O kul hvala, bom se kak evro prisparal:) kakor berem imajo nokian kar veliko obrabo, a mamo koga na forumu, ki jih uporablja. Drugace mi je najbolj vazno da guma dobro prime na mokrem in da bo zdrzala 3-4 sezone.
Tiste gume za 1 eur sem pa zal falil-error
Jaz sem imel na prej?njih dveh avtih Nokian zimske in nisem opazil nobenih znakov (prekomerne) obrabe-tako da z moje strani priporo?am in ko bodo sedanje Bridgestone letele dol grem spet na Nokian.
Imam Mazdo 3, letnik 2003, katere imajo vgrajeni radio (brez CD, usb). Navadnega avto-radia ne morem dati noter, ker je vgrajen v armaturki.
Prosim, ?e mi lahko predlagate predloge, da bi lahko predvajal muziko preko USB in koliko pribli?no stane (Dension gateway je malo fest drag za tako star avto). :/
Mislim,da bi se dalo tudi ceneje uvozit. Tole je samo za ob?utek. Za 2.2 je davek cca350?
Pa ?e to: Nivoji opreme se na razli?nih trgih lahko druga?e imenujejo. Sam sem v iskalne pogoje uvrstil usnje-ker imajo ti avti ponavadi tudi bolj ali manj full opremo.
Noja... meni se 9.200 ? za dve leti starega Cliota ne zdi ravno "dokaj ugodna cena"... Dobrega jurja das zraven pa imas cisto novega ... Res pa je, da brez plina...
Sem pa se vedno mnenja, da v tovrstne avte se ne izplaca dajat plina, ce res ne delas ogromno kilometrov ... Delat ogromno kilometrov s tako majhno kantico pa nekako ni ravno najbolj zabavno ...
Meni tudi ni jasno,zakaj bi v tak sesalec za prah dajal plin.
Po forumih se prebskal koliko se je dalo. Sm mislilu ce mogoce kdo pozna doticna avta. oba nej bi bila od 2.lastnika s tem da crna ima prevozenih 196k km. Hvala
Sprobat mora? obvezno.Pri v?igu NE sme? sli?ati zna?ilnega kovinskega zvoka verige-?e ga te ?aka operacija na odprtem to?lju-vsaj z originalnimi deli.Preveri lufte podvozja,predvsem pa delovanje plinske naprave in servisno dokumentacijo le te. Druga?e bo? imel isi problem kot jaz,ker je prej?nji lastnik vpisal samo prvi plinski servis.jaz pa naj potem na vodi ?utim,kaj in kdaj je bilo servisirano... Druga?e kot uporabnik istega avta v 18 mesecih brez kak?nih pripomb. Malo je bilo spredaj raz?telano podvozje,zamenjal sem sve?ke in accu. in to je bolj ali manj vse. Za ve? je tu dr. Pelko,ker Cosmosove cene niso najbolj zdrave za srce.
Sem danes bil na servisu Mazda BTC, in sem za?uda sem uspel priti 20 minut prej, in TAKOJ sem bil na vrsti !
Narejeno tako kot je treba(Oljem v motorju, menjalniku,spredni diferencijal,zadnji diferencijal,oljni filter,filter klime. ?raufal Jure, jaz pa svetil poleg in pametoval),pa tak popust sem dobil, da sem kar ploskal z u?esi.
Ko je ravno govora o tem. Na koliko km. pa ti menja? olje v diferencialu ? Hvala
Saj sam ne vem to?no,lufta je bilo na l. kolesu ene 2 cm,vzvod za nastavljanje xenona je bil odlomljen in je kar visel ke v 3 dni,pa pu?a,pa ?e neka druga ?eleznina.
Peljal k dr. Pelkotu na redni servis,ki se je izpridil v izrednega,na levem sprednjem kolesu vse polomljeno in polno lufta...jaz pa kolnem ceste... Mazdico moral pustiti tam,do ?etrtka . ?mrc.
Peljal k dr. Pelkotu na redni servis,ki se je izpridil v izrednega,na levem sprednjem kolesu vse polomljeno in polno lufta...jaz pa kolnem ceste... Mazdico moral pustiti tam,do ?etrtka . ?mrc.
Je ne? Sicer je baje malo kozmeti?no udarjen po blatniku in odbija?u, ampak ni? nepopravljivega. Streha baje ne pu??a niti kaplje. Rje tudi naj ne bi bilo. Jaz imam isti namen - da bi ga vzel, zavil v folijo in potem po?asi rihtal. 9 let ?e ima do oldija.
Saj ?e se ne motim je bil udarjen in se je nepopravljen prodajal za 3500. Pa tako nima veze,ker je cel nos ena sama plastika.
Pozna kdo ta doti?ni voz? LT1 je sicer kar te?ko dobit, ?e posebej evropskega oziroma slovenskega. Nekaj mi je sicer jasno; 305KM verjetno ni, ker tisti ima Ram-Air. Ampak tudi 285 ihahajev bi bilo (zaenkrat dovolj)
Tole je polovi?na cena,?e bi imel kaj ??? fraj bi ga takoj vzel in zavil v vato .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem imel na prej?njih dveh avtih Nokian zimske in nisem opazil nobenih znakov (prekomerne) obrabe-tako da z moje strani priporo?am in ko bodo sedanje Bridgestone letele dol grem spet na Nokian.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani