Mmmmmmmmmm xedos-6.To je pa prava posast na cesti.
Zej sm se spomno tistih ljudi pa njihovih audijev,ko ti recejo:"ko bos v spegu vido 4 kroge za sabo,raje parkiri svojo mazgo".Sm se zmeri spomno xsedoske s kakim v6 motorjem,pa bi jim pokazo kdo nej kej parkira.
J*** ga moja ipak ma sam 90km,pa ne more usega prehitet(pa nism nc zalosten zarad tega, se useen sm biu v centru pozornosti na cesti z svojo mx3,pa je loh zram mene blo 100 krogov parkiranih).
Ja sam pri 626 se mi oblika glih ne dopade(razen novejsega modela).Mal tesk je z coupeja na cisto limuzino(oz.tipicni druzinski avto kot je 626),rabim se mal tisga sportnega privdiha,se ves ka mislim.
Da ti pr avtu zacne adrenalin tec ze sam ko ga pogledas.
Prej se morm svojo prodat,da bom meu dnar za drugo.Zej so se spet zacel bol soncni dnevi pa je folk spet zaceu klicat.
Ja generali je dost cenej,Se posebi ce naletis na kakega agenta,ko dela za njih na terenu pa ti da ful bonitet ko ti jih drgac ne bi dal na zavarovalnici.Je pa fajn ce mas voznisko ze dle casa. Moj foter je placo 150EUr manj na generaliju ko pa na triglavu z 45% popusta.
Ja tak je to.Raj dajo po 5000 evrov za kako crx po moznosti se isti letnik ko moja mazda al pa starejsa.
Pa pol po njej sraufajo pa ulagajo.Pa ne bom zej o tem.Uglavnem vem kolk truda in muk sm ulozo v to da je moja mazdika zadihala tak ko je treba.Ko sm sedel zram nje pa se skor zjoko ko mi ni delala/dnar mi ni bil vazen,seb nism kupo da sm njo zrihtu.Uglavnem zena je ze misla da mam mazdo raj ko njo.
zej pa ze pocas o familji razmislam pa rabim neki vecjega, sam more pa biti mazda,to sm svoji reko.
Ja komu je precenjena,ne rabi klicat.Vem pa da taka se bo pa tesk najdla.Loh jo najdes tut cenej pa os pol velik dnarja ulozo v njo da bo laufala tak ko je treba.Pr moji pa sam obrn kluc pa pel.
Iscem pa neki vecjega kako mazdo 323f/mislim ostati mazdas.
Potrebna bi bila generalka motorja.Ker je na motorju prvo sla dihtunga se je motor pregreu in to je naredilo veliko sranje.Ti pa ko si mehanik se bol ves od mene kaj naredi to z motorjem.
svoj motor sm nato odpro in ga razstavo na prafaktorje.Pri raztavljenem motorju vidis v kaksnem stanju so bati,bat.obrocki.En bat sm meu zalit z vodo.To bi loh mehanik loh vedo da je neki narobe al je pa njegov cil sm potegnat ven dnar pol pa ko te j***
Slab. In jaz bi ga poslal nekam pa se nikoli ve? vrnil k njemu in ga povsod "hvalil" kjer ga poznajo ali pa ne.
Pa tudi cena za menjavo dihtinge se mi zdi kar konkretna. Ne bi dvakrat rekel, da bi toliko pla?al ?e na uradnem servisu pa vsaj garancijo bi dobil in povedali bi ti kak?en je motor. : ;)Ne vem no vsaj mislim, da je tole kar drago za tak?nega bumbarja ki ti ne pove, da je motor ?e bolj v slabem stanju.
Ce bi mi takoj povedo,ga sploh nebi rihto ampak bi takoj seu drug motor iskat.Generalka tega bi prsla okoli 200k,drug motor sm pa dobo za 60k.Pa se sam sm ga zamenjo da sm prihrano cirka 30k
Pred kakimi dvemi mesci sem imel tezave z svojo mx-3.
Sla je dihtunga na glavi motorja.Lepo sem seu mehaniku da zadevo popravi.Popravilo je prislo 76000 sit,od
tega samo dihtunga 40000sit.Ko je moja mazdika bila popravljena sem se vozil kaksen teden, ko se je iz avzspuha zacel kadit bel dim.Zato sm se odloco oditi zopet istemu mehaniku,ki mi je rekel da je pac motor slab ter da zre olje.Na vprasanje:zaka mi nisi tega prej povedal?je odgovoril:nisem vedel.A mi lohka kdo pove kaksen mehanik ne vidi oz. ne ve kaksen je motor po tem ko ga odpre.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja kira fka pa.K rad bi na mazdi ostau(sam ponavadi je tak,ko isces ne najdes).
Cakam pa se da se za mojo najde ta pravi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani