Skoči na vsebino
Kaj Kupiti
Napisano

ej twingeca smo pred leti ?e mel, ene par mesecev pa je taka koreta da glava boli, tko da se ga na dale? izogibam. No, tam do ene max. 2000 eur bi blo kar dost sej pravim da ni hudo zahtevna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj Kupiti
Napisano

Ja v bistvu res nimam zahtevnega "otroka" nekako ima v mislih Hondo civic, eno od ta malih Mazd", ali pa ne bo? verjel, za moje pojme enega gr?ih vozil Ford KA. Men se v bistvu gre da dobi ?imbolj varen voz,ker bo verjetnio kaj kmalu "obu?kan" kot sama pravi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj Kupiti
Napisano

Da ne bi odpiral podobne teme bi kar tu tud jest postavu ena vpra?anje. Za h?er kupujem eno manj?e vozilce-bo voznica za?etnica, pa bi prosil za nasvet ali bi bila kak?na mazdica recimo 323 ali nekaj podobnega sprejemljiva za prvo vozilce in kaj svetujete ali mazdo 323 ali hondo civic hb.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tesnilo
Napisano

Mi lahko kdo pove, ali je mo?o nabavit samo tisto gumico na vartih, ki tesi steklo (zunajna stran) ali se menja cela plasti?na letvica. Sem danes opazil, ?zmeden? da je na ve?ih mestih po?ena pa ni? kaj lepo ne zgleda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gorivo
Napisano

Saj sem probal tudi ?e to varianto z ful polnim rezervarajem pa ni?.

Druga? pa dr?i, da je opozorilna lu?ka ?ist dost, sam mene ful moti, ?e nekaj ne funkcionira kot bi moralo.

A je mo?no da je ?la kak?na elektronka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gorivo
Napisano

Ponovno lep pozdrav.

Upam, da me ne boste preve? skritiziral, tema se sicer ne nana?a ravno na mazde, je pa prav tako povezana z japoncem.

Mam namrec problem z mojo drugo ljubeznijo(CBR 600 RR). Danes sem ga malo zakurblal pa glej ?tevec za prikaz nivoja goriva ka?e da je rezervar poln ?eprav ni. Pregledam vse varovalke, razervar, ponovno odklopim akumulator, vendar je stanje isto. Ker vem da imate nekateri tudi motorje prosim za nasvet kaj bi lahko bilo narobe, ?e mogo?e kdo ve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

astronomske cene
Napisano

Evo deli nabavljeni stro?ek za vse potrebne dele 580 eurov. Sem pa takoj preveril kako pa?e oz. ali je kak?na razlika od originala. Po zagotovilu kleparja bistvene razlike NI. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

astronomske cene
Napisano

Ja to o nekompatibilnosti plastik med sabo sem jih pa ?e kar nekaj sli?al, ko so tarnal o teh problemih po "?vasanju" oz. krpanju odbija?ev.

Tako, da se bom raj?i ?rtvoval in novga dal gor, si bom pa to podaril za bo?i?ka :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

astronomske cene
Napisano

ja saj ma? kar prav, sam pri mazdah je ta problem, da ima en model vozila kar dva ali pa celi tri razli?ne dele npr. za m6 1,8 so na trgu kar trije prednji odbija?i, ki se razlikujejo v niansah npr. dva luknji za zati? na drugem mestu ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

astronomske cene
Napisano

No pa se je tudi meni zgodilo, da sem po 20 letih vozni?kega sta?a ?isto po trapariji razbil svojo mazdo.

Ko pa odpelem h kleparju pa mi za?ne s cenami sem skoraj okol padu prednji odbija? 450 eur, prednji blatnik 300 eur, ogledalo 200 itd. Da pa je nesre?a ?e ve?ja, ?kode ker nimam ve? kaska sploh ne morem uveljavljat.

Sedaj pa po sili razmer nabiram neoriginalne in rabljene dele po SLo, da vsaj malo ceneje skozi pridem pa ?e tako te?ko se ta roba dobi. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji sede?
Napisano

en sistem sigurno more bit vendar ga mora? poznat. V navodilih pa kot zakleto ravno tega ni, ima? vse drugo samo kako se sedalo odstrani ali dvigne ne.

Sem pregledal in sprobal ?e vse verjetne oz.mo?ne variante, pa mi sedala nikakor ne uspe odstrant ali pa vsaj malo dvignt - kot zakleto, pa ?e ravno toplo ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji sede?
Napisano

to sem ?e probal pa so zdrsnil ?ist nekam na sredino tako, da se jih ne vidi oz. ne da od tu dobil. Tako da bi moral sedalo odstrant, ?e se da oz. nekako dvignit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji sede?
Napisano

Ponovno jaz. Vem, da boste nekateri komentirali, spet se ogla?a samo, ko ima probleme, pa kljub temu. Zgodilo se mi je da so mi pod sedalo zadnjega sede?a zdrsnili klju?i :rispekt: . Na polgeld ni? posebnega, pa vendar klju?ev ?e vedno nisem uspel dobiti izpod sedala :( .

Ali mi lahko kdo pove, kako se demonitira, ?e sploh se, sedalo zadnjega sede?a pri M6.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ni v?gala
Napisano

?e odgovor mazdi 323 verjetno se mu malo zmanj?a mo? pri zagonu al pa kej podobnega sicer nisem ?isti luzer okoli tega, pa me je vendar le presenetila tako hitra in totalna odpoved.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ni v?gala
Napisano

Wiperboy, lepa hvala tak?ni odgovori so pa res na nivoju ?e nekrat lepa hvala se vidi da ve? kaj pi?e? oz. govori? in da se dokaj dobro spozna? na zadevo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.