Sej lahko ?alta? do tretje brzine in gre? v klanec... samo, kje so tej cajti, ko smo tako turirali stoenke. Dan danes ima? avto, ko gre? v 6 brzini v vse klance po avtocestah in to preko omejitve, ?e bi hotel. Vse ostalo je mu?enje.
Zanima me na koliko km se zamenja zra?ni filter (motor)? Pri drugem servisu? Sem razmi?ljal da bi vzel k&n filter pa ga sam zamenjal...ima kdo izku?nje s tem filtrom?
Ima kdo od lastnikov M3 mogoce tezave z daljincem. Sama zadnji mesec opazam, da mi tipka za odklep sploh ne odklene avta takoj (lucka zasveti), potem pa z veckratnim pritiskom na tipko za zaklepanje, potem tipka za odklep prime. Baterija je bila menjana pred cca. 1 letom.
Zamenjaj baterijo in te?av bo konec , preverjeno .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dela BP , celo sound se pobolj?al in pa dodana ?e ena funkcija v nastavitvah zvoka to pa je upravljanje glasnosti vodenja navigacije . Pa ?e navodila za install 2018 Mazda Connect CMU Software Update Instructions.pdf .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani