Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Te cene za 1 servis so drage! Pokli?i na servis in vpra?aj ?e ti dajo olje po ceni olja kot ga ti dobi?. In ti ga bodo dali po ceni 7,5 EUR/liter. V avto pa gre mislim da 4,2 litre. Jaz sem dal za 1. servis na poobla??enem servisu 130 EUR.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

?e je dobro popravljeno, da vse ostalo "?tima" in za primerno ceno zakaj pa ne. 

Veliko avtov se prodaja in proda kot nikoli karambolirano, v resnici so pa imeli veliko ve?je po?kodbe kot na teh slikah. Dokler so to samo vizualne po?kodbe in da je dobro popravljeno mene nebi skrbelo, ?e je le vse ostalo ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Evo izku?nje iz prve roke :) Jaz imam g100 in za moj stil vo?nje mi ?isto zado??a. Avto solidno potegne, ni pa raketa. Jaz imam 90% mestne in izvenmestne vo?nje, kjer tudi ?e bi imel avto z 200 KM se nebi druga?e vozil kot s temi 100KM.Tudi na avtocesti nisem nepremi?nina in v?asih celo koga tudi prehitim :). Edino kje mu zmanjka mo?i je na kak?nem klancu, tako da je treba prestaviti prestavo ali dve ni?je, ravno tako pri prehitevanju.

Vse je odvisno od stila vo?nje, jaz sem umirjen voznik, sploh zato ker ponavadi na zadnjem sede?u preva?am 6 letno h?erko, zato mi je g100 ?isto dovolj.

Moja skupna poraba od nakupa do sedaj prevo?enih 65000 km je 6.0 . Pa zavarovanje in stro?ki registracije so glede na g120 dosti manj?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Ima? prav... Nekaj mi tukaj ne gre skupaj... Challenge ni imela ogrevanih sede?ev, senzorjev zadaj in pa zatemnjenih stekel, ok stekla se da naknadno zatemnit, senzorje dodatno vgradit,... attraction je pa imela ksenon lu?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Tudi sam se odlo?am za nakup Mazde 3 Sport s Challenge opremo. V paketu Challenge je namre? vse, kar jaz potrebujem (delam cca. 25 km na dan). Me pa pri tem zanima ali obstaja kak?na mo?nost naknadne vgradnje parkirnih senzorjev oz. ali ima kdo ?e kak?ne izku?nje s tem?

Hvala za odgovor in LP

Tudi zame ima chalenge vse in ?e ve? kot potrrbujem. Seveda se da vgraditi. Po mojem mnenju je pa ?e bolj?e vgraditi kamero, tako sem naredil tudi sam. Avto ima ?e vse pripravljeno, tudi izvrtino za kamero in komplet elektriko. Samo kupi? kamero iz ebaya za 30 EUR in zmontira?, navodila so tudi na tem forumu. Lp Peter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ima kdo od lastnikov M3 probleme z zatikanjem menjalnika? Ob?asno se mi zatakne iz lera v prvo, ko ponovno pritisnem sklopko pa gre, in pa iz druge v tretjo in iz tretje v ?etrto. Parkrat ?e omenil na servisu, seveda se tam ni zatikalo. Vedno me odpravijo z besedami, da se to na drugih trojkah ne dogaja, skoraj da mi ne re?ejo da si izmi?ljam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ni ti ga potrebno kupovati, ti jih samo vpra?aj predno se prijavi? na servis, ?e ti bodo dali olje po ceni 7-7,5EUR/liter, ?e ne prinese? svojega. In ti ga bodo z veseljem prodali po tej ceni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Nova Insignia limuzina ima brisalec zadaj pa vsi pljuvajo kako grdo je to videti in da je bolje brez :). Mazda ga tudi nima, v tem ne vidim minusa, res pa da imam zadaj kamero. Te?av s preglednostjo nazaj nimam, kar je pa v ve?ji mere tudi zasluga kamere. V tisto luknjo pa tudi spravi? vse, nobenih problemov z npr. tavelikim vozi?kom peg perego gt3, otro?ko kolo, tudi kak gradbeni material sem ?e vozil in 3 meterske profile za knavf, res pa da so malo vn gledali :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Druge bistvene razlike ni... Meni je limuzina lep?a, tudi mi smo trije in prtlja?nik zadovolji vse potrebe, tudi takrat ko gremo na dupust in je malo ve? prtljage. Pralnih strojev, hladilnikov in podobno pa v prtlja?niku ne vozimo ( skoraj vsaka trgovina ima za tak?ne predmete brezpla?no dostavo) :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Dajte mi povedat pri koliko kilometrih ste menjali disk plo??ice in pa kje, pa ?e ?e lahko kdo pove ceno. Jaz imam 53.000 km in izgleda da so ?e zani?, bo potrebno menjati. Za povrh mi je pa ?e na sprednjem desnem disku pustilozarezo v disku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

aha..sem doma poskusil tako kot vidi? naprimer da da? kartone na cesto in se pelje?..pa mi ni zaviralo..pa poskusil sem tudi tako da je ?el prijatelj pred avtom pa tudi ni zaviralo.. pa imam narihtano na far da bi zaznalo na dale?

?e je ?el prijatelj pred avto, potem si sigurno ti prej pritisnil na bremzo, avto se ustavi v skrajni sili in res v trenutku, tako da skoraj poljubi? vetrobransko steklo... Pri meni tudi na stati?ni karton ni delovalo, ko se pa pripeljem k hi?i, pa ?e 'pozabim' pravo?asno zabremzati, to avto stori sam cca pol metra pred steno... Enkrat mi je samodejno zabremzal pred vejami vrbe, ?eprav sem hotel peljati skozi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mojo ?eno je pa ?e re?il, da ni zgazla neprevidnega pe?ca, ki ji je za enim kombijem sko?il na cesto pred avto. Ona ga ni videla, avto se je pa v trenutku ustavil. Peljala se je pa ravno okrog 30 km/uro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e bi proizvajalec prodajal sd kartico po normalni realni ceni (cca. 100?) potem bi ve?ina kupila original kartico in bi bili vsi zadovoljni. Moramo vedeti da je gps, ekran in vse potrebno v avtu ?e vgrajeno, za primerjavo komplet garmin napravo z brezpla?nimi posodobitvami kart dobi? ?e od dobrih 100? dalje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Samo to kar ti pi?e? (izacus) je problem novega modela. Moja M3 je '?istokrvna japonka' :) pa sem imel nekaj tovarni?kih 'napak', ki so jih kasneje odpravili (npr. korozija na vratih prtlja?nika,...).

Lp Peter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.