Skoči na vsebino
Gume
Napisano

drazje al ceneje :)

Nekje vmes :). Tam od 100-140?

Yokohama V905 po 113?  komad

Te sem tudi gledal.  Kako so kaj tihe in kako se obnesejo na mokri podlagi? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Potem si moral avto skrivati v gara?ah, ker ti ?e recimo de? (?e je avto stal) tako prekrije zadnjo steklo da je te?ko karkoli ven videt. Brez kamere bi bilo te?no.

Mi?ljeno je bilo, da ti svinjarija iz ceste ne ?prica iz zadnjih koles na zadnjo ?ipo, tako kot je to obi?ajno pri kratki verziji.. Avto pa imam v gara?i vedno ja.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

manjko brisalca na limuzini ni minus, ker jaz zadnje ?ipe nisem imel nikoli umazane.. za normalne predmete je pa odprtina ?isto ok. nikoli nisem imel problema z kov?ki in drugimi torbami. za gradbeni material in belo tehnika pa moj avto ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kaj pa je bilo narobe?

pokalo je ?e sem imel volan zmotan in hkrati naletel na luknjo. Tudi na le?e?ih policajih je ob?asno pokalo. Znan problem, ki ga re?ujejo tudi v zda. samo na?im je te?ko pogledat v servisne napotke, kjer je vse lepo opisano (po?lje jim mazda), kar morajo zamenjat. sem imel sre?o in naletel na vodjo servisa, ki je brez problema poskrbel za to.. ne vem pa to?no kaj menjajo, sem ?e pozabil..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 vs...
Napisano

Vsekakor je mazda cx5 najbolj?a od na?tetih. Je pa tudi najdra?ja. Jaz sem za konkurenco bencinarja z max opremo dal cca 6000? manj kot bi dal za slab?e opremljeno malo mo?nej?o mazdo. Bi pa vsekakor imel novo cx5, samo trenutno ?e ni ?oldov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Joj, povozil sem mi?kno bambi... sko?ila mi je cca. 2m pred avtom pri hitrosti 90km/h.

Za brenzal na polno (prvi? ugotovil, da se avtomatsko vklopijo vsi ?tirje ?migovci). Boga je tako cvilila. Potem je takoj ?e "mati" pritekla jo pogledati in zbe?ala. Bambi pa je ostala sredi ceste... Kolega, ki je pripeljal za malo po cca. 2 min jo ni ve? videl. Po mojem se bo zlizala. Se mi je prav smilila...

Na avtu pa mi je samo staknilo dva zati?a od spodnjega plasti?nega ??itnika motorja. Drugo pa zgleda, da je vse ok.

torej si odpeljal, brez da bi koga poklical?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.