Kupil prvo pomo? (akcija v Sparu, ?e ?e kdo rabi, pride 8? s kuponom) pa set ?arnic.
Aja pa kratke lu?i v Mazdi so neke posebne? Tiste dolge so pa H7?
Kak?ne ?arnice rabim za osvetlitev ?tevcev? Ker polovica mi sveti, druga polovica pa ne A obstaja kak?en check menu, da vidim katere lu?ke delajo katere ne?
To?no tak komplet mam js na svoji ja, pri?ravfan je samo s ?tirimi majhnimi ?ravfki. Zarad ?minkerskega zna?aja v tujini takim style barom pravjo tud gay bari
Haha ravno zadnji? smo nekako naleteli s prijatelji na pogovor, da je MX5 gejevski avto...
Ja js bi sigurno nekaj dal not, samo ?e nima varnostnega namena je brezveze.
O glede ?pere pa res upam da gre, ?e ne pa bomo kak?en aftermarket LSD na?li
Tapravi rollbari so ok, te kromirani style bari so pa sam ?minka in ni nobenga u?inka, tko da tud js razmi?lam da bi v prihodnje raj nabavu the real deal, ki te zares zavaruje ?e se prevrne?. Na ?alost pa se rollbare dobi v ve?ini samo ?ez lu?o, tko da je takoj skor jur?ka s po?tnino vred
Za normalno vo?njo ne rab? ?pere, ?e bi pa vseen se resno v kak?ne dirkalne/dorifuto scene podal, se pa tud tega da nadgradit s kak?nim tomei lsdjem. Original ?pere so vzdr?ljive, ampak sam do neke meje
Lahko se pa da tud navaden diferencijal za?vasat, mam enega od 1.6 doma, ?e bi kdo rab probal
Aha torej nekaj takega recimo (prvi oglas ki je na ebayu), je samo za imid?
Ta zgleda kr lepa, glede na kilometre tud bolj malo vo?ena
Style bari so vsi aftermarket, vsaj pri NA in NB seriji ni bilo ni? originalnega. Glede ?pere pa mislm, da je treba vse razstavt in zamenjat, potem bi mogo?e ?lo. Samo menjava komplet 1.6 in 1.8 diferencijala ni mo?na, razen ?e se zraven menja ?e kardan in obe polosi.
Ja deluje lepa, pa ni vo?ena pozimi (torej ni rje) + ima narejen velik servis. Samo ?e ceno treba spustit za kak?nih 100? pa bo
Aha ampak iz vidika varnosti so pomoje priporo?ljivi?
Ja ker 1.8 ni nobenega na internetu (razen tisti srebrn, ki mi ni v?e?), pa sem razmi?ljal ?e bom kdaj "rabil" ?pero.
Aja ?e eno vpra?anje oz dva. Kako to da nimajo vse MX-5 rollbar-ov (tiste za vzglavniki sede?ev) in ali lahko ?pero iz 1.8 dam na 1.6 motor, ?e me bo kdaj zamikalo?
Streha pa, tako tako, v?asih se pri nekaterih od nas voda nabira v gumi od strehe, in ko nima nikamor te?i, potem malo kaplja v kabino...ampak se navadi?
Hvala, tisti post sem prebral, pa sem mislil da je ?e kaj za dodati Sicer sem hotel tam objaviti odgovor, ampak mi ni dovoljeno
Omenil si da servisi niso pretirano dragi (koliko je to prib.) in kaj je lahko drago, ?e gre po slabem?
?koda da povezave trenutno ne delujejo, me res zanima ?e kak?nega poznate ali ga priporo?ate
Pozna kdo katerega, ima mogo?e kak?ne foruma? kak?ne naprodaj? Kak?ni so tej motorji (vidim da je pri vseh 1.6i 110 KM), na kaj naj bom pozoren? Na kaj je potrebno biti pozoren pri cabriu (prepu??anje strehe, ..)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nabavu in montiral nove gume Jutri pa na pot
Povezava za deljenje
Deli na druge strani