2.0 dizel, bencin? Cena? Ja je previsoka ne glede na malo prevo?enih km!
5000e pa ?e to je veliko... avto manj je vo?en ve?je sranje je sploh za dizla... 11 let star avto s tolko km se na kilometer izognem ker je zaspan, semeringi niso laval in so verjetno kr fino plasti?ni, obvezna menjava jermena in vodne pumpe, mokrojermenov, olja, olja v menjalniku... kar pa nanese ?e dodatno 1500e zraven... kupi raje 04-05 ?estico z 150-180.000km pa slovneska more bit...
Moja ata tut ni dobil popusta blaznega (500e) so pa dodali zraven poleg dodatnega kar je naro?il (donaro?il meglenke, kljuko, krom dodatke in tonirana stekla) ?e zimske gume na jeklenih felgah, krom ohi?ja tablic, spojler stre?ni, park senzorje in prvi servis gratis Vse skupaj vredno okoli 1500-1600e po njihovem ceniku. In vedno ko si kaj rabil so te sprejeli brez ?akanja in v salonu pripravljena kavica...
kako da ne... hru?ke imamo doma v eni ko?ari, jabolka pa v drugi. Ne vem, ?e nisem bil tako pijan (navodkkan) da tega ne bi lo?il - a ti pa ima? probleme z lo?evanjem? :ne vem:
YavarYe X6V6 ti si itak vedno izgubljen in neve? kaj, kako in kam
Vedno i??e? izgovore
Boss, ti pa vedno ne lo?i? jabolk in hru?k med seboj.
A mogo?e kdo ve, a so bile verzije z avtomatskim menjalnikom delane za ameri?ki trg?
Zadr?i se raje komentarjev ker te lahko stane izleta v banovce
Druga?e pa ti lahko samo sanja? o tem kar on vozi, je vozil, ?ravfal,... Se bo? po tem pogreznil v zemljo pa vyel nazaj sicer pa kr govori Je pa zanimivo branje ker o?itno ne ve? kaj je SARKAZEM ?e pa ne vidi? da se vsi delajo ?e norca s tebe pa tut ne vem...
Falken ZE914... Morem rect dobra guma!! Naredu 700km zdele od 13.3... Ovinki se drzi super, avtocesta poraba vredu, srednje glasne (kar me pri bose ne moti) in v dezju 1A... Namenoma poskusal spravit avto do zdrsa in mi je uspelo samo.na luzi in se to v ovinku pa je elektronika uredila svoj hokus pokus... Lahko samozavestno gres po mokrem in suhem...
Niso pa super silent...! Pac srednje... sem ze glasnejse in tisje cul
Najboljs prva opcija... rabis kontakt od enga s primorske ti nardi tablico pa poslje po posti Samo ppves kaj rabis... Jaz sem mu dal serijske za kotor delat... imel sem dva enaka, od obeh papirje vendar tisti ki je bil odjavljen in s papirji je bil totalka razbit, drugi kateri je bil pa ko nov je pa imel samo racun, nikoli ni bil registriran in ker z zbeledenega racuna iz 1998 ni bil razviden oce kot lastnik in kupec sem dal naredit kopijo one ploscice in jo pripopal cez originalno. In sem lahko registriral dober motor. In ne prestavitev okvirja ni bila opcija ker je bil zvit in na nosilcu za motor pocen.
Je res kaj vedez pravi... trije na 2 klopi je bolj do stacune pa nazaj... sredinski sedez za 400km ni ker te zacne vse bolet... zadaj pa lahko sedi samo moja punca ko je 150 velika ker nog nikamor ne spravis... jz mam 180 pa je zadaj no go... ker more un spredaj dat sedez naprej in pptem se on buta z nogami v zic...
Moja dva sta jo vzela zaradi visje pozicije, vozla sta prikolico na morje zdej mata pa avtodom pa mazda bolj kot ne stoji in moja sestica se drajsa se zadaj v moji sestici pelje veliko bolj komot kot v petici, je pa res da ma petica zadnje sedeze nastavljive naprej nazaj pa naklon naslonjala da lahko spis... za nas ko smo 4je bli je super... zdej pa se jz s svojim vozim pa so oni trije avto pa velik in ja tut ze mal gledajo kaj pa zdej kupt...
Petica je dokler mas 3 otroke in je ena deca ko zadi sedi do 10 stara... ker ce imas vse zice gor je zadaj za dve torbe s pancerji prostor in adijo... se psa ne mors dat... primerjalno je potem minijev kuferam temu... zato smo pa fural trugo vedn na strehi...
Vsak ma svoje pluse pa minuse... 5ka je bolj kombiju podobna po sedenju, 6ka pa bolj nizka za avtocesto...
Jz se vedno gledam kje dobit kej 90-100 po gumi... labi one sem gledal pa na autobild z mojo dimenzijo niso bli navduseni... napram 16" ki so jo hvalili kot boga...
Papirjev ni ker je avto od sodnega procesa al kaj mi je razlagal ko sm klical... pa recem a je se cel? Pa un men da ja... pa jz bi celga mel... pa un deli al pa nic... pa jz jah vse odpeljem ne... vse dele nucam... pa rece ne po delih sam... pa dol vrze ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani