Rihtal so v Btc A cosmos ljubljana... Mazda je letnik 2014. Ja Marko ponavadi je blo tako da je prvi? po?lo pol je blo tekom vo?nje vredu. Zdej zadnje ?ase pa se je pojavljalo nonstop. Omeno sem jim ?e na za?etku ko je bil avo star slabo leto da se pojavlja ob?asno neko pokanje pa takrat ko smo se peljal na testiranje ni ni? pokalo tak da niso mogli ni? rihtat. No zdej pa nazadnje ko sem bil pa so tud oni sli?al tak da so se zavzel in porihtal to.
Men je pokalo v podvozju. Najprej so menjal notranji zglob ki naj bi mel malo lufta. To naj bi se sli?alo med zavijanjem levo ali desno in speljevanjem. Ko so mi to zamenjal so naredil ?e optiko. vendar ?e ni blo dobro ?e vedno je pokalo. Tako da so potem na servisu vzel dol oba prva montizerja jih razstavili namazali notranji del in od takrat ne poka ni? ve?. Sem kr vesel da se je to porihtalo upam da za zmeri. Ker vedno ko sem se zapeljal prek le?e?ega policaja je pokalo in tud po neravnini ko se je avto nagibal. v glavnem neprijetno. Zanimivo je ?e to da ko so ble zunaj nizek temperature npr pozimi tega pokanja ni bilo le med sezono ko so vi?je temperature je bilo to prisotno.
Evo moose test uspe?no narejen pri 70 kmh. Danes se peljem iz no?ne smene domov kjer mi iz stranske ceste zapelje en golf dobro da je nasproti voze? avto zabremzal in se malo odmaknil tak da sem vse skupi obvozo ker druga?e bi direkt po?o v voznikova vrata pa ?e v drug avto bi me odbilo. Uff ?e ?e enkrat premislim smo mel vsi trije sre?o da se je tako kon?alo kot se je. Yokohama gume so se tokrat izkazale za super gumo. Avto je ?el kot po tiru.
Sanacija rje pod zadnjim steklom na prtlja?niku in zamenjava osrednjega touch screen ekrana (na njem se mi je pojavilo nekak?no odstopanje stekla, vidno kot senca).
tud ce spustis sklopko (das v ler) in probas spet?
Ja tud takrat v tretji al pa ?etri poiskus gre. ?e prej ves ?iv?en pa probam najpej v drugo prestavo pol pa v prvo. Ponavadi gre tak hitrej. . More se avto mal premaknt da se zasko?i. Pa ?e ena stavr se mi je zadnji? zgodila oz. bolj redko. Ko avto ni povsem ogret mi v?asih pri speljevanju strese cel avto kot da sklopka nebi prijemala. se pravi po?asi spu??am sklopko in dodajam gas avto pa trese in se po?asi premika naprej sploh ne morm speljat normalno. Kadar je segret avto tega ni..
So mi ?e dvakrat kao gledali in popravili, nekaj ?asa je bilo celo ok, potem se pa zgodba ponovi...
Enako pri meni. Najhuje je ko se mi na semaforju zatakne pa ne morm dat v prvo. za popizdit. Al pa speljem pa ne gre v drugo prestavo. Uni odzadi se morjo spra?evat ka zdej ta model dela a se bo pelu al bo ?trajkal.
Problem je po moje v tem, kako ho?e? imeti noge med vo?njo. Jaz tudi sedim na ?iroko in imam desno nogo naslonjeno na konzolo. O?itno nekateri proizvajalci mislijo, da vsi sedimo kot p...e na ozko.
Meni je pa npr. v M3 bil absurden sredinski naslon za roko, neuporaben po obliki in trd. Upam, da bo v 2017 bolj?i (vsaj malo sem preveril v M6).
Ja sredinski naslon je tud malo zgre?en lahko bi bil vsaj tak da se da nastavit naprej in nazaj. Ampak dobro men je kr vredu to me ne moti:) Naprimer danes sem fural hyundai i 30 2009 letnik super avto za peljat. placa za noge kolk ho?e? in kak ho?e?. Lepo si prestavi? sede? naprej da dose?e? stopalke normalno in to je to. edin naslona za roke sem pogre?al
V bistvu ne, pa niti nisem majhen. To se sli?i kot da ima? narobe sede? nastavljen.
Mislim da ga ni na svetu, ki si je prestavo sede? in volan tolkrat kot jaz da bi si na?o pravi polo?aj. Celo gledal sem kak si prav nastavit sede? na youtubu. Vse sem ?e probal. Al mam dolge noge pa mogo? zato.
?e koga moti armaturka oz. del armature kjer mi desno koleno/noga ti??i v plastiko. Jz bi tist del kr od?agal stran. Al je tak mote?e da bom vse skup spulo ven.
Mo?akar je naredo nov player. Zaenkrat ?e ni download linkov bojo pa na voljo na Google playu. Kot demo razli?ica in full razli?ica. Dejansko ni posega v sam sistem ki ga ima Mazda ampak deluje kot app v Android telefonu preko usb povezave in ne ve? kot wifi hotspot. Naj bi delovalo na vseh verzijah MazdaConnect. Za vse ostale informacije sem pripopal link do njegove strani.
kaj so ti to menjali na vzmetenju kr jz popizdujem s tem pokanjem. Zmeri ko pridem na servis da poka?em to pokanje se zapeljema en krog pa ni? ni sli?at. ?ez poletje je blo to bolj pogosto ko je blo vro?e zdej ko je hladno pa tega ni ve?.
to?no tako... samo mestna vo?nja jih lahko pobere trikrat prej kot vo?nja po AC
Jz sem pa mislo da je to nekje podobna stvar oz. si nekje na istem, ker z vo?njo po mestu ni tak?nih hitrosti kot na avtocesti. Bremzanje pri vi?jih hitrosti po moje bolj obrablja ali se motim?
Kaj je z vami, jaz imam sprednje plo??ice ?e preko 100 kkm, zadnje sem pa prvi? menjal pri slabih 160 kkm??
Avto 1800 kil in 2x na dirkali??u.
To sem se tud jz spra?eval ali res grejo tak hitro te plo??ice po gobe. Jz mam original ?e zmerom gor pa zaenkrat ni ?utit da bi blo kej narobe z njimi. 80k km.
5.2l zadnji tank.. vsaki tank je manj. Po?asi bom pod 5l pri?el
Ti pa res ?para? tale avto?k. Men se je porabal ustavla na 6,3 povpre?na nisem resetiral odkar ga imam. Je pa dost avtoceste relacija pa tud tam avto ne vidi pod 130 kmh. povpre?na hitrost je 66 kmh prevo?enih imam 71 000 km.
s katero verzijo sistema si pa ?tartal ?e mogo?e ve?? men so posodobili samo enkrat mislim da na verzijo 31 in od takrat imam mir ( ni prepoznalo usb, zamrznlo je pri mazda znaku tako da ekran ni bil sploh uporaben...itd..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Rihtal so v Btc A cosmos ljubljana... Mazda je letnik 2014. Ja Marko ponavadi je blo tako da je prvi? po?lo pol je blo tekom vo?nje vredu. Zdej zadnje ?ase pa se je pojavljalo nonstop. Omeno sem jim ?e na za?etku ko je bil avo star slabo leto da se pojavlja ob?asno neko pokanje pa takrat ko smo se peljal na testiranje ni ni? pokalo tak da niso mogli ni? rihtat. No zdej pa nazadnje ko sem bil pa so tud oni sli?al tak da so se zavzel in porihtal to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani