Skoči na vsebino
Zimske gume 2013/2014
Napisano

Mene tud morijo te zimske gume letos. Problem je ker mam 17' in gre gor 215/45 kar so brutalne cene in slaba izbira ali pa 205/50. Sploh nevem kaj naj gledam vse kar je vredno je 150?+ :S

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

hm ... zakaj sam jest ne vidm da je v tem UR ker druga?e kokr je blo v prej?nem? :) Tud v prej?nem si lahko mel folijo gor ?e je bla propustnost ve? kot 70% .. tovarni?ko so vsa stekla cca 75% folije z 5% pa ni. Jest mam recimo 55% prednje ?ipe kar pomen da ravn tko kot prej zadeve ne morm homologirat ..

mogo?e sem pa kej spregledal .. ?

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Res mi ni v?e? ta avto .. prov obupn mi je .. nevem kako naj to razlo?im :D

pomoje me streha moti .. nevem kaj je .. pa ?ez lu?i me folijo to v realnosti pomoje zgleda rjavo :D hehe

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Kok ste eni zanimivi :) mate avtomobile ki imajo porabo 6l pa potem ra?unate pa ra?unate pa zra?unate da se vam po 2 letih ?ele vrne investicija in potegnete ?rto, da je plin ok ampak se ne izpla?a. Jest da mi avto pije 6l niti tega ne grem ra?unat. Predelave delamo tisti, ki imamo porabo 10l+ ;) tukej je pa potem mal druga?na matematika ane :)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. Jo pozna kdo tole?
Napisano

5k nimam :/ to me jebe zdej...

Lej poklic fanta pa se zmenta glede denarja. Vprasaj kako in kaj. Tistega jurja kar je rezlike dobis precej vec avta ;) vse se da, vsaj probaj, da ti ne bo potem zal ;)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

Lej men se zmesa, da bi me en tole delal ker tebi delajo, pa brez zamere. Mislm ploscice ti menjajo vsakih 20k km? Pa sej nimas 500konjske zverine no. Rezkanje diskov. Za ta denar dobis nove diske .. Da o 120? za ploscice sploh ne govorim. Olje kar je vec kot 7? na liter je nateg! Pa 5-30 olje v 1.8 bencin je tud mal tko tko. Pa koliko je cena filtra za olje? 5 al 15 ker mas 2 razlicne cene. No ti povem cena je 4.80? pod 5?.

Nevem no men je to ful prevec :)

Poslusaj nas pa ne vozi vec avtomobila tja ;)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

Ajoj... ista fora k na fotrovi bencinarci M6 1.8, k je bil servis tud zdele ?ez 350?. Od kod torej ideja, da je servis za bencinarje cnej kot za dizle?

No dej resno no. Prosm razclente vse kar naredite na rednem servisu. Menja se olje 35? pa filter ojla 4? tud ce menjas nevem kaj vse nemore nanest nevem kolko, razen ce te en krade k pr norcih. Si ne predstavljam kaj lahko nanese 350? za redni servis. Bi res rad videl racune, da vidim kaj zaracunajo. Verjetno so brutalne cene olja.

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Nekako sem se ze 99% odlocil za Sigas..

Ne morem se odlociti kateremu monterju naj zaupam vgradnjo plina .. Kaksni nasveti/reference? :):cheers:

Niham med Gorenjo vasjo, ki mi je sicer bistveno blizje in med Jesenicam na Dolenjskem ..

:ne vem:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.