Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Moja tudi povpre?no pije nekje 9,5 l, s tem da je 100% mestna vo?nja :D No mogo?e 99,9%. Zdej k mam pa (ja, ?e :D) letne gume, bo pa ?e mi?ken manj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde
Napisano

Glede na to, da sta takole preko neta oba2 videti uredu, je najbolje, da ju gre? kar pogledat in stestirat. Pa bo? potem videl, kaj ti bolj odgovarja.

Jest sem za 6ko :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda, luci vedno prizgane
Napisano

Jest sem enostavno za, da imajo vozila, ki se vozijo pri?gane lu?i. Za tiste, ki jih nimajo zmer mislim, da bi lahko bila tudi parkirana na/ob cesti.

Tako da ?e iz tega vidika se mi zdi smiselna uporaba lu?i. ?im manj komplicirat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava znamk
Napisano

Mazda = Lexus

Hyundai i20 = Opel Corsa

Podpis.

Pa ?e kak?en par bi se najdu. Sej oblike so na?eloma lepe, sam ve?jih razlik pa res ni. Kdaj bo kak revolu?n? Tko kot je mazda u?asih po?ela, npr. Xedos time :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

za??ita avta proti to?i
Napisano

Mi smo lani kupili za obe mazdi oblekco v Leclercu. Pregrinjalo s podlo?eno peno, okoli elastike, da ga zatakne? in ti ga tut neurje ne more odkrit :) Pa okol ima fluoroscentne odsevne pasove.

Izkazala se je za fenomenalno zadevo. ?e sta prisotna 2, je avto pokrit v cca 20ih sekundah. In pol ima? mir.

Je pa pena dovolj debela, tako da velike orehe zihr zdr?i. ?e pa? padajo lubenice z neba, pa buhpomagej :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej kdo pa je rekel, da je baba ?e ?iva... ?zmeden? napisal je samo, da je ?la... naprej si pa lohk vsak sam razlaga kam :hohoho::hohoho:

Ja kako se sploh lahko tko na hitr znebi? tazga avta, zarad babe, ki je ?la neznano kam? Damn... A kmet sploh ve, kaj ma :D

Zdej me pa ?e res zanima, kam je ?la ta baba :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.