mel res pa je da sem odstranil dpf filter zaradi lastne krivde (drkarije do 1.5km) sedaj avto pije dobra pol litra manj je bolj posko?en in la?je v?iga,...
to mazdo sem tudi sam gledal saj o?e misli menjat avto in se mu mazda zelo dopade..
takoj na servis, zapacan DPF, da naredijo ro?no regeneracijo, druga?e lahko gre DPF filter.
A ma? slu?ajno ?ipiran avto, oz. dela? kratke razdalje? PA upam da ima? notri C1 olje - upam zato ker mora biti in bo servis iskal morebitne vzroke v tem
PRej ?e preveri ?e je olje na pal?ki nad X
olje sem preveril in je malo nad f mogoce kak milimeter
imam me?ano vo?njo enkrat ali pa dvakrat na teden na acc druga?e po 3 km tura (otroka v vrtec pa v trgovino,..)
avto ni ?ipiran je pa imel box ki sem ga odstranu. saj je vsaki? ko sem ga priklopu svetla dpf lu?ka sam avto je normalno vleku,...
olje sem preveril in je malo nad f mogoce kak milimeter
imam me?ano vo?njo enkrat ali pa dvakrat na teden na acc druga?e po 3 km tura (otroka v vrtec pa v trgovino,..)
avto ni ?ipiran je pa imel box ki sem ga odstranu. saj je vsaki? ko sem ga priklopu svetla dpf lu?ka sam avto je normalno vleku,...
To ni Rena, to je Mazda. Ti motorji se vrtijo dokler ne crknejo. Potem se pa ustavijo.
?e menjalnika ne polomi? sam, je skoraj neuni?ljiv.
?e mrzle turbine ne na?iga? v obrate, je kar trpe?na.
Motor se pa vrti, dokler ne crkne.
Zavedaj se, da avto ni konj. Konju vidi?, da je obesil glavo, pa ve?, da je bolan. Avto se pa sveti kot nov, kaj skriva v drobovju, se pa poka?e s ?asom. Je pa dejstvo, da so Mazdini motorji med bolj?imi in zanesljivej?imi, kar jih lahko dobi?. Kar pa ne pomeni, da ti ne bo ni? odpovedalo. Pomeni samo to, da z nakupom Mazde najmanj tvega?.
?e je avto primerno vzdr?evan in ?e je primerno uporabljan, bo naredil 300000 in ?e ?ez.
Obilo uspeha pri nakupu in obilo sre?nih kilometrov!
Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.
Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.
Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.
se pravi da ?e jo bom pridno servisiral in lepo vozil bo ma?ina zdr?ala 500 000tkm?
ker avto sem ?el pogledat in je motor popolnoma suh (ni bil pran) tudi na podvozju menjalik spodni del motorja ni imel sledu olja,...
se pravi da ?e bo prava cena ne bom ni? zaj**** z nakupom?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja imam delno usnje. pucam pa s tem
http://www.mimovrste.com/artikel/342000772...ll-leather-care
najprej sede?e temelito zdrgnem z vla?no krpo potem pa prema?em s to kremo in drgnem toliko ?asa da je sede? popolnoma suh (ni? masten in ni? lisast)
razlika pred in po je kar o?itna... sede? je bolj ?rn (ni pobledel) in bolj sijo?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani