Se podpi?em pod tole. Sem ?e razmi?ljal, ali ima smisel voziti 7.let star avto na poobla??en servis. Vendar s takim odnosom in ustre?ljivostjo jim bom ostal ?e dolgo zvest
Drugac pa so bli prevrteni po vecini vag, pa Volvoti...
Alfe majo precej kilometrov in precej prevrtenih kilometrov:) Mi smo od 6 Alf imeli 1, ki ni imela prevrtenih kilometrov (slovensko poreklo) in ta ni delala problemov.
A mogo?e kdo ve za kako dobro Mazdo 6, ki se oz. se bo v kratkem prodajala? Gledam po avto.net pa mi trenutno nobena ne odgovarja preve? ...
Idealno bi bilo nekaj takega:
- letnik 2010-12 (facelift)
- 5 vratni model (pogojno tudi karavan, samo raje ne)
- veliko opreme (?e se le da GTA)
- 2.2 dizel (120kw bi bilo super)
- barva ?rna ali bela
- seveda ?im bolje ohranjen in po mo?nosti s preverljivo zgodovino
Ok, vem da so zelo restriktivni pogoji ... samo pa? to so ?elje, lahko je tudi odstopanje seveda. Razmi?ljam tudi o uvozu, kjer je izbira ve?ja samo tam pa nastopijo drugi problemi. Ve kdo za kako zaupanja vredno podjetje, ki se s tem ukvarja?
Moja Mazda:) Se poigravamo z mislijo o prodaji zaradi nakupa nepremi?nine. Edino je karavan. Ostalo pa mislim, da bo kr pribli?no dr?alo
Jaz ful uporabljam son?na, ker me res moti svetloba...Pa? menjavam navadne/son?ne:) Ostalih nisem probala. Imela pa sem le?e in son?na o?ala. Zdej pa imam son?ne z dioptrijo
Poraba je predvsem odvisna od noge. Imam 175KM in avtomatika; na regionalkah brez te?av pod 6; tudi na AC gre - vendar je treba voziti do najve? 130km/h po ?tevcu. Opazim, kadar nabiram kilometre na Triglavovem Drajvu. Povpre?je imam sicer 6,85.
Nismo dirka?i in tempomat 130 na AC. Jesenice - Koper - Jesenice ?etrt tanka:) Mamo neko aplikacijo na tel. in sem ?la zdej gledat me je skor kap. V slabih dveh letih povpre?je 6.94 in 45 tiso? prevo?enih. Vo?nje so pa mesto in relacija...me?ano.
mamica kot sem v originalu napisal, in kot novi zakon veli v linku:
Med drugim bodo vsi novi sede?i za najmlaj?e nadobudne?e narejeni tako, da bo otrok do 15 mesca sedel s pogledom, obrnjenim nazaj.
To o ?tirih letih je pa diskusija o star?u z imenom Labi :)
Me prav zanima kako bomo bi leto? zdr?ali do morja v kontra smer (2,5leti). Na?eloma sicer ni problemov. ..Se mi zdi, da je v drugem avtu, ko je navaden sede? ve? traparij:) Kolegica ima otroka 4 starega in je tudi b.p. v kontra smeri ?e zmeri.
Moja je sicer 2011. Te?e 2 leto in brez nevem kak?nih dodatnih stro?kov. ?eprav me je ?e prijelo, da bi jo prodala, ker vseeno ni poceni vzdr?evanje toliko opreme in konjev:)
Prednost keyless pri ?kodilaku je ko pride? iz ?tacune do avta in odpre? prtlja?nik ne da bi bilo potrebno odklepanje. Nato samo zapre? prtlja?nik in se sam zaklene ter lahko tako kar najhitreje spet nadaljuje? s ?opingom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem na bolni?ki. Mo? pripelje avto zjutraj in ga pusti tam:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani