Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Ne s storitvami servisa ni bilo nič narobe. Sem pa že 1x napisal v drugi temi: ko sem se ogreval za menjavo, sem se pri njihovem "prodajnem svetovalcu" v salonu dogovoril za testno vožnjo s cx 30. Zapisal si je vse moje kontaktne podatke in v letu in pol še ni poklical. Dopuščam možnost, da je sedaj že kaj boljši odnos do strank. In zato sem šel pač drugam po novo Mazdo seveda po predhodni probni vožnji. In tako bom do nadaljnega tudi servise opravljal pri njih, saj mi je vseeno ali grem iz Domžal v BTC ali na Dolgi most.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 16 urami je Bossek napisal:

Interclass dolgimost.

Mi2 tudi. Korektni, prijazni, ustrežljivi in potrpežljivi (so čakali skoraj dva meseca, da sva cx3 prodala). Tudi na 1. servisu in enen posodabljanju sem bil pri njih ... do sedaj zadovoljen z vsemi storitvami pri njih.

Moram pa pristaviti, da sem cx3 vozil v BTC na servis in je bilo vedno vse ok ... tudi vse kar je bilo v garanciji so porihtali brez problemov. 

Ja pa srečno vožnjo z novo pridobitvijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Situacija je bila sledeča: sobota popoldan - AC Lj.-Mb. odsek čez Trojane popoldan, snežilo je kot sredi zime ... in na avtu se nabere snega in ledu na sprednjem delu kar nekaj, vetr. sreklo pa le mokro, saj se sneg sproti topi AMPAK na armaturo prileti opozorilo, da naj vozim na izi, ker elektonska pomagala trenutno niso v  funkciji ... in res: ni tempomata, ni ohranjanja voznega pasu, ni "pametnih" luči in radio utihne ... in ker je bila temperatura okoli 0 st.C led ni odpadel ali se stalil do g.hiše v Celju. No tam se je potem le toliko ogrel, da je bilo na poti domov vse ok.

Pa mi pride na misel: kako bi se v tem vremenu "izkazal" samovozeč avto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
cf4d6075cbaec3d0ed10-izpusti-co2-predpis
SIOL.NET

Evropska unija se odloča, ali naj prihajajoči emisijski standard Euro 7 začne nadzorovati realne izpuste emisij kar neposredno iz avtomobila skozi njegovo celotno obdobje uporabe. Nova pravila bi lahko imela...

Mogoče ni ravno prava tema, ampak s5 protežiranje e vozil ... ti birokrati v Bruslju res izgubljajo stik z realnostjo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda H-RV 2022
Napisano
b4b084d4c60d50c9c9c2-honda-h-rv-e-hev.jp
SIOL.NET

Honda je razkrila novo podobo svojega nekdanjega klasičnega kompaktnega športnega terenca H-RV, ki pa bo v novi generaciji dobil precej bolj kupejevsko obliko karoserije. Avtomobil bo poganjal hibridni...

Priznam, da sem gledal aktualno, ko je "prišla na svet" ... tudi zato, ker bi bila po treh civicih to 4 Honda pri hiši. Pa me izgled ni prepričal in je odločitev potem padla na CX 3 ... 

Novi model pa bo po slikah sodeč druga zgodba. No prvi konec je videti bolj tako tako, mogoče bo v živo boljši na pogled. Zadek mi je ok, le izpuh skrivajo kot bi se ga sramovali. Notranjost je videti prečiščena in meni lepa. Pogon bo hibrini in kot sem prebral le z avt.menjalnikom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano
dne 2. 2. 2021 ob 12:51 je Scr3am napisal:

... nemisljena garancija izginila. 

No za ta izraz pa slišim prvič. Meni so do sedaj še vedno vse porihtali, pa je bila to Honda ali Mazda. Potem so pa tu še vpoklici in če nimaš urejenih rednih servisov ne vem, kako je to potem urejeno. Npr. na Cx 3 so zamenjali v garanciji kompresor klime in popravili levo ogledalo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Evo vse spedenano: obvezno in kasko zavarovanje, podaljšanje reg. in nova vinjeta. 

Ko sem bil na servisu sem pa pozabil vprašati sledeče: se zgodi, da silom prilike čoveka doleti prevoz daljšega predmeta in zadeva potem "štrli" iz prtlažnika ... in potem je tu ele. zapiranje zadnjih vrat, ki pa se zaradi situacije ne zapro. Sedaj pa me zanima, če lahko storim kakšno škodo ali okvaro na mehanizmu, ker se vrata niso zaprla in zaklenila. 

Hvala in lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

No takole: leto je naokoli in opraviti je bilo potrebno 1.servis ... po 12500 koronskih kilometrih je  dobila novo olje in filter in bila deležna osvežitve rač.programov ter cela pregledana. Sedaj pa sledi še podaljšanje registracije in vinjeta in to je to za letos ... upam, da so to vsi stroški za letos seveda razen goriva jasno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja to zanima tudi mene ... ne moreš jih dvigniti in očistiti vet.steklo kot se spodobi 🙁. Bom vesel vsakega napotka in informacije. Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30 vs. Honda CRV
Napisano
pred 2 urama je DonFelipe napisal:

Je pa zanimivo da je Tanja Žagar nekaj časa uporabljala to znamko in njene modele (Ibiza, Cordoba, Toledo) predvsem na začetku kariere, potem presedla na VW (Golf V, Jetta V), nazadnje pa je bila v Cupri, katere pa ....

Tanja who???

Je pa to verjetno stvar sponzorjev in toliko nje, kaj bi ona rada vozila ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30 vs. Honda CRV
Napisano (urejeno)

Čisto tako mi pade na misel: kaj pa Cupra Formentor 1.5 Tsi 1 .5 (150 KM) in ročni menjalnik? Cena nekaj čez 30000 €, dimenzije v okviru cx 30 in meni osebno zgleda kar ok ... je pa res,da je iz grupe VAG. 

Popravljeno od Civic
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skyactiv-D se poslavlja
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Kako grda je pa ta mazda... 

Ja kakor komu ... meni je predvsem zanimiva in čisto ok; ni kičasta kot kakšna Kia. V živo in ob barvi, ki ji paše je prav fletna. Mi je pa občutku ob ogledu od zunaj sama potniška kabina manjša kot pri cx 30. Lahko pa da me občutek vara. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

... in poslušalti uglajene in dolgočasne prodajalce, ki največkrat vedo še manj kot vem sam. 😎

👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja in kaj pomeni "cena velja v primeru nakupa s kia bonus financiranjem" ?

Samo zanima me ...

Sem si pa jo ogledal ob pričetku prodaje pri Veit-u: zunaj malo kičasta ampak ok; znotraj pa poplava gombov ... adijo pamet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Preberem, da je vpoklic za proizvedene med 22.oktobrom 2019 in 6.marcem 2020 ... najina je bila novembra že v salonu tako da sklepam, da ni med njimi ... če pa je, bodo pa že poslali pošto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

V salonu Mazde v  BTC-ju sem se lansko leto na koncu poletja dogovoril in pustil kontakt za testno vožnjo cx 30 ... do danes me še niso poklicali ?!? ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Hoj. Ja dileme so vedno ... pri hi?i je od konca januarja g 122 plus style; avto je v primerjavi s cx 3, ki je bila tudi na 18 colskih platii??ih, bolj udoben in ti?ji v podvozju ... meni ne deluje ne vem kako trd.

G 122 ali 150? Kaj pa vem ... mo?nej?i je tudi te?ji zaradi AWD in tudi nekaj dra?je zavarovanje ga doleti.

Tudi ne vem, ali sta oba motorja "stara in preizku?ena" ,ker g 122 izklaplja dva valja, kar v cx 3 ni po?el. Kako je stem v g 150 pa ne vem.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.