Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kako izgleda ta nadaljevalni te?aj? Je Kul?

Meni super. Podobno kot intenzivni, rahlo druga?ne vaje, pa ob?utno vi?je hitrosti. Vsekakor vredno.

Ti si pa zgoden

Ma ja, sem bil lani na tem intenzivnem te?aju na Vranskem z letnimi gumami ki so pri?le z nakupom avta, pa so ?e takrat slabo dr?ale, tako da nisem ?elel ?e letos ponovit istega. Sem zamenjal na zimske. Trenutno ne na?rtujem nekih dalj?ih fur tako da ni problema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

V?eraj se vklju?ujem na avtocesto, pred mano pa rahlo starej?a zahodna soseda. Nisva ?e dobro zapeljala na pospe?evalni pas (oba sva bila ?e na ovinku) ona na polno zabremza. Pogledam kaj se dogaja, kaj je pred njo...ni?. Samo dva kamijona sta se po avtocesti zapeljala, njej se je pa zdelo smotrno, da se ustavimo ?e preden sploh dobro pridemo na pospe?evalni pas.  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

O ve?ji hitrosti kolone zaradi motoristov:

Naselje, ravna cesta, na sredni promet zaradi del urejen izmeni?no enosmerno s semaforjem. Motorist seveda prepri?an da ?akanje v koloni pa ni zanj, takoj v vo?njo po nasprotnem pasu. To?no pri semaforju je blokiral nasproti voze?o kolono. Ker ni bilo nobenega prostora za umik, niti ni imel vzvratne prestave, je vse obstalo. Zaje.. je interval nasproti voze?im, zaje.. je interval svoji koloni in se v kon?ni fazi peljal mimo semaforja bistveno pozneje, kot ?e bi lepo ?akal v koloni.

Sem proti pobudi legalizacije neupo?tevanja prometnih predpisov. Motoristi s tak?nim na?inom med drugim tudi kradejo varnostno razdaljo, zanje naj pa avtomobilisti skrbijo.

Sem tudi proti spomladanskim reklamnim akcijam z besedilom: "Vozniki pozor, na cesti so spet motoristi". Take reklamne akcije motoristom vzbujajo prepri?anje, da za njihovo varnost je pa nekdo drug odgovoren in ne oni sami.

To je enako kot napis na avtih: "Pozor otrok v avtu". Vem da je izmozgano, ampak, a preden sem videl napis sem se pa mislil zaletet vate al kako?

Vsekakor proti pobudi, CPPji veljajo za vse enako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

V?eraj sem pa na Rebrnicah skoraj povzro?il nesre?o:

se pripeljem iz Gori?kega konca, se pravi od Postojne proti Ljubljani in na Rebrnicah na lepem ni bilo ve? nobenega zastoja, zo?anega pasu, ?ikan, po?asne kolone, gradbi??a,... Sem bil tako zgubljen, da bi kmalu nesre?o povzro?il.

Upam, da bodo kmalu spret tam vzpostavili normalno stanje, pripeljali stroje, postavili ograje in ?ikane, zo?ane pasove, kolone, gradbi??e, skratka, normalne pogoje...

:zvizga:

Na rebrnicah so zastoje odstranili ali na ravbarkomandi? (za ravbarkomando vem, za rebrnice pa ne :D)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

:hohoho: , no za avtocesto se ne morem prito?evat, ker na?eloma je mrtvi kot samo ko je avto rahlo za teboj ob strani, tako da me tisti stebri?ki takrat ne motijo. V mestih je pa kar nepregledno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

A sej sploh ?e kje kaj vidi ven? Moja cx3 je porazna za pregled stanja zadaj, ?e dobro da obstaja kamera za vzvratno. CX5 tudi ni prese?ek, pa tudi ostali SUVi niso na bolj?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sam niti ne pogre?am slovenskega menija. Vse telefone sem imel v angle??ini (ok, trenutni iphone tako ali tako nima mo?nosti slo) in tudi v avtu ?e bi bila mo?nost izbire slo je ne bi izbral. Najve?ji dejavnik za to je, da ?e gre kaj narobe lahko pogooglam in takoj odpravim napako. ?e imam v slo moram ?e prevajat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Ko sem menjal pnevmatike na letne sem tudi resetiral porabo. Vo?nja je miks med naseljem (30%) in avtocesto (70%) (NG-LJ). Trenutna poraba (po ra?unalniku) se giblje med 6.1 in 6.2l/100KM,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-3 dodatna oprema naknadno
Napisano

Da. Sprednje senzorje sem naro?il pri trgovcu ob naro?ilu vozila. Ker ima kar dolg in visok nos in tako manj nepregleden za kake ?karpe, ipd. Sem jih dobil gratis, tako kot ostalo dodatno opremo + popust + brezobrestni leasing (kar pa najbr? veste iz ogla?evanja). In ve?erjo za dva v restavraciji Separe. Lepo presene?enje in gesta!

Kje si ga pa kupil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Jaz velikokrat tankam ko mi ka?e 0km. Sem tankatl tudi ?e po prevo?enih 10km, pa mi je stalno pisalo 0km. Takrat sem tankal 44L. Obi?ajno med 42 in 43L.

Edit: No evo, lih v?eraj popoldan se mi je to zgodilo. Prevozil 690km, zadnjih 10km sem vozil na dometu 0km. Natankal natan?no 44L.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

A nimajo vse mazde touchscreena samo do 10km/h, potem pa je vse prek joysticka...

Pomembno: The CX-30 rides on an evolution of Mazda?s Skyactiv-Vehicle Architecture which is shared with the new Mazda3.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mislim, da sem v?eraj okoli 20.00 zve?er zasledil oglas na TV, da bo predstavitev ?ez 17 ur. Torej ob 13.00 uri. Sem zasledil na internetu, da bodo imeli konferenco ob enih, tako da bo je to najverjetneje to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.