Jaz sem imel to samo na novem oz kak?no leto starem avtu, pozneje ne (ali pa nisem opazil, ker je bilo druge, taprave rje preve?). Stvar so mi sanirali na servisu, rekli so da z nekim namenskim ?istilom. Avto sem imel doma parkiran v gara?i, v slu?bi pa kilometer ali 2 ni nobene kovinarske delavnice v bli?ini. Je pa ?udno, ?e bi se stvar pojavljala zaradi delcev ki padejo na avto, potem bi imel to "atmosfersko rjo" najverjetneje na haubi ali strehi, ne pa na delih ki so najmanj izpostavljeni.
to tudi mene ?udi, na haubi ni niti pikice...torej bodo na servisu normalno reagirali? Ker ?e kaj sovra?im je izgovarjanje na servisih, avto je nov, nima kaj rjavet...pika.
ima? avto parkiran blizu kake kovinarske fabrike?...
Druga?e se dobi za to tak plav plastelin, katerega namo?i? v milnico, z njim "spolira?" avto in lepo pobere te pikice dol... ni neka znanost.
avto je parkiran in vo?en tam kjer ?e ne vem koliko avtov pred njim, od katerih noben ni imel teh te?av, v tem je problem....da tega prej noben avto ni imel, zdaj pa ta ima..pizda a ma mazda pleh ko yugo? ?e opel mi ni rjavel
Pa vem za plastelin, ampak zakaj bi moral sam pla?evat za poliranja ?e so japon?ki za?u?tral?
Na moji ?e ne tri emsece stari M3 se pojavlja zra?na rja ( po moje da je zra?na rja) predvsem na vratih, oziroma pijice rje, ki jih le zte?ka spravi? dol.
Vem da to ni ravno normalen pojav, ampak me zanima ali bodo to kaj re?evali v garanciji ali me bodo odpravili ?e? da je to posledica zraka, zime, politi?ne situacije ali bog ve ?esa?
Na mazdi bodo letne gume toyo r32 v 17 colah, pozna kdo te gume, so za kaj? Toyo sem imel na enem izmed prej?njih avtov in vem, da jih precej pobira. Vem pa tudi da ponavadi tele "prvougradne" gume so bolj kot ne ?rot. Va?e izku?nje s temi gumami so?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to tudi mene ?udi, na haubi ni niti pikice...torej bodo na servisu normalno reagirali? Ker ?e kaj sovra?im je izgovarjanje na servisih, avto je nov, nima kaj rjavet...pika.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani