res je 8ka je začetek konca... neb jo imel, prvič vse na tač, drugič izgled ni nič boljši kot prej, zame slabši.... obstaja video na yutub kolk so šparali in kaj je prej imel in kaj zdej nima itd... bruh
trenutno ni novega avta ki bi mi bil top...razn seveda za 50K +...
js sm tud še vse na našparan keš kupu rabljene , in tud grem na izlet za razliko v ceni ker ne kupim nikol novega, pa ni xsara ...kaj pa to
novega cliota si statistično gledano kupijo večinoma tisti ki niso premožni in si želijo vsaj enkrat v življenju domov pripeljat nov avto iz salona.... nič narobe, samo povem .. jaz mam pač raje avto ki stane nov 3 cliote, in kupm malo rablenga ... smo si razlicni
nimam nič proti tebi nejc in xsari, sam povem da so za male pare tud drugi avti itd... cliota si 'napadu' kok je drag in kok je vredna pol tvoja kišta... pa sem pač povedu da dam raj 5K za cliota kot xsaro 1K... pr obeh ti ostane za izlet
Ja, strižejo ovce. Ljudje sami pa tudi trapasti, ker ne pogledajo malo naokrog...
Letnik 2020, model za slovo IV generacije, oprema ni dani. Se tale trojka niti približno ne more primerjat s temle v oglasu. Razlika za novega, 11 let mlajšega, samo x2
Renault Clio TCe 90 Generation, letnik:2020,9990 EUR :: www.Avto.net ::
tastar ma ok motor... tale pa vprasanje...oz mislem da od l 2012 naprej da je ogromno tezav in ne samo v renoju, posledicno tud v drugih znamkah kjer so mel te motorje ...forumi tako pravijo, ogromno zapisov da bi mogl it v skupinsko tozbo ker tolk olja pijejo... kao bencinarji manj onesnazujejo, pol pa skurjo tolk olja da ne mores za njim vozit... to k merijo na tehničnih je larifari, v praksi se pokaze, ravno vceraj ko sem sel z motorjem na izlet sem prehitel ns silo vec avtov zgolj zaradi smradu iz izpuha.. fak kaj se vozi po cestah... stari dizli in bencinci so vsi isti... smrdi iz njih in kadi modro crno.. da dobesedno crknes za njim....
uglavnem za te novejs cliote je
uradni zapis tak ..
Pri vozilih opremljenih z 1.2 TCe turbo-bencinskimi motorjiprihaja dointenzivne porabe motornega olja, kar lahko ob neredni kontroli nivoja olja povzroči tudihujše okvare na motorju.V kolikor se težava opazipred poškodbami motorjaje možno zreprogramiranjem omiliti težavo z porabo olja, v nasprotnem primeru pa nas čakaše odprava hudih poškodb na motorju.
ugl. hočem rečt da ni zmeraj zagotovilo da ce je nekaj let novejsi avto pol tud boljši....
sam pa cliota neb imel ker poznam vec ljudi ki so kupili novega in je skoz neki..od menjalnika do stroma luck...
Eh bom še mal počakal z gumami, kaže res slabo vreme + čaka me pot do Ljubljane naslednji teden in raje ne bi tvegal
al pa če zamenjaš, pa zimske naložiš u prtlažnk, in greš na uncu dol .. premontiras ...da prideš mim logatca , pa pol na vrhnk dol in spet nazaj daš letne... do lj bo spet šlo bp ...
js bom mogu čakat letos čist do aprila kot kaže.... še 21 marca kaže trenutna napoved sneg dež... okol nule.... jao se vleče ta zima... skor kot kovid nateg, traja in traja
rumena barva pa mogoče ni tok slaba na tej barvi avta, rdeča je že passe čeprov sam ne bi šel packat
nemska piksna je pa drugo , ... tu ni primerjave....cena pa itak spet v višavah....
vem da cena z leti raste takim , sej je tud npr. fičko drag, ma še vseeno nekak razumem da so dragi in imajo svojo ceno ... taka m3 mi je pa res predraga in ne vrjamem da bi kdo tolk dal... mogoce cez 20 let ce bo ohranjena tako kot je danes pa res dobi tolk....
nism si mislu da ma recmo m6 45 in to na 19... ja 45 mam zdej na 17col in je avto v ovinkih super in tud udoben je dovolj... ampak te bom šenku punci in si kupil zese še ene... zato mal 18ke gledam.... sam verjetno bom kr na 17 ostal, je več izbire in cena ugodna... wil se
en vpr... vidim da imate nekateri kr 19 col gor.... jaz imam trenutno letne 17 col na svojem wc.... pa razmišlam da bi šel na 18..... koliko je trši avto iz 17 na 18..? oz bini.... ti čutiš vsak kamen z 19?
vsak let sm klel ob odstanjevanju, letos je šla dol k nč... to pa očitno samo zato ker je bil takrat dež 2 dni in vlaga ful...šipa skor mokra notr...res se ful pozna, vem za drugič
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
res je 8ka je začetek konca... neb jo imel, prvič vse na tač, drugič izgled ni nič boljši kot prej, zame slabši.... obstaja video na yutub kolk so šparali in kaj je prej imel in kaj zdej nima itd... bruh
trenutno ni novega avta ki bi mi bil top...razn seveda za 50K +...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani